BESÖKSREKORD PÅ BLOGGEN!

Wieehoo! Nu har vi haft ett nytt besöksrekord här på bloggen. Kul va? igår var det 205 unika besökare som hittade hit till min blogg http://kimiees.blogg.se =)

Känner mig jättedålig, har inte gjort någonting ALLS idag :S känns inte bra! på måndag ska jag rycka upp mig! :D orkar inte nu, tror jag fortfarande är lite sjuk ;S aja, berättar mer om det för er snart! ha en mysig kväll.

Ny design!

Har skaffat ny design till bloggen nu, fixade det själv! stolt :D vad tycker ni? är det bättre än den gamla? =)

bra låtar till mysiga tryckare!

g>Sjunger Phil Collins som jag började rålyssna på riktigt ordentligt igår haha! satt och grät och skrattade samtidigt när jag lyssnade på hans låtar. Vet inte vad som hände, det bara kom! ibland blir det bara så för mig att jag börjar gråta av t.ex en film som inte alls är sorglig, en bok eller en låt. Kände väl igen mig i dem eller någonting, det är väl bra haha! ;) han har förresten gjort värsta tryckarlåten enligt mig! :D






Vad tycker ni? hans låtar dundrar ur min spotify just nu iallafall! :D

puss /Kim

TIPSA MIG GÄRNA OM MUSIK NI TYCKER ÄR BRA!

botemedel för spysjuka?

Var ju meningen att fia skulle komma hit och mysa med mig idag, men hit vågar nog ingen komma! nej, jag skojar det är inte så farligt och det är inte jag som spyr. Vaknade imorse av att nåt sitter och hulkar i badrummet, var lilla emil :( men tror inte att det är så farligt för han brukar spy när han får feber :S somnade om efter ett tag och vaknar igen när mamma kommer in i rummet och sliter i sängkläderna och säger att hon ska tvätta *SUCK* var ju bara att gå upp när hon rycker loss kudden haha ;) har ätit glass och försöker göra min söta lillebror lite gladare! :D har ni något tips på hur man kan få honom att må bättre? =) får se hur det med fia blir idag, saknar henne som fan! hörs snart!
puss /Kim

Ny kategori. DAGENS FRÅGA!

DAGENS FRÅGA!

Nu lägger jag till en ny kategori här på bloggen! :D "Dagens fråga" heter den och jag kommer att uppdatera den så fort jag kommer på något som jag vill veta eller undrar över, eller ni undrar över för den delen :) Det är mestadels frågor som jag går runt och funderar på om dagarna. Jag lovar er, jag tänker på myyyycket konstiga saker hahaha ;) mina kompisar och familj tycker att jag är knäpp när jag ställer frågorna till dem för att få svar :( men vafan, vad ska jag göra åt det jag vill ju veta! även fast det kan vara lite konstiga grejer ibland ;)

Här kommer det jag har gått runt och funderat på idag! vänta på det.. nu kommer det.. BANG!

Om man är flintis, alltså inte har något hår på huvudet, är flintskallig, är det en frisyr då? kan man kalla det för det även fast man inte har något hår?

Vad tror ni kära bloggläsare? :)

puss /Kim

Har ni någon fråga ni vill ska finnas med här? KOMMENTERA! :D

phill collins, ansiktsmask och pizza!

Är på mycket bättre humör nu, så nu behöver ni inte oroa er för Arga Kim haha, ansiktsmasken blev grym, nu är jag fräsch som en nyponros! :D sitter och lyssnar på Phil Collins och nu ska jag käka pizza! ha en grym kväll!

puss /Kim

Veet- värmeskit

Är på sjukt jävla dåligt humör! ska inte spa göra så att man blir glad och mår bra? jag mår skit och är jävligt arg! jag kan väl börja med att säga: köp aldrig, Aldrig, ALDRIG den här produkten nedan!



Anledningar:

1. Den fungerar inte.
2. Den fungerar inte alls!
3. Jävla skitprodukt, den borde inte få säljas ALLS!
4. DEN FUNGERAR FAN INTE!

Jag tänker kräva pengarna tillbaka!


Okej kanske inte kräva pengarna tillbaka, men hade Katrin varit här så hade hon tvingat mig haha ;) den var FÖRSTA anledningen till att jag är så arg! här kommer den andra..

Blev ju sur för att vaxskiten inte fungerade såklart, så drog fram rakhyveln istället, råkar dra den snett på något konstigt sätt och river upp ett stort jävla köttsår på benet, djupt var det också och blödde som fan! det såg ut som om jag hade mördat någon i badkaret för allt blod! svider som tusan nu.. :(
ANLEDNING 3!

Köpte ju en peeling också, den FUNGERADE kan man ju säga! jag är INTE ALLS brun längre, ALL bränna bara FÖRsVANN! ser ut som en jävla antarktispingvin nu ju! HELVETE! ska sola varje soltimme som går nu framöver!

Måste sluta skriva nu för jag har en granatäppelmask i ansiket som har stelnat klart så jag knappt kan blinka haha ;) kommer säkert gå åt helvete med den med! nejdå, glada tankar haha :D hörs sen darlings!

puss /Kim

ha en mysig spadag

Min blogg handlar om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna och allt som händer i mitt liv. Här kan du läsa om om mina tankar, åsikter och idéer som kanske inte alltid är så smarta.
Kom nyss hem från stan. Kände att jag behövde shoppa lite här i min sjuka ensamhet :( köpte en massa spagrejer så nu ska jag låsa in mig och blockera badrummet med bra musik i några timmar :D kommer nog inte att gillas av min familj haha ;) känner för att städa, visst är det sjukt? :O men det är väl bara att passa på när man vill haha :P ska dricka grönt te också :) lägger upp bilderna på allt jag köpte när jag har fixat min sega mobil, jag tappade den ju i en vattenpöl förut. Och råkade trampa och sparka lite på den. Och har tappat den X antal gånger i golvet. Men det är lugnt, jag återupplivade den med hjälp av blåsande med en hårtork i några timmar och lite hjärt-lung räddning :) men mår jävligt mycket bättre nu så ska smsa sofia bby och fråga om hon vill komma och laga kyckling med mig ikväll! ;D och kolla på någon nice film kanske =) ser nu att solen börjar titta fram igen, nice! kanske går ut och solar lite också ;) ÅÅÅ! träningarna börjar igen på fredag! LOVE!

Tobbebooi och jag som stretchar! hehe..

puss /Kim

Sjuka nyheter!

Hej alla morgonpigga!

Nu vill jag att ni tittar in på den här skitroliga bloggen och kommenterar i massor! :D det är en blogg om sjuka nyheter som händer i hela världen, finns MASSOR man kan läsa om så titta in! finns videos mm. ;) Så titta in på bloggen ! här kommer länken.. vänta på den.. ;) BANG!
http://sjukanyheter.blogg.se/

havreglass

Är fortfarande sjuk. Ska försöka kurera mig med mer alvedon och te =) Tilde kom nyss med glass till mig så jag ska må bättre, ibland är det tur att man har gulliga syskon right? ;) går runt här hemma som en zombie och fattar ingenting! tur att jag fattar hur man bloggar iallfall ;) har ni ätit havreglass någon gång? det är ju typ den enda glass jag äter eftersom jag inte tål mjölk :P om vi inte gör egen då, den är supergod ;) kan lägga upp recept sen ;)
Såå, har ni ätit havreglass? vad tycker ni? är det stor skillnad mot vanlig glass? :) jag vet ju inte, har aldrig ätit det. Har förresten aldrig ätit choklad i hela mitt liv heller för den delen haha :D

BILDBOMB! ^^

här kommer lite bilder från dagarna med killarna.











































Kommer säker komma upp fler bilder senare! titta och njut.

Visitkort

http://www.visitkortexperten.se

sjuk :(

IRRITERANDE! Sitter här och är genomsjuk :( en äcklig jävla feber som sprider sig genom min kropp samtidigt som jag fryser :S haha vad konstigt det lät :D men går runt här hemma invirad i mitt stora duntäcke och dammar ner för jag fryser så mycket buhuhu ;( har börjat droga alvedon nu så det borde nog bli bättre snart så jag kan sova :D


Ja, såhär ser jag ut nu, med en stor tofs mitt på huvudet haha!

lyssnar iallafall på massor med good musik :D
åå juste! har ni sett musikspelaren jag har lagt in på bloggen? tipsa mig gärna om musik ni tycker är bra så att jag kan uppdatera den! =) tittade lite på desperate housewives imorse, mysigt. Vad finns det för kul att göra när man är sjuk? inget! finns det några huskurer eller något som gör att man blir frisk snabbare? ska göra den där c-vitaminbomben som Alicia lärde mig förut, hoppas det hjälper! kan lägga upp receptet sen till alla mina sjuka läsare haha ;) kommer nog sitta här och försöka fixa designen och lite coola saker till bloggen och er idag, har tröttnst på den, eller kolla på någon mysig film! hoppas jag inte smittade Oliver bara.. hoppas inte det! ha det så bra,

puss /Kim


Ojoj, vad gammal bild på mig jag hittade i någon av våra lifecam filer hah! vad är det för fel på våran webbkamera förresten? man ser ju ingenting i den!

vad skulle ni föredra?






LÅNADE BILDER!

Jaa, vart skulle ni föredra att sova? I ett litet comotält, ett tält som reser sig över studsmattan eller ett som flyter på vatten..? ;)

bilder kommer upp sen!

Juste! Bilderna kommer upp senare när tobbe har lagt upp dom på facebook så jag kan sno dom! ;) mohahah!

sköna killar, och så lilla jag.

