Ouijabräde till tjejkvällen, prata med andar!

Titta vad jag hittade för skitläskig sak!

Ouijabräde är en metod att få kontakt med andar som enligt den spiritistiska teorin förmedlar meddelanden från krafter som ligger utanför våran kontroll.  När man kontaktar den “andra sidan” sägs det att man t.ex. kan få kontakt med döda anhöriga, astrala väsen eller olika typer av “andar”. När man bjuder in främmande besök är det mycket viktigt att man respekterar det förflutna och den anden man fått kontakt med. Vissa tror att eftersom vi inte kan kontrollera andarna bör man vara respektfull och seriös för att undvika att något otrevligt inträffar och undvika onda andar.

Ett Ouijabräde kan köpas i vissa esoteriska butiker eller kan enkelt tillverkas själv. Det ända du behöver göra är att ta en träskiva eller ett stort papper och skriva ner alfabetet, siffror, ja- och nej-ruta och en hejdå-ruta. Som pekare kan man använda ett glas eller en krona.

Miljön man ska vistas i måste man kännas varm i och sitta bekvämt.  Stäng av all elektronik runt om dig, så som TV, radio, dator och lampor. Lampor kan ersättas med stearinljus. Det är dock inte alltid nödvändigt att stänga av all elektronik, men det kan underlätta för att öppna andevärlden. Tänk på att inte ha för starkt ljus då det kan störa koncentrationen men inte heller för mörkt så att det hindrar att se Ouijabrädan.

När ni är klara med förberedelserna ovan är ni redo att börja ceremonin. Alla börjar med att sätta ett finger väldigt löst på pekaren som står på brädet. Tillsammans rör ni pekaren runt i en cirkelformat rörelse. Efter några varv slutar ni och därefter frågar en person i gruppen om det finns någon vänligt sinnad ande i rummet. Vänta en stund, och efter allt från 30 sekunder till 5 minuter kommer din arm kännas konstiga och omedvetet röra pekaren runt på brädet och forma meddelanden. Försök aldrig tvinga den okände till samtal och om markören pekar på hejdå, avsluta då genast.

Tips på vägen:

  • Fråga inte frågor du inte vill ha svar på
  • Tro inte på allt brädet säger
  • Om brädet börjar ge obehagliga svar, avsluta då genast kontakten
  • Ingen vet om Ouija verkligen fungerar
  • Kom ihåg att allt är under kontroll och det finns inget att vara rädd för

Alltidkul.se fråntar sig allt ansvar för vad som kan hända!

Jag blir lite rädd! men ska försöka få med mig tjejerna och göra det här på tjejkvällen imorgon ;) haha, kommer bli kul! men fan vad läskigt om det skulle fungera, och man avslöjar allting.. men skitsamma, dessa tjejer vet typ redan allt om mig ;) det läskiga är att alla filmer om "Ouijabräde" har tagits bort från youtube.. hmm mystiskt va..? ;)




Kommentarer
Postat av: moa

hahah, typ det lekte vi i fyran och femman. Det e lite kul ibland xD men det e säämst igentligen ;)

2010-08-04 @ 15:13:49
URL: http://moaestberg.blogg.se/
Postat av: Marie<3

Haha grymt! Vill ju testa de!

Kan ju se andar ibland och känna deras närvaro!

Riktigt läskigt ibland och när man ber dom att gå gör dom inte alltid de så då går jag ist men dom följer sen far dom bort! :) Häftigt va?

2010-08-04 @ 15:32:11
URL: http://theflowerslife.blogg.se/
Postat av: kariiin

heter det inte anden i glaset?:)

fast det kanske finns massa olika namn på det hih :)

2010-08-04 @ 18:34:23
URL: http://kkarinstorsveden.blogg.se/

Är det något du vill säga? Let me know!:

Har du ett coolt namn precis som jag? =):
Hänger du ofta här?

Din e-post: (Don`t worry, den visas inte i bloggen ;))

Har du en egen blogg?: Jag vill ju kunna svara på din kommentar bby! ;)

Din alldeles egna åsikt, ingen random skit hörru ;):

Trackback
RSS 2.0