Är hemma från sköna Tobias Sjöberg med flera! är skittrött, skithungrig och sjuk, Anton som smittade mig ;)

Igår fick jag iallafall skjuts till borsökna där jag mötte upp Anton vid kiosken så fortsatte vi till min mormor och morfar för att hämta min cykel! :D min kära gamla cykel, som jag inte cyklat på på en hel månad, MINST! sen cyklade vi på våra skitsnygga cyklar till Tobbe och hittade honom sittandes i källaren och spelade fifa, jävla skitspel! hehe :) så medan Tobbe utklassade anton på fotboll satt jag som dj och fixade musiken! :D inte konstigt att alla blev så taggade ;)

Sen när min lilla älskling Oliver kom så cyklade vi och badade. Det var sjukt kallt i vattnet! man fick ju nästan en chock när man kom i, mycket varmare vatten på öland! ;) hemma hos tobbe igen så lagade vi äppelpaj, eller smör/socker/mosiga äppelbitar-soppa kanske man ska säga hahah ;) vi gjorde skitgoda äppelbitar med mm.. kanel, mm.. socker, mm.. tacokrydda, mm.. salt, mm..diskmedel, mm.. dill, mm.. en massa annat skit som vi hällde i! jesper sötnosen kom lite senare också, och smakade på våran smör/socker/mosiga äppelbitar-soppa =)

OBS! LÅNAD BILD!!

Sen fick vi för oss att vi skulle tälta hemma hos tobbe så anton skjutsade mig på cykeln hem till honom för att hämta hans 3-mannatält medan oliver, jesper och tobbe cyklade till ica och köpte dricka. Hahah, anton saarela är så jävla skön! är glad att jag känner honom ;) han satt och fuskade sig igenom ett helt monopolspel haha, fatta vad svårt! ;)



Tittade på fredag den 13 i Tobbes källare, en sjukt äcklig overklig, psykopatfilm, isch! :S tur att jag hade min söta pojkvän liggandes över mig och satt mitt bland alla mina muskliga killkompisar! inget kunde skada mig hah! innan filmen gick vi runt lite i området, ställde oss mitt på fotbollsplanen i triangelborg och gjorde inte ett skit och satte oss i en busskur där vi nästan däckade. Gick runt och tog lite roliga bilder som ni får se senare också ;)

Vet inte om jag får säga det här för det är så grymt äckligt och de tycker säkert också det men jag kan ju ge er en gåta haha ;) så här kommer den.. vänta på den.. BANG! Vad händer om 4 knäppa killar klunkar i sig en hel flaska fanta, kommer på att kiss är gult och att de är jävlig kissnödiga och att grannens grönsaker sitter några meter bort helt oskyddade? vad gör de med flaskan? jag lovar ni vill inte veta, jag vill inte veta!



Sen kröp vi in tältet som vi hade pulat in massa dynor, kuddar och täcken i. Jättemysigt blev det, och skitvarmt, skitkallt, skittrångt och skitläskigt haha :D men det funkade ända tills Tobbe och Jesper fick nog och gick in och la sig i Tobbes källare och kollade på film ;) jävla mesar! så det blev bara jag, oliver och anton kvar i tältet =) skitsamma, vi fick mer plats och det blev mysigare :D

Så här stort var tältet vi sov i. Tänk bort comofärgen och lägg till lila bara;) OBS! LÅNAD BILD!!

Vaknade på morgonen och alla var hungriga. Fan dessa killar äter asså! det är bra! :D hur skulle de annars kunna vara så starka och ha så mycket muskler haha? ;) Anton stack efter ett tag och Oliver och Jesper också. Tobbe cyklade med mig ner till stora badet i borsökna innan han skulle åka träna med fredde i ärla, snällt va? :) där mötte jag upp min mamma och mina syskon, badade och solade! (H)

Vi blev lite sugna på glass så jag cyklade till kiosken med Emil på pakethållaren, köpte glass, träffade min tränare Anders lite grann och mötte även upp kära Louise bebe! längesen, vi får höras! ;) lämnade cykeln hos min mormor och morfar och köpte varsin tiptop till dem :) åkte hem och nu sitter jag är. Är verkligen skithungrig har typ inte ätit sen igår, kanske ska ta en macka? ne vafan, vi har växthus! jag pallar en gurka istället ;) ha det så bra alla sötnosar! :*

puss /Kim

hej alla glada

Kunde ju inte somna så bra inatt, men skitsamma! nu är jag vaken, pigg och på bra humör! ska till tobbe idag och träffa honom och anton, kanske jesper och älskling också :* både anton och jag har tråkigt redan nu, så försöker nog fixa skjuts lite tidigare så vi kan gå och hämta min cykel i borsökna och sedan dra till godisland! :D kanske kan få med oss oliver hem samtidigt kom jag på! det här blir ju skitbra! :D vi hörs senare sötnosar, ha det bra!

puss /Kim

följ med via bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1892549/kim-karlstrm?claim=3e4veg675hn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fyfan för att läsa! Jag tänkte att jag sku...

Fyfan för att läsa! Jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och gå och lägga mig tidigt och läsa en bok så det gjorde jag. Jag höll på att läsa "låt den rätte komma in" så fortsatte med den och nu mår jag så sjukt dåligt så det är inte sant! Vad är det för människa som kan sitta och skriva en sådan vidrig och hemsk bok egentligen?! Och med så mycket detaljer och inlevelse så att man börjar gråta? Aa jag mår skitdåligt, oliver orkade inte komma och sova hos mig så jag måste väl klara mig själv här i mörkret och tystnaden. Om jag inte ska komma och våldgästa tobbe? Ska fundera på det... Sov så gott ni som kan, jag kommer väl att ligga och räkna mina hårstrån på huvudet hela natten. Menmen, godnatt:* Puss /Kim


tard

Har ni någon gång känt en irriterande känsla i hela kroppen? som om ni vill sova, titta på tv, är skitmätt och hungrig, vill ha en hund och samtidigt vill ut och ta en lång springtur även fast man vet att man egentligen inte orkar? okej, allt kanske inte stämmer in, men mina ben drar år olika håll! ni som läser det måste tro att jag är helt sjuk, men det är bara att lära känna mig, då upptäcker man att jag verkligen är helt sjuk ;) känner ni någon som heter anton saarela? han är helt sjuk! :D den enda personen jag känner som kan vara tyst och sen slänga in en helt RANDOM kommentar som INTE ALLS passar in. T.ex.

Kim: Karl Gustav den II måste ju vara undersåt till Adolf den Hitlige för att de skulle kunna få ett barn tillsammans med Maria, eller hur? (så ni vet så hittar jag bara på nåt, jag är inte trög.)

Katrin: Jaa, fast Karl den Store var ju ärkefiende till Maria redan fån början och då kunde de ju inte få något barn?

Anton: Du Kim. Har din mormor glasögon? eller har jag drömt det? (Bara så ni vet, han är trög.)


Här har ni en bild på lille Anton. Han är helskön! visst är det en gullig bild btw? =)

Har ju något konstigt som hemsöker min hjärna just nu, så ska chilla och titta på någon film! ha det!

puss /Kim

filmkväll

Gårdagen spenderades ute i borsökna med min storebrorsa tobias sjöberg och hans sorroundljud haha ;) oliver, älsklingen kom dit också! tobbe som är så teknisk försökte koppla datorn till tvn och högtalarna, jag blev lite rädd att något skulle explodera men det fixade sig ;) ljudet var så högt att fönsterrutorna skallrade haha:D vi tittade lite på film, hmm vilka var det.. ? eragon var det! och någon valpfilm som tobbe tyckte attd et var jättesöta hundar i :D snowdog eller nåt ;) sen skulle han skilla och laga mat också! en händig man haha! jag fick låna en av hans tröjor, en grå jäääääääätteskön munkjacka (som han aldrig kommer att få tillbaka mohaha) för det blev så himla varmt så man dog ju nästan! har den på mig nu. Som sagt den är jätteskön och det står KIM med stora bokstäver på hehe ;) när oliver och jag hade tröttnat på tobbe och hans skills så åkte vi hem till mig och käkade pizza! :D somnade sen i min stora assköna säng och vaknade upp i skogen?! :O hur kunde vi hamna där?! :S aja, vi hittade tillbaka iallafall och är helskinnade som tur är ! :D nu ska jag se vad jag ska hitta på, blir säkert något jättekul som vanligt! ha det så bra! tog inga bilder så slänger upp någon helt random från google eller nåt så ser det inte ut som ett sånt där irriterande, tråkigt inlägg som ingen vill läsa. Bra va? ;)
En sån här skog vaknade älsklingen och jag i! kan inte fatta hur vi kunde hamna där, börjar nästan misstänka tobbe :S SOM SAGT FOTADE INTE, SÅ LÅNAD BILD!

Puss /Kim

regnigt :(

Godmorgon alla! vaknade inte nyss men, det var ju lördag igår =) åker hem till tobbe och kollar på någon film idag, rätt väder för det haha ;) sen kommer älsklingen hit och sover hos mig! hmm, blir nog ett väldigt litet inlägg det här och sånt gillar jag inte! har dammsugit skitmycket idag haha :D hela huset! blir ni stolta över mig? ;) hoppas det =) jag HATAR verkligen att det regnar så här mycket, jag är en solmänniska! (H) är det sol, ja då solar jag och badar! så ska försöka hålla humöret uppe idag även fast det är ett sånt jävla skitväder! :D hahahah, har börjat märka att jag svär jävligt mycket! fan där kom det igen! det går verkligen inte, jag uttrycker mina känslor så :P menmen, söker man på "jävlar", "fan" eller "helvete" mm. på google så svär jag på att min blogg kommer upp högst upp haha! :D haha.. svär! dålig humor har jag också. Ber om ursäkt för det här, men är jävligt trött :D ha en bra dag allihopa, för det kommer jag att ha! :D
puss /Kim

ring!

Köpte en ring i Färjestaden när vi var där och shoppade =) vad tycks?


Ojoj ser nu att man nästan inte ser något alls på bilden haha :P men den är lila med lite diamanter och så på :D

puss /Kim

suzanne reuter

Mamma gick in i någon affär och skulle kolla på gardintofsar eller någonting (ni vet såna där grejer som maria montazami har liggandes i sitt hus överallt) iallafall så får jag värsta chocken när mamma står och diskuterar gardiner och de där tofsarna med Suzanne Reuter?! ni vet hon som spelar Lena i svensson svensson och medverkar i olika teatrar mm. det var ju coolt =)
puss /Kim

stefan?

Okej, nu ska jag presentera er för en asgullig liten man som vi träffade på öland. Han kör den enda MCtaxin i hela sverige, coolt va? ;) vi såg honom första gången när vi klev ur bilen i Borgholm, han såg skitgullig ut så där som små gamlingar kan vara :) sen skulle vi äta och då kommer han och käkar på samma ställe haha och sätter sig vid bordet brevid oss med sin motorcykel ;) jag tyckte det var ascoolt när jag hörde honom säga att han var den enda i sverige så jag bad mamma gå och prata med honom :D och det gjorde hon, hon frågade om jag kunde få ta en bild till min blogg haha ;) han blev skitglad och ville gärna vara med på bild! tur va? ;D sen frågade jag om det var dyrt och sa att jag ville åka med haha! :D så det gjorde jag och mina syskon satt i sidovagnen, kostade 80 spänn för att köra runt några varv där i Borgholm vid hamnen ;)
Drogad bild HAHAHA! :D

Så är ni någon gång i Borgholm, åk mctaxi med Stefan han är helskön! han hade musik i den där också :D skithög!
puss /Kim

hundjävel

Stranden vid huset där vi bodde i Mörbylånga på öland var ju sådär :/ blåste skitmycket så man var tvungen att lägga sig platt mot marken för att inte blåsa bort, badade inte heller för det blev så kallt i blåsten :P men brun blev man iallafall :D men där vi låg på stranden så såg jag människor gå fram och tillbaka förbi oss med en massa stenar i händerna, väskorna och släpandes efter sig. Jag tyckte det var helpuckat för vi satt ju på en stenstrand?! vad är det då för mening men att flytta några stenar från ena sidan av stranden till längst bort på andra sidan när hela stranden är full av de?! aa, jag tyckte de var så knäppa så jag frågade en kille som gick förbi vad tusan de höll på med ;) han sa till mig att komma och titta så jag tog med mina syskon och gjorde det. När vi kommer fram så ser vi att det är en stor labyrint de håller på att bygga! en som kommer att ligga kvar där i många hundra tusen år till. En av killarna var arkitekt och höll på med forntida saker som det här. De sa till oss om man gick runt i labyrinten och hittade ut s å fick man ett slags lugn i kroppen och hjärnan lättar på något sätt, så vi var ju bara tvugna att prova hehe ;) det roliga var att det fungerade! kändes som om jag fick tillbaka alla mina hjärnceller jag förlorat på olika sätt och som att mitt IQ höjdes hahah :D bra va ? ;) innan vi gick ini labyrinten stod vi och tittade lite när de byggde. Där står också en hund. Det var den läskigaste hund som jag någonsin har sett! när jag tittade på den så stirrade den rätt in i mina ögon och hängde ner med underkäken så den såg helt sinnessjuk ut! jag lovar jag börjar nästan gråta när jag skriver det här för den såg så jävla läskig ut! kvinnan som ägde hunden satt en bit ifrån och sa självbelåtet att hunden inte var farlig och ÄÄÄÄLSKADE barn. "I HELVETE ATT DEN GÖR" tänkte jag, men ville inte visa den där tanten att jag var rädd för hennes jävla hund så jag sätter fram handen och hälsar lite försiktigt. Och då attackerar den min hand och hoppar upp på mig och försöker hugga :O jävla demonhund, den siktade säkert på strupen det lilla kräket! missuppfatta inte, jag älskar hundar och skulle gärna vilja ha en men det där var ett undagtag, det var ingen hund! det var en JÄVUL!
Stranden vid huset där vi bodde i Mörbylånga på öland var ju sådär :/ blåste skitmycket så man var tvungen att lägga sig platt mot marken för att inte blåsa bort, badade inte heller för det blev så kallt i blåsten :P men brun blev man iallafall :D men där vi låg på stranden så såg jag människor gå fram och tillbaka förbi oss med en massa stenar i händerna, väskorna och släpandes efter sig. Jag tyckte det var helpuckat för vi satt ju på en stenstrand?! vad är det då för mening men att flytta några stenar från ena sidan av stranden till längst bort på andra sidan när hela stranden är full av de?! aa, jag tyckte de var så knäppa så jag frågade en kille som gick förbi vad tusan de höll på med ;) han sa till mig att komma och titta så jag tog med mina syskon och gjorde det. När vi kommer fram så ser vi att det är en stor labyrint de håller på att bygga! en som kommer att ligga kvar där i många hundra tusen år till. En av killarna var arkitekt och höll på med forntida saker som det här. De sa till oss om man gick runt i labyrinten och hittade ut så fick man ett slags lugn i kroppen och hjärnan lättar på något sätt, så vi var ju bara tvugna att prova hehe ;) det roliga var att det fungerade! kändes som om jag fick tillbaka alla mina hjärnceller jag förlorat på olika sätt och som att mitt IQ höjdes hahah :D bra va ? ;) innan vi gick ini labyrinten stod vi och tittade lite när de byggde. Där står också en hund. Det var den läskigaste hund som jag någonsin har sett! när jag tittade på den så stirrade den rätt in i mina ögon och hängde ner med underkäken så den såg helt sinnessjuk ut! jag lovar jag börjar nästan gråta när jag skriver det här för den såg så jävla läskig ut! kvinnan som ägde hunden satt en bit ifrån och sa självbelåtet att hunden inte var farlig och ÄÄÄÄLSKADE barn. "I HELVETE ATT DEN GÖR" tänkte jag, men ville inte visa den där tanten att jag var rädd för hennes jävla hund så jag sätter fram handen och hälsar lite försiktigt. Och då attackerar den min hand och hoppar upp på mig och försöker hugga :O jävla demonhund, den siktade säkert på strupen det lilla kräket! missuppfatta inte, jag älskar hundar och skulle gärna vilja ha en men det där var ett undagtag, det var ingen hund! det var en JÄVUL!
Stenstranden, ganska fint ändå va? =)


Stenar, HA HA.


Men vi hittade ett fint ställe som vi var på en dag. Det var som en balkong som sträckte sig ut över vattnet och var gjord av gräs, under den var det stenstrand.

puss /Kim

hemma från öland :D

Nu är jag som sagt hemma igen och kommer att blogga som vanligt ;) är skittrött och vill bara lägga mig och sova, men först måste jag packa upp alla kläder, duscha och blogga såklart ;D kommer komma upp lite inlägg då och då :D hörs snart, puss
/Kim

Är påväg hem nu, kanske är hemma vid två. ...

Är påväg hem nu, kanske är hemma vid två. Åker på bron nu för 4 gången iår, Wieehoo! :-D är lite stressad och väldigt kissnödig så hinner inte skriva så mycket, vi har haft Skitkul här, åkt mctaxi, träffat några galningar som hjälpte oss genom en labyrint och träffat niclas jhide och susanne reuter?!:-D berättar när jag kommer hem, Pusseli. /Kim


*Hejdå näktergalen, vi kommer aldrig ner t...

*Hejdå näktergalen, vi kommer aldrig ner tillbaka!*


Jag gjorde snoppen!:-D haha gissa vad jag ...

dsc02234 (MMS)

Jag gjorde snoppen!:-D haha gissa vad jag hade som inspiration... ? ;)


SMS-inlägg

dsc02247 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02251 (MMS)


Träffade en ascool snubbe på motorcykel :-...

Träffade en ascool snubbe på motorcykel :-D såå har jag åkt motorcykel nu? Hell Yeah!:-D tur att jag och min mamma är väldigt sociala ;) bilder kommer senare!


Är på stranden, sandbybadet nu :-D är skit...

dsc02221 (MMS)

Är på stranden, sandbybadet nu :-D är skitvarmt här så jag måste byta om från mina varma joggingbyxor till en sval blus nu så jag inte svimmar av värmeslag ;) hade somnat skitskönt i bilen innan min taskiga pappa börjar skrika roooooooompa och slutar inte förren jag vaknar! Han står inte på min snälllista just nu iallafall, fy fan! Men nu ska jag njuta i solen och bada som fan så vi hörs senare! :-D Puss /Kim


Jag och Tilde :) Väldigt charmiga bilder ...

dsc02209 (MMS)

Jag och Tilde :) Väldigt charmiga bilder vi tar va? haha ;)


Min söta lillebror och jag osminkad, trött...

dsc02217 (MMS)

Min söta lillebror och jag osminkad, trött och dann <3


Skateboards!

Vill ni veta en sak? Nästan alla killar här i köpingsvik åker Skateboard! Kul va? :-D när man sitter ute och äter så åker de förbi en efter en, inte på cykel eller nåt liknande utan just Skateboard haha :-D jag blev lite nyfiken för jag har ju bara åkt på min lillebrorsas lilla Skateboard på altanen ;) jag är ju som jag är så jag stoppar en kille och frågar om jag får prova ;) klart jag fick! Han lärde mig att man ska ha den främre foten på brädan och sparka med den bakre :) aa så jag drog iväg på brädan, hur tror ni det gick? ;) det gick Skitbra faktiskt men det blev jävligt svårt när vi kom till en uppförsbacke, var Skitkul när nedförsbacken kom och killen fick springa efter hahahaha :-D han heter linus förresten :-D aa bara så att alla vet så är det nu officiellt att Kim Karlström kan åka Skateboard! Tack för det linus, jag är dig evigt tacksam haha;) Puss /Kim

Jag hittade en kanon nedanför fyren! :-D

dsc00581 (MMS)

Jag hittade en kanon nedanför fyren! :-D


Stenstranden vid huset :)

dsc02202 (MMS)

Stenstranden vid huset :)


SMS-inlägg

dsc02203 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02204 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02205 (MMS)


Äckelhud :(

dsc02212 (MMS)

Äckelhud :(


Sola, ner och bada, upp och sola tills det...

Sola, ner och bada, upp och sola tills det bränner, ner och bada igen, sola, bada, sola, bada och somna varje gång man solar! Såå skönt! :-D somnade kanske för att vi gick upp så tidigt imorse, menmen det var skönt ;) min hud är helt förstörd av allt solande och badande, helt torr och sprucken mest på benen :( så nu ska jag kräma mig i bilen på väg till köpingsvik där vi ska äta ute någon stans tror jag :) blir nog bättre till imorgon I hope ;) ska skicka in lite bilder också om täckningen håller :-D men det är så fint här så jag tror vi stannar och går runt och tittar lite innan vi åker :) åt glasssoppa idag också, mums vad gott ;) ha det så bra! Puss /Kim


Morgoninlägg.

Hejhej alla morgonpigga, nu har jag täckning ett tag! :-D är påväg till sandbybadet för att bada nu, inte den skönaste sand på stranden vid huset haha ;) såg nu att inlägget som skulle publicerats igår skickades nu, så kan det gå haha :) kan ni tänka er att jag gick upp halv 6 imorse?! Det är ju 10 mil från vårat hur till stranden vi vill vara på så det tar ju ett tag att komma dit ;) vi vill ju hapå många soltimmar som möjligt :) aa, men där kommer vi vara idag, skriver när jag har täckning:-D nu ska jag sova tills vi är framme, natti! Puss / Kim

Hej, förlåt för jättedålig uppdatering! Ja...

dsc02211 (MMS)

Hej, förlåt för jättedålig uppdatering! Jag har ingen som helst täckning här på södra öland. Nu är vi uppe i fyren så det kan ju vara därför jag kan blogga nu :-D har jättemycket att berätta men hinner inte nu! Kan säga iallafall att det finns jättemycket fåglar och stenar här, speciellt platta ;) vi hörs när jag har täckning! Puss/Kim


Åkte nyss över ölandsbron för tredje gånge...

dsc02201 (MMS)

Åkte nyss över ölandsbron för tredje gången i år! :-DKommer ju garanterat att bli en fjärde ;) Puss /Kim


Jag igen :-D

dsc02183 (MMS)

Jag igen :-D


Emil ;)

dsc02184 (MMS)

Emil ;)


Jag och emils finger:)

dsc02187 (MMS)

Jag och emils finger:)


Jag.

dsc02190 (MMS)

Jag.


Min knäppa lillebror.. Okej jag hjälpte ho...

dsc02195 (MMS)

Min knäppa lillebror.. Okej jag hjälpte honom att komma dit... ;)


Sitter i tindered och gungar med en cowboy...

Sitter i tindered och gungar med en cowboy?! Vi skulle rasta och nu sitter jag här haha ;) frågade om jag fick ta några snygga bilder till bloggen men han vägrade! Jag som så gärna ville visa hur cool han var :( menmen, antingen var han blyg eller tråkig:-D fick iallafall prova hans skor och hatt hahaha, blev en riktig cowgirl ;) innan jag blev distraherad av honom och hans hatt så hann jag ta lite bilder med min lillebror! Kommer sist i inlägget :-D och jag mår så jävla illa så det är inte sant, jag ska ALDRIG mer äta godis! Det känns som om det rinner godis genom ådrorna på mig, usch och fy vad äckligt :-S nu ska jag sjunga lite och vara social med familjen så vi hörs senare! Skickar in bilderna en och en istället... Puss /Kim


Okej! Nu är vi påväg på riktigt! :-D sitte...

dsc02180 (MMS)

Okej! Nu är vi påväg på riktigt! :-D sitter här med linne och tunna byxor och är superglad att det finns ac i bilen ;) åkte och handlade lite till resan på stenby, mötte upp Tobbebooi där och sa hejdå :) om du läser det här så hittar vi på nåt kul när jag kommer hem, right ? ;) vi lyssnar på skitkonstig musik men det är lugnt för huset vi ska bo i har stranden nästan på tomten :-D uppdaterar senare, ha det så bra! /Kim


heej!

Har typ packat klart nu, fan vad snabbt det gick! har aldrig packat så här lite när jag ska resa förut haha ;) eller jo, förra året när vi bara drog iväg helt plötsligt hahah ;D annars brukar jag packa så mycket så man knappt orkar bära ut väskan till bilen ;) kommer iallafall att försöka blogga från mobilen så mycket jag kan :) vi kommer bo i ett annan område än det vi brukar, så vi får se hur det blir. Om det är lika fint och sådär, vem vet det kanske är bättre! :D det är så himla jobbigt och tråkigt att jag inte kan göra något kul med texten när jag skriver, får väl leta reda på lite fler koder och försöka =) tipsa mig gärna! kommer nog bli jobbigt att resa så långt på dagen, brukar ju annars resa på natten då man kan sova nästan hela vägen ;) vad ska man göra när det blir varmt liksom?! alla småsyskon som sitter med sina kuddar och filtar i 25+ grader! kan ju inte somna då ju! kommer kanske dö.. får se om det blir nån mer bloggning här haha ;) kom precis på att jag har min kära cykel i borsökna.. måste hämta den nån dag! faktiskt så hade mamma den när hon var liten också, tänk att den kan vara så jäkla bra fortfarande! den måste ha varit med om mycket den där cykeln :) mamma är ju precis lika galen som jag är haha ;) och där vet ni hur jag har blivit som jag har blivit hahaha! ;D älskar min mamma, hon är absolut en av mina allra bästa vänner! nu börjar det här inlägget ta slut så nu är det väl meningen att jag ska lägga in en fin bild på mig och mamma, right? ;) men jag har faktisk ingen här på datorn så det får bli en annan gång! promise! men ni kan få se den grymma cykeln istället under tiden.. ;)
Den coola cykeln som man inte kan vara utan ;) det är en röd maraton om ni undrar.. =)
fin blogg! kolla in min, du kan vinna länkning! :D <3
www.kimiees.blogg.se

stressstress!!

shit! stress!! riktigt stressad!
puss /Kim

besöksrekord!

Kan också meddela att jag fick besöksrekord här på bloggen igår! hela 101 st unika besökare ;) riktigt coolt! ett nytt turnummer kanske? mitt är 24 och det har vi ju passerat för ett tag sedan.. ;)







puss /Kim


kan inte få nog!

Heej! allt är klappat och klart nu om man kan säga så ;) bokade boende imorse så vi drar idag och blir borta en vecka. Håller på att packa för fullt! :D den som kan komma på vart jag ska får en länk i nästa inlägg ;) här kommer lite ledtrådar!
Som sagt, en länk i nästa inlägg.. ;)
puss /Kim

bildbomb! just for you ;)

Ber om ursäkt för jävligt dålig uppdatering idag :( har varit jätteupptagen med att leta efter en grej som behövs just nu riktigt snabbt! en hemlighet vad det är hehe.. ;) aa, så jag har inte gjort så mycket mer idag än att leta, leta, leta :S går ju åt skogen! menmen, det vänder väl snart hoppas jag! (Y) ska fortsätta leta nu och kanske äta lite gurka från vårat växthus :) ha des så bra så länge! :D lägger upp lite bilder som ni kan roa er med att titta på under tiden ;)
Mee.

Jag vet att jag ät störd... ;)

Jag.
Min.
Jag och fia :D
Fia, jessica och jag :)
Jag i Helsingborg haha, står på händer överallt där det går!
Jag och våran maskot.
Jag och älsklingslolle ♥
En sjuk bild haha! men den är så cool så måste lägga upp den, förlåt louise ;)

puss /Kim

äckelglass

Försökte skapa glass igår, hällde i lite skit. Smakade med min brorsa i morse och man spyr ju nästan! jävla skit! gud vad äckligt det var! :S vad ni än gör när ni gör glass, ha INTE i färska bär som det SKULLE KUNNA vara bärfisar på säger jag bara..
puss /Kim

lovisajohansson

Lovisa Johansson! lever du? om du läser det här smsa mig direkt! saknar dig, vi åker och flamsar i hallen?! :D eller solar det är ju inte olagligt.. ;) *hosthost* ;) iallafall, smsa mig! :D


Haha, jag hittade skitmånga filmer och bilder från sist vi tränade/ lekte i hallen i min röriga dator;) måste göras om! ♥


Kim Karlström Hissar och Dissar!

Såå, nu ska även jag börja med hiss och diss nudå! :D får se hur det kommer gå med det ;)
HISS

Jag vill hissa volym! jag älskar 70-tals håret med stor volym och mycket hår! jag tycker det är grymt snyggt och skulle inte ha något emot att vara född på 70-talet ;)









DISS

En stor fet diss till alla jävla, äckliga, irriterande BROMSAR som finns här där jag bor! har fått två stora jävla köttsår av odjuren! så en diss till er, hoppas att ni känner er nedtryckta nu era idioter!


Jag skojar inte, så här stora är bromsarna hemma hos oss! ni kan ju tänka er vilka sår det blir av dem.. :(

puss /Kim

Sofia tipsar!

Om du har fått solsveda och det kliar, sticker och svider så jävla mycket så att du inte ens kan sova! gå INTE till doktorn! Du lugnar ner dig.. ANDAS.. ;) och smetar yoghurt på hela skiten! :D det är vårt tips, läs och lär! vi lovar att det hjälper :) gurka och grönt te fungerar också bra! ^^

puss /Kim

Helt random?!

Jag verkligen ÄLSKAR personer som vågar vara udda, klä sig annorlunda eller göra helt random saker! :D jag får all min inspiration till saker att göra från dem haha ;) nej men, för att hylla alla coola personer där ute så får de en egen kategori här i min blogg! :D kul va..? ;) så istället för att leta efter roliga grejer på internet så surfar ni bara in på min blogg, enkelt va? ;)
Jag är livrädd för den här killen :S men är han helt random? hell yeah! skitcoolt att han skiter i allt och går runt sådär bland folk :)


Det här! det är jävligt coolt! ;) det finns folk i vissa länder som ALLTID har det här på sig för att få längre halsar. När halsen har sträckt sig och blivit lite längre så lägger de bara på en till ring och så vidare.. det är såå random så det kan få en plats här i min blogg ;)


Okej, det här kanske inte är så random.. men jag tycker att det är ganska coolt med kilt ;) undrar vad de har under.. haha de har säkert ingenting under. Intressant.. ;)


Det här är så jävla äckligt så jag spyr nästan! måste ju göra jävligt ont! men är det random om han skulle gå runt sådär på stan? yes!

Hittar ni några saker, bilder eller personer som är helt random, kommentera och tipsa mig! :D

puss sålänge /Kim

One day in tha puul..

Var ju och badade med lite syskon nyss, kom typ nyss in, här kommer bilderna.. ;)


Jag i våran NYA SUPERSTORA BÅT SOM VI SKA ÅKA RUNT I HJÄLMAREN MED! Wieehoo!


Emil och jag :)


Emil fick för sig att kasta ur mig ur båten så jag laddade upp genom att hålla för näsan ;) (ser nu hur sjuk man ser ut när man håller för näsan, ska aldrig mer göra det haha :P)


Och där var jag i. Den starka lilla ungen.. ;)


Sen körde han in i mig med båten..


så jag dog..


jag låg där och var död ett tag..


tur att jag höll för näsan så att jag kunde återupplivas igen va..? ;) kanske ska fortsätta med det.. haha hmm.. ;)

puss /Kim

hjälp ^^

Och här har ni... badambamdam..! PATRIK WANNABE HENRY-(agnesson ;))!!
Jag har en kompis som sitter helt ensam och övergiven på stan :D han sitter ungefär mellan hm och cityhuset som han beskrev det :P menmen, jag orkar inte åka och möta honom och göra nåt kul, så finns det någon vänlig själ därute så kan ni väl snälla gå och prata med honom :) han ska sitta där i ca. 4 timmar säger han så det är bara att passa på! här kommer en bild på den lilla kinesen.. ;)
Sorry att bilden blev så liten.. men jag LOVAR han är skitliten! även fast han är typ 14 tror jag ;)

Han är som sagt en liten kines, men jag varnar er, har man en gång börjat prata med honom så slutar han fan aldrig! man måste typ slänga iväg honom och springa som fan för att komma undan! det hjälper inte att låsa in sig heller för då står han och bankar och skriker genom dörren.. ;) En kul grej, första gången jag träffade honom så trodde jag PÅ RIKGTIGT att han var en tjej :P han hade fan längre hår än vad jag har nu! ljus röst också :D förlåt för det Patrik hehe.. ;) men var tvungen att berätta det! :D men aa, så.. ÅK OCH TRÄFFA HONOM! ett minne för livet haha ;)

puss /Kim

design

hej, har setat och pillat med kod/stilmallar och koder i nån timme nu och fixat till min design här på bloggen lite :) vad tycks? ;) jag är ju inte nån superhacker när det gäller bloggar så.. är ganska stolt hahah :P har inte hänt så mycket idag, åkte in till stan en stund och köpte lite välbehövlig skit haha ;) hade ett paket på posten också, var tydligen en rakhyvel som jag hade beställt.. hehe ;)
En sådan här var det, får hoppas att den är bra då =)
Gick nyss ut och badade i poolen, så jävla skönt att bara kunna gå ut och bada när man vill, när det är sol, när det är regn, direkt på morgonen och mitt i natten om jag så vill! :D jag håller på att ladda upp dagens bilder nu, så lägger upp dem sen :)
puss /Kim

bamboo

En maträtt som jag tycker ser jävlig fresh ut är sushi! har aldrig provat det men vill gärna testa! :D känns spännande med nya saker :) verkar ju bra också eftersom jag ogillar såsiga grejer som gröt, lasagne och hopkokad gegga, isch :S jag äter väldigt mycket gurka och jordgubbar, sallad och liknande haha :P mina kompisar tycker att jag är knäpp när jag, när det är dags för lunch, går in till mataffären och köper mig en gurka haha :P Så sushi here I come!


Visst ser det fresh ut? ;D

puss /Kim

hemma nu.

Heej, är hemma nu :) drog iväg till borsöknabadet där jag mötte upp tobbe, jessica, elin, filip, oliver och jesper =) badade lite och fortsatte sedan till Triangelborg ;) killarna spelade fotboll och jag låg och solade/sov i gräset (a) ;) tobbe sulade en fotboll över halva planen som landade en decimeter från mitt huvud :S och filip den jävla idioten! hoppar av cykeln och släpper den, den fortsätter rulla och rätt in i min rygg där jag sitter på gräset! :@ satanshelvetesjävlaperkule...! nej, det gjorde inte så ont faktiskt, men bara så ni vet så är filip helt störd i huvudet och det är väl kul ibland :) sen tog jesper, jag och oliver bussen mot stan och oliver och jag fortsatte hem till honom och myste :) det var väl typ så min dag såg ut idag, fast i stora drag :) och herrejävlar vilket pundhuvud jag är! har glömt att äta något på hela dagen, käkade en skål flingor imorse och inget mer :( hatar mig själv, det här är inte bra. Ska gå och käka tre ägg nu och dricka några glas vatten, är lite yr. Sen ska jag gå och lägga mig och ska förhoppningsvis sova ut imorgon bitti :) om inte mamma och min syrra kommer inspringandes i mitt rum kl. halv 8 på morgonen och skriker att vi ska bada i poolen, bara att kliva upp och ut och bada som imorse då ju :P så godnatt så länge om jag inte kommer på något mer kul att blogga om ;) natti:*

puss /Kim

moppe

Börjar bli dags att plugga moppe snart nudå ;) vet inte vad jag vill ha för slags moped =) men ville ha en rosa förut ;D typ som den här.. ;)
Hahah okej, kanske inte just en sådan här då.. ;) haha men den var lite gullig :)
Men DEN HÄR! erkänn att den är jävligt snygg.. ;) haha :D
Sen funderade jag på hur grymt cool jag skulle se ut på en crossmoppe! skitliten, blond tjej på skitstor crossmoped! ;D kan ni se det framför er? intressant tanke eller hur..? ;)
Har ni några förslag på moppe till mig så tipsa mig DIREKT här i bloggen! :D
puss /Kim

Vitamin water

Jag var typ beroende av de här dryckerna för ett tag sedan, drack dem hela tiden, en gång på ett tåg när jag inte hade ätit någonting, blev helt galen med skrattanfall och grejer haha ;) men det är en annan historia! tittade runt på lite bloggar imorse, bland annat fokis. Då såg jag en bild på de här smarta små sakerna.. ;)
Det är ett lipstick fullproppat med vitaminer precis som i dryckerna ;) kanske något jag borde prova eller? ;) man blir nog inte lika påverkad som om man dricker det.. ;)
puss /Kim

Ny header IGEN!

Som ni kan se nu så har Issa fixat min header i ett program hon hade på datorn, blev skitfint tycker jag, vad tycker ni? :D hon är en av mina ALLRA bästa kompisar och är helt underbar! vi har gjort såå många sjuka saker tillsammans haha ;)
Jag hade ingen bättre bild på oss två tillsammans, inte bra av oss issa! nu ska här fotas! :D det är iallafall issa och jag i kärlekstunneln på gröna lund =)

så kolla in hennes blogg nu allihopa! kommentera järnet också så att hon blir peppad att blogga ännu mera! :D här kommer länken.. vänta på den... PANG! http://issakarlssonklint.blogg.se/
puss /Kim

hej smilisar?

smilisar? :) :D ;) :P nejdå!

design

Heej! :D som ni kan se så suger jag verkligen på att fixa designer, headers, bakgrunder och sådant. Men jag har gjort mitt bästa och det är faktisk första gången. Men om jag får säga det själv så ser det.. hmm? förjävligt ut! haha! ;) issa kanske fixar en ny :D men nu är det så jävla vart så jag funderar på att gå ut och bada, är ju minst 30 grader där i nu ;) aa, så vi hörs sen!
puss /Kim

Stoppa våldtäkter!

Titta vilken jävligt smart grej som finns mot våldtäkter! jag hittade det på någon blogg. Läs, ta del och sprid! :D
Man sätter tydligen in den som en vanlig tampong om man är tjej och känner sig osäker när man går ute själv på natten. Det är som "hakar" i den som gör att den fastnar på våldtäksmannen och orsakar honom smärta mellan benen. Haha! Det bästa är att han måste gå till en läkare för att med experthjälp ta bort "kondomen", på så vis blir det enklare att sätta dit gärningsmannen! Skitbra va? ;) de delas ut gratis under VM i sydafrika :)

puss /Kim

I know im right!

Kan ni hålla med om att ibland är det lättare att prata om sina problem med killkompisar? Om man har ett riktigt jävla skitsnack på gång med en tjej och man pratar med sin killkompis om det så fattar man verkligen hur barnsligt det man håller på med är. Jag snackar med mina killkompisar om jag vill ha ett snabbt och ärligt svar utan krusiduller. De tar inte allt så seriöst, livet går vidare. Om jag gjort något de tycker är fel så säger de det till mig och låtsas inte att det bara är den andra som gjort fel. De ser det från en annan synvinkel känns det som. Men bara så ni vet, inget slår mina tjejer ;) de är helt underbara! Jag håller mig till de som är äkta, och det är ni :) jag älskar er ♥

russinfingrar.

Godmorgon :D vad är det för dag idag? hmm det är väl onsdag? jaa det är det! :D hann inte skriva nåt mer sen i måndags för oliver kom och sov över här hos mig :* badade lite i våran pool och myste. Igår morse åkte jag till Sundbyholm med tjejerna, var riktigt svettigt och mysigt haha ;) badade, stekte och fotade med jessicas snygga systemkamera :)
Katten, Fia, Issa och jag. Sex and the city? Hell yeah!


Katrin och Sofia. Så fina!





elin, jessica, jag, issa och katrin :D


Smile and wave guys, smile and wave..


Sötnosarna :)

Efter Sundbyholm fortsatte jag, katrin, fia och issa hem till Alicia i hennes sommarland för hon kunde inte komma till sundbyholm. Det var verkligen skitvarmt i vattnet! :D känner mig som ett vattendjur! wieehoo! :D dem hade en skitrolig sviktbräda också :D hahah, vi lekte lite också, jag ställde mig på alicias axlar i vattnet sen sköt hon iväg mig ASHÖGT upp i luften! :D när vi badat klart hoppade vi lite studsmatta :) den är jätterolig så amn kan hoppa jättehögt =) hahah, jag satt i mitten sen sköt dem andra upp mig så jag flög högt över deras huvuden och över nätet haha! :D ibland är det jääävligt kul att vara liten.. ;) sen åkte vi hem till katrin, alicia kunde inte följa med för hon skulle träna med några kompisar så det var bara jag, katrin, issa och fia :) vi hoppade från bron! :D det var skitläskigt och askul ;) trodde jag skulle svimma när jag satt på staketet och velade.. att hoppa eller att inte hoppa.. ? kändes lite som att jag skulle ta självmord :S usch fan! men sen hoppade jag och tyckte det var så kul att jag hoppade igen :D
issa som försöker få ut mig på yttersidan, jag som sitter på räcket och velar och katrin som vill dra över mig :)


issas tur att klättra över ;)

När vi hade hoppat klart ville jag göra nåt busigt så katrin och jag hittade en åker full med höbalar och ställde oss och hoppade och posade på dem ;) det svåra var att bonden eller vad han var åkte på åkern med sin traktor så det blev lite klurigt för att han inte skulle se oss och köra efter oss i sin gangster traktor ;)
Vi klättrar upp med den arga bonden efter oss.. ;)


Precis till höger bakom issas hand är bonden :S




Katrin och jag! kommer sakna dig som fan i tre jävla veckor nu ju! ring mig när du kommer hem så jag vet att du lever! åå fan ni skulle bara veta vart katrin ska vara nu i tre veckor! :D

Sen åkte issa hem och fia och jag fortsatte hem till henne för katrin skulle upp tidigt, hon åker ju på sin coola resa idag. Hahah, en riktig hemlighet! ;) vi hyrde en film och lagade pastasallad. Alice i underlandet hyrde vi, den var ju riktigt skrämmande ;S är inte riktigt en barnfilm längre va? ;) efter att jag öppnat en spriteflaska över fias soffa och över typ hela mig och torkat lite så åkte jag hem, fixade mig och däckade direkt :) Så nu sitter jag här och är helt vaken och gråter som en jävla idiot :( hörs sen !
puss /Kim

Vet inte var fan vi är eller vart fan vi s...

dsc02103 (MMS)

Vet inte var fan vi är eller vart fan vi ska, vet inte hur vi hamnade här.. Nu sitter vi här och ska försöka lifta hem eller någonstans där vi vet var vi är! Uppdaterar när jag kommer hem. Tur att jag är i sällskap med på underbara tjejer iallafall<3 /Kim


Grattis!

GRATTIS KATRIN! :D idag fyller katten år, så nu sjunger vi för henne allihopa! :D
JA MÅ HON LEVA, JAG MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! ETT FYRFALDIGT LEVE TILL KATRIN SOM FYLLER 15! HIPP, HIPP, HURRA HURRA HURRA HURRA! BAMPAPABAMBAMBAAAAAAAAM! Grattis Katrin hoppas du får en underbar födelsedag! :D


Det här är Katrin, visst är hon söt? :)


Haha, den här muggen från öland fick hon av mig förra året :D du kan ju gissa vad du kommer att få iår.. ;)

/Kim


Morning.

Hello! är på skitbra humör, solen skiner glada miner! :D åt väääärsta frukosten imorse, stolt (Y) en massa jordgubbar! :D ska träffa oliver idag, längtar ♥ har inte gjort så mycket mer än att äta frukost och fixa mig och så :) jag har fått lite ljusare hårfärg har jag märkt :D det är ju positivt! sitter och lyssnar på musik med min lillebrorsa, han har lika bra musiksmak som jag! så nu ska vi dansa loss och ha kul, så skriver sen! pusseli.
/K

En gammal bild på mig för typ två år sen. Hmm.. visst ser jag lite tjurig ut ? ;)

sushi

Jag har ju nästan inte gjort något alls idag, vad tråkig jag är :D men alla får vara tråkiga ibland, man har ju sina tråkdagar att ta ut varje år. Är jättetrött så känner att det här kommer att bli ett sådant inlägg där jag bara snackar massa skit utan att fatta vad jag skriver :) ni skulle höra min spellista nu, den är så jävla grym så jag nästa kissar på mig! :D applåder till mig! ;D shit, vad varmt det har varit idag, har bara chillat och käkat jordgubbar hela dagen :D har nog tröttnat på jordgubbar nu, usch :( eller nee, det kan man ju inte för jordgubbar är nyttigt och gott! :D kom på nu när jag skrev nyttigt att jag inte har druckit det där äckelgröna teet på jättelänge! kanske borde börja med det igen så att jag inte blir gammal i förtid hahah ;) men fan vad man blir kissnödig av det! herregud, helt otroligt hur mycket vatten det måste finnas i en kopp te! men är det nyttigt så är det :D våran grannes katt kom på besök igen. Den är så himla söt så jag kissar nästan på mig! bara hoppar upp och lägger sig och gosar =) sa jag att den var skitgullig? för det är den :) käkade tacos till kvällsmat också så nu känner jag mig ju lagom moffig hehe :D har skaffat lite jobb idag också, måste ju börja någonstans :) skitsamma vad det är, I can do anything! alltså jag har ALDRIG käkar sushi i hela mitt liv! något jag missat eller ? ;) tänker släpa med mig tobbe till bambo city, för nu jävlar ska det bli ordning på mig :D ska äta sushi med anna också någon dag :D blir mysigt =) imorgon ska jag träffa min älskling, har saknat honom så mycket så jag nästan kissat på mig! det går inte att älska någon mer än vad jag älskar honom. Jag klarar mig inte utan dig älskling :*
Min fina pojkvän :) visst är han biffig? :D


Min storebror Tobias Sjöberg och jag. =) Han som jag tänker släpa med och käka sushi! vet att du läser det här nu tobbe, bara att bita i den äckliga råa fisken!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova =) då blir det fortare måndag och jag får träffa oliver :D juste! min älskade katt fyller år imorgon också! :D grattis i förskott till dig Katrin ♥
/Kim

lite outfits..

Vääääldigt gammal bild =)


A blue one.


Midsommar!


På väg till borsökna!

I know im right!

Det mest irriterande och idiotiska man kan säga till någon enligt mig är typ:
Uääk du har en megastor finne på hakan! Som om man inte redan har sett den och fått ångest nog endå! Hallå! Jag tittar mig faktiskt i spegeln varje dag! Min ena kompis sa det till min andra kompis för nån vecka sedan, vilket pucko :) man kommenterar inte folks finnar och så är det bara. Det går ju inte att släta över heller: Nej med dem är fina, dem klär dig ? Så håll hellre tyst!

Konstnärsbilden.

Så här fin blev jag när jag målades av den duktiga konstnären Boris :) Vad tycker ni? är jag mig lik? ;)
Så här fin blev jag när jag målades av den duktiga konstnären Boris =) vad tycker ni? är jag mig lik? ;)

Hemma igen, call me!

Hej. Har en himla tråkig dag och är skittrött. Kom hem typ 3 och gick och la mig, sen går jag upp kl. 10 ?! hur orkar jag haha ;P tog en lååång varm dusch, så skönt! :D fanns inte alltid varmvatten där vi bodde hahah, när man är 13 personer så går det åt ;) har plockat nästan 100 liter jordgubbar i vårat land idag, supergott! (Y) håller på och letar lite småjobb som man kan göra för att tjäna extrapengar.. ska ju på språkresa nästa sommar med alicia och katrin :D någon som har något förslag? jag är desperat! haha =) irriterande att jag bara använde 1/4 av alla kläder jag tog med mig, jag som packade så smart tyckte jag. Menmen då vet jag ju tills nästa gång! :D Ska lägga upp lite bilder, anna har resten så de kanske ni får de sen :D
Då vet ni..


Jag och min syrra. Watch up!


Haha, min lillebror blev jättearg på mig för att jag gick ut där.. han trodde att jag skulle ramla och dö! hehe, tur att jag inte ramlade då ;)


Jag och robyn. Jag och lekparker ni vet..


Anna.


Jag vid havet nedanför fyren =)


Så här cool ser jag ut när jag kör gocart!


Hittade en lekpark igen, vid stranden ;D


Det utvecklas.. ;)


hmm.. vet inte vad jag gör.


Gymnastikskills!


Lite mer.. ;)


Gungeligung :)


Jag är grymt stark, det ser man på den här bilden haha ! =) så passa er!


Oj! var ett tag sedan jag skrev inlägget, det publicerades inte :P men ni får väl låtsas att jag skrev det för några timmar sen hahah ;) lägger snart upp bilden som konstnären målade, skitduktig var han! :D vi ses! pusseli
/Kimiee

Väckte ett syskon! Nu poppar vi genom nykö...

Väckte ett syskon! Nu poppar vi genom nyköping med tokbra musik på högsta volym! Känner mig redan lite piggare ;)


Natti

Sitter fortfarande i bilen. Är så jävla varm så jag tror att jag kommer dö snart! Klockan är tolv på natten och det är fortfarande 25+ ute! Har tagit av mig alla kläderna förutom tröjan och ligger över mina syskon nu :) eller är det dem som ligger över mig ? Eh, jag vet inte. Är så trött, fast endå inte.. ;-) ska sjunga lite! :-D fast ne, det gillas nog inte eftersom de sover. Skönt att komma hem och sova i sin egen säng utan sand i, att kunna dricka vatten som inte är kolsyrat för att man inte kunde dricka det i stugan som var järnfyllt, och att sova länge imorgon bitti! :-D nu ska jag försöka sova lite tills vi kommer hem, godnatt. /K

Hejhej sitter i bilen nu, tror vi ska åka ...

dsc02087 (MMS)

Hejhej sitter i bilen nu, tror vi ska åka hem :) lite tråkigt för vi fixade det ganska mysigt här ;) hmm.. Vad hände igår egentligen? Anna och jag lekte i en lekpark det minns jag ;) Haha jag är som en småunge i lekparker, springer runt och leker som en galning haha :-D undrar hur många jag har klättrat i här på öland... ;) lägger upp bilder när jag kommer hem! :-D sorry att jag inte har bloggat, men är ju på semester så får ju ha lite överseende :) fast om jag hade en laptop så skulle det ju vara peace of cake eller hur man säger :) men nu är det ju såhär att jag inte vet hur man köper dator, kan inget alls om sånt :-S datorer och tekniska program och skit ;) Idag har vi packat och städat huset, innan vi åkte ner till sandbybadet för att bada och sola :) var skitfint väder och jättevarmt innan värsta jävla molnet kom fram och förstörde allting! Ibland hatar jag verkligen gud när han är på så dåligt humör och bara förstör! Tror inte att jag tror på honom :) jag är min egen gud! :-D vi körde vidare neråt på ön för att äta och då blev det pang! 35 grader och strålande sol ! :-D vi badade i köpingsvik, det var jättelånggrunt så jag gjorde lite gymnastik där;) vi hyrde en trampbåt och åkte långt ut och badade och solade också:) och vill ni veta vad jag gjorde mer ? Något som mina handbollskompisar och förhoppningsvis oliver skulle vara stolta över!:-D Tränade handboll! I vattnet :) Haha oliver pratade om att offra sig för laget eller nåt sånt, så det tränade jag på :) emil passade och jag kastade mig upp i luften och rätt ner i vattnet och sandbotten för att rädda bollen så inte william kunde ta den haha:-D så nu alla handbollsnördar får ni passa er för här kommer jag! :-D åkte sen till borgholm och tittade i lite affärer :) träffade en jättecool konstnär på stan som målade av mig på 5 minuter :-D lägger upp bild på den sen ;) köpte glass och nu sitter vi här i bilen på väg hem. Åkte nyss över ölandsbron förresten, så vi är i kalmar nu :) bilden är på min syrra och mig från igår :) jag saknade oliver lite för mycket så jag försökte hångla med henne... Fungerade så där. Bloggar mer sen, vi hörs alla söta :*Pusseli /Kimiee


Har inte hänt så mycket idag så har inte s...

Har inte hänt så mycket idag så har inte så mycket att skriva :) vi bara Chillar och tar det lugnt här på öland :) hälsade på nicklas jidhe idag igen :) min morbror petade till och med lite på honom!:-o Haha ;-) sen har vi gått runt och tittat på saker i typ tre timmar:-S men det var mysigt :) måste öppna ett fönster nu för det är som en kokande gryta här inne, vi sover ju praktisk taget fyra stycken i samma säng haha ;) anna blir ledsen över att det kommer in myggor och försöker skrämma mig med att det står en man där utanför fönstret :( men det tänker jag strunta i och öppna det endå :-D om hon inte vill ha en kokt kusin vill säga och det tror jag inte att hon vill ;) anna kan inte sova så vi sitter nog uppe några timmar till och spelar kort och snackar skit :) ha det så bra, Pusseli. Förresten så har vi blivit ganska bruna vid det har laget.. ;) /Kim


Förlåt, har inte bloggat någonting idag :(...

Förlåt, har inte bloggat någonting idag :( men det är så det kan bli när det är smällhett på stranden och iskallt i vattnet så man nästan inte vågar svalka av sig av rädsla för att bli nedkyld som en förfrusen atlantispingvin, istället så ligger man på stranden och steker i tolv timmar så man får värmeslag, tappar hjärnceller och HELT glömmer bort att blogga :( hälften av alla som var på stranden var i vattnet (?? Men ni fattar)och jag förstod inte hur de kunde vara i så länge utan att det flöt runt kroppsdelar i vattnet som hade lossnat av kylan :( sen såg jag att de bara stod i vattnet upp till vaderna och inte tog sats ändå uppe från stranden och kutade i som idioter jävligt långt ut i vattnet så att det blev försent att ångra sig. Lärde mig en läxa :) ni vet peter jidhe? Idol? Fotboll ni vet? Aa han! Hans brorsa niclas jidhe som har spelat innebandy satt bredvid oss på stranden idag :-D coolt va ? ;) och du! Simon andersson! Om du läser det här så var det jag, jag erkänner :) om du fortfarande undrar så heter jag inte ellinor, har inte mens just nu och har ingen pung hängandes mellan benen som du anklagade mig för, tro mig jag har kollat! :-D Om ni vill veta så har simon tre hårfärger samtidigt :) men han är mest blond hehe ;) nu ska jag leka barbie med min kusin om hon inte har somnat, ska kolla, Nej hon är vaken barbie here we come! :-D Sen sova för jag är astrött, godnatt Pusseli<3 /Kim


Jag kör gocart och jag var grym Hehehe!:-D

p060710_18_09 (MMS)

Jag kör gocart och jag var grym Hehehe!:-D


Jag och min lillasyster ;)

Jag och min lillasyster ;)


Min lillebror hittade en hjärtformad sten,...

p060710_12_41 (MMS)

Min lillebror hittade en hjärtformad sten, tänker på oliver när jag ser den här bilden :)


Vi lekte lite i lekparken :-D

p060710_16_37 (MMS)

Vi lekte lite i lekparken :-D


Den här fyren gick vi upp i :-D 276 trapps...

dsc02077 (MMS)

Den här fyren gick vi upp i :-D 276 trappsteg.. ;)


Har kört gocart idag! Så stolt!:-D Haha as...

Har kört gocart idag! Så stolt!:-D Haha askul!:-D vi har åkt runt lite fram och tillbaka och tittat på saker idag Haha ;) gick upp i fyren också :) så svårt att mmsblogga så jag bildbloggar istället!:-D det kommer upp snart! :-D jävlar, vi går i en kohage och nu kommer alla kossorna efter oss så måste springa, ska busringa snart så hörs! Pusseli:* /Kim


Anna tycker den här bilden är jättefin, ha...

p050710_17_32 (MMS)

Anna tycker den här bilden är jättefin, haha jag ser ut som en tillplattad aprumpa, menmen jag bjuder på det, inte ofta man får se en tillplattad aprumpa bara sådär ;) läs min blogg gott folk, det finns många unika bilder på tillplattade aprumpor haha:-D


Hittade skitäckliga kranium (om det heter ...

p050710_17_37 (MMS)

Hittade skitäckliga kranium (om det heter så) där jag hoppade runt bland stenarna :-S till vänster är skelettet och till höger nån äcklig magsäck eller något:-S uääk!


Tilde, robyn och jag som hänger lite konst...

p050710_17_39 (MMS)

Tilde, robyn och jag som hänger lite konstigt haha;)


Jag som sitter på vägen :) anna ska ta kor...

p050710_20_19 (MMS)

Jag som sitter på vägen :) anna ska ta kort och precis då springer det en älg förbi kameran och skuggar vänstra delen som man ser på bilden:-o helt otroligt!


Hittade lite roliga saker att klättra på i...

dsc02073 (MMS)

Hittade lite roliga saker att klättra på i böda igår.. ;)


Jag hittade lite fler saker att leka på ;)...

p050710_17_38 (MMS)

Jag hittade lite fler saker att leka på ;) skitfin utsikt :-D


Har kommit hem från Löttorp och minigolfen...

Har kommit hem från Löttorp och minigolfen nu :) gick inte så bra för mig tror jag, fick 94 poäng på 18 hål, jävla skithål ;) vi blev tvungna att springa till campingen för vi trodde golfen stängde nio (klockan var 20 i), vi kommer pustandes fram och inser att den stänger tio, väldigt irriterande ;) är Skittrött nu med brännande ansikte och rumpa :( Åå, min lillebror är så gullig. Han kom och la sig på min rygg nyss och sa att han ville sova hos mig. Nu har han somnat och ligger uppe på mig och snusar haha ;) snart mmsar jag in en bildbomb tror jag, min mobil är konstig så den kan inte skicka flera bilder på en gång, det får bli många mms istället haha :-D sen ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon :) är det molnigt åker vi nog upp till byxelkrok och gör något kul, annars badar vi och steker som vanligt :-D godnatt, Pusseli. /Kim


Jag och min lillasyster igår kväll ;)

Jag och min lillasyster igår kväll ;)


Åker från stranden nu och är påväg till bö...

dsc02068 (MMS)

Åker från stranden nu och är påväg till böda hamn för att köpa rökt fisk :-D Shit vad det bränner i mitt ansikte nu :( och på rumpan! Det är hemskt :( menmen, det blir nog till brunhet snart om jag sätter på lite kräm :-D jag älskar verkligen öland, det är så fint:-D och lite gulligt på något sätt ;) efter fiskshoppingen åker vi nog hem och äter och fixar oss :) och ikväll minigolf, mysigt va? ;) tror jag ska ta på mig min vita klänning ikväll, eller vad tycker ni? :-D brukar inte ha det, har mest på mig långa blusar om jag ska ha på mig nåt sånt ;) har jättedålig täckning här på ön så det är jättesvårt att blogga :( men jag gör mitt bästa :-D skriver sen för nu är vi framme vid hamnen, Pusseli <3 /Kim


Nu är det sol! Jag steker som fan. Nu ska ...

dsc02067 (MMS)

Nu är det sol! Jag steker som fan. Nu ska vi köpa glass! Peace.


Blev jättebesviken när jag inte vaknade av...

dsc02063 (MMS)

Blev jättebesviken när jag inte vaknade av att ha solen i ögonen :( inte för att jag brukar det, vi vaknar av en irriterande väckarklocka som ringer klockan sju :-P känns som om det är ett stort moln just över oss idag haha ;-) vi är på stranden nu iallafall, det är jättevarmt fast det inte är någon sol :) spelade beachtennis när vi kom ner hit och nu har vi badat, vet inte om vi ska vara här hela dagen vi kanske åker någon annanstans och letar reda på solen! :-D fick låna en bok av emilie som jag ska läsa nu :) (säg det till oliver! HAHA!:-D) aa så skriver sen, puss på näsan. /Kim


Sanden är så mjuk så man bara vill käka up...

p030710_11_57 (MMS)

Sanden är så mjuk så man bara vill käka upp den! :-D eller kanske inte, men den är jävligt mjuk :-D


Jag och någon konstig min och face haha ;)

dsc02037 (MMS)

Jag och någon konstig min och face haha ;)


Jag, mellan benen på min kusin anna.. ;)

dsc02038 (MMS)

Jag, mellan benen på min kusin anna.. ;)


SMS-inlägg


Gästbloggar! Kim ville att jag sku...

dsc01842 (MMS)

Gästbloggar! Kim ville att jag skulle skriva nått kul, men kmr inte på nått, så aah ;s Hahaha hon har iaf duschat färdigt nu och tvättar sitt ansikte oh undrar vad jag skriver, Hahah inte så kul inlägg som hon ville men aah. Hahah tkr hon ser ut som typ en fågel, men en väldigt söt fågel. / annaa <3


Hej, har vart på stranden hela dagen och t...

Hej, har vart på stranden hela dagen och tränat självförsvar, det är därför jag inte har kunnat blogga haha ;) har bränt mig jättemycket i ansiktet känner jag, det stramar och svider jättemycket :( har bränt läpparna också så det kanske var tur att oliver inte var med haha;) Nej skoja, jag saknar honom jättemycket, önskar att han var här :( efter stranden åkte vi till snäckan och handlade lite småsaker :) åkte hem och gjorde mat som vi snart ska äta, tacos! :-D sitter nu inne i badrummet och väntar på att anna ska bli klar i duschen så att jag kan duscha sen ;) aa, nu är hon klar så hörs sen :-D puss /Kim


Skitläskigt och jävligt obehagligt! Anna o...

Skitläskigt och jävligt obehagligt! Anna och jag blev sugna på te och vattnet i huset smakar skit och vi har bara kolsyrat så vi skulle gå till affären som stänger 22 för att köpa vanligt. När vi gått några hundra meter kommer det en vit volvo full med killar och med baksätets bildörr öppen. De börjar skrika åt oss att vi ska hoppa in, börjar backa bilen tillbaka mot oss samtidigt som de slänger upp bildörrarna som om de bara tänker plocka in oss i bilen. När de nästan är framme vid oss möter vi en annan bil som jag börjar vinka åt som om vi kände dem. Han fattar vad jag menar, sätter gasen i botten och kör efter killarna. Om han inte hade kommit precis då vet jag inte vad som hade hänt:-S det kanske inte hade hänt något, men det kunde ju ha hänt vad som helst! Så tack till dig som hjälpte oss, det behövs fler som du:-D /Kim


Jag skulle sminka anna samtidigt som vi pr...

dsc02019 (MMS)

Jag skulle sminka anna samtidigt som vi pratade om fjortisar, så då ville jag sminka henne som en fjortis!:-D hon visse inget och trodde att hon blev jättefin ;) men jag tror att hon började misstänka något när jag ramlade ihop av asgarv i sängen Haha :-D hon är inte sur iallafall och det tog en jävla tid att få bort allt smink :-P allt försvann inte och hon tyckte det såg så hemskt ut att hon till och med Sminkade över det:-S Hehe är stolt över att jag lyckades!:-D puss och kram skumbanan. /K


Hej, vi hittade ett krocket/kricket (eller...

Hej, vi hittade ett krocket/kricket (eller vad det nu heter!) Spel ute på tomten. Finns det någon som vill vara snäll och tala om för oss hur man gör? :) för vi har ingen aning haha;) /K


Okej, det ordnade sig ganska bra endå :) h...

dsc02015 (MMS)

Okej, det ordnade sig ganska bra endå :) har bäddat och fixat så nu ser det faktiskt ganska Okej ut :-D anna och jag ska springa till stranden nu medan några handlar :) vi ska träna i sanden och i vattnet ;) men det är massor av äckliga jävla flugor överallt :-S tur att vi har isolerat vårat rum från dem Haha :-D ska springa iväg nu så skriver sen, Pusshej! /K


Jag tänker inte sova i detta hus! Jag vägr...

Jag tänker inte sova i detta hus! Jag vägrar! Vem vet som har hänt bakom de här väggarna? Jag tänker sova utomhus. Måste skynda mig för jag ska springa iväg och köpa ett tält nu! Vi hörs! /K


Sitter snart i bilen påväg till huset som ...

Sitter snart i bilen påväg till huset som vi ska hyra en vecka :) har varit på stranden och badat och solat några timmar och nu ska vi strax till huset;) undrar hur det kommer att se ut, I have a bad feeling Haha ;) riktigt härligt är det på stranden iallafall! Alla har blivit mycket brunare på bara ett par timmar :-D jag och min syrra diskuterade om hur vi skulle göra med myggan i bilen, vi kan ju inte släppa ut den här på öland för då kommer den ju inte att veta var den är någonstans eftersom den bor hemma hos oss och har sin familj där:( Hahaha vi är nog för stora djurvänner som bryr oss för mycket :-P men man måste ju tänka lite på hur man gör, eller vad tycker ni? :) aa, Är lite nervös för huset, men bloggar och berättar för er senare ;) puss /K


Min lillebror är skitgullig! Han försöker ...

dsc02014 (MMS)

Min lillebror är skitgullig! Han försöker lära mig att spela nintendo, jag är Skitbra på pokemon Och suger på mario Haha;) han har värsta tålamodet med mig Haha ;) men nu måste jag sluta för vi är på ölandsbron! Hejs! /K


Förlåt

Katrin och jag vill be om ursäkt till den söta lilla tanten som vi råkade tända eld på när vi cyklade. Det var verkligen inte meningen, vi lovar! När vi cyklade och cykeln gick sönder, som jag berättade om förut, sprätte det gnistor från metallhjulet. Några gnistor hamnade på lilla söta tantens långa kjol och tände eld på den:( hela lilla söta tanten började brinna. Det var tur att vi var så nära joakims hus och hans damm så att vi kunde kasta i henne, annars vet jag inte hur det hade gått :) vi hoppas att du kommer att kunna förlåta oss någon dag (och inte kasta kattbajs på oss när vi försöker vara snälla och komma med nybakta bullar) så nu säger vi: förlåt Gerda Gunnarsson! Hör av dig om du ser det här så kan vi prata ut. /K

;PppPpppPPp

Trodde att man hade allt med sig, men så hade man inte det och blir tvungen att vända i kalmar ;PppPpppPPp /K

Någon vaken? Galna familjen kör nu vidare ...

p030710_04_54 (MMS)

Någon vaken? Galna familjen kör nu vidare mot kalmar! Rastade nyss i tindered, hittade roliga gungor som vanligt :) aa nu fortsätter vi som sagt med bryan adams skrikandes ur högtalarna ;) åh, längtar tills vi kommer fram, så fort vi är framme tänker jag kasta av mig kläderna och slänga mig i havet! Eller när jag tänker efter så väntar jag nog tills solen kommer fram lite mer :-P vi har en elak myggjävel i bilen också, den har stuckigt alla här i bilen och är så full med blod så den inte kan flyga:-S jag är skitarg på den men får inte smälla den för pappa för han vill inte ha blod i bilen :( det är ganska tråkigt att åka bil faktisk, brukar tycka det är mysigt men inte när man inte kan sova för att man har sendrag i rumpan:-S aja, nu ska jag vara social med min lillebror för han undrar vad jag gör :) ha det bra:* Jag och min lillebror på bilden förresten:) /K


Hejhej.. Vaknade nyss, och vi åker om hmm....

Hejhej.. Vaknade nyss, och vi åker om hmm.. 18 minuter:) är Skittrött, känns som om jag nyss gick och la mig, Ajuste.. Det var ju det jag gjorde:-D hann somna typ 11 ;) måste kolla om jag har missat nåt och packa det sista :) godnatt? Godmorgon? Vet inte men vi hörs snart:) hejs! /Kim


till anonym

som undrade hur man får tag i bilderna från grönan :) man kunde köpa till ett webbkort för ca. 19 kronor, sen fick man ett kvitto med ett serienummer :) gå in på www.gronalund.com/attraktionsfoto och skriv i koden, ladda upp bilden, klart! :D hoppas det funkar =)
/Kim

hejj

Allt är packat och klart nu! snart kör vi, sola bada och pina colada eller vafan man säger :D har haft spa och fixat iordning mitt rum som såg förjävligt ut för ett tag sedan, aa jag la ju upp en bild :S usch och fy! vissa människor klarar ju att leva i skit, såg ett tvprogram förut, skitäckligt, folk som levde i hus som såg ut som soptunnor typ ;S men det är bra, för blir det för stökigt i mitt rum så måste jag städa annars blir jag helt kissnödig och deprimerad av det :D ska gå och lägga mig snart, så jag orkar inatt. Vi åker ju kl. 01 :S ska köpa en ny svart trekantsbikini på öland, jag får för mamma men inte för oliver.. hmm hur går det ihop? ;) kommer att blogga från mobilen, så får se hur det går :) oh! hörrni, länka och skriv om min blogg på något community eller eran blogg så länkar jag tillbax, lämna en kommentar vid nåt inlägg bara ;D bloggar senare för jag kommer inte på något mer kul att skriva just nu, kommer finnas på cpmobilen som dör hela tiden efter att jag tappade den i en vattenpöl (påminn mig att berätta senare;)) men det funkar ;) hörs snart och kom ihåg att sprida min blogg! ;D ♥
peace and love

/Kim

fixade musen ;)

Jag är såå teknisk! våran datormus var helt seg och dampade hela tiden, högerklicken fungerade inta alls. Jag, helt iskall, hittar en annan som pappa fått av någon ligga på en hylla. Tar den försiktigt och bär den i mina händer fram till datorn, andas ett djupt andetag, lägger ner den på bordet. Trasslar oändligt försiktigt ut trasslet på sladden och föröker få in usb:n i hålet utan att göra någon skada.. får in den, lägger handen på musen och trycker ner högerklicken med spänning.. och den fungerade! tjohoo! nu kör jag som faaan! :D hahah ;) Alicia, om du läser det här så har jag laddat ner våran sjuka bild från grönan nu :D kan skicka den till dig, bara du loggar in ;) eller ännu bättre! jag lägger upp den här på bloggen så att alla kan se den och vi får skämmas riktigt ordentligt! :D hahah så gör jag ;) peace and love! ♥
Alicia och på grönan dåra ;)

/K

Tror jag ska städa innan jag åker.. Eller ...

dsc02012 (MMS)

Tror jag ska städa innan jag åker.. Eller vad tycker ni?;) /K


skateboard

Är ute och åker skateboard och skiter i allt! eller skiter inte i allt, men skateboard åker jag iallafall! :D funderar på om jag kanske skulle gå och lägga mig nu så jag kan vara vaken i natt :) aa, fast ne.. :S  hörs sen! :D
/Kim

<3

Jag har börjat fundera. Alla saker vi gjorde tillsammans du och jag, var de falska ända från början? inte för mig. Du var en av mina bästa vänner någonsin, vi kunde sitta och prata i telefonen skitlänge på kvällen, låtsades att vi la på, gick och la oss och ringde varandra igen. Du kunde prata med mig om allt och jag kunde prata med dig om allt. Jag trodde verkligen att vi skulle vara vänner för alltid, men saker förändras. Jag vet att det är något du hatar med mig, jag undrar vad det är. Var det alltid så? jag vet inte. Men jag saknar dig, det är som den där idiotiska gruppen på facebook: "Jag saknar inte dig, jag saknar den du var förut." precis så är det. Det hjälper att prata, jag har försökt men jag finns inte för dig. Så jag säger nu att jag släpper dig, gör som du vill jag bryr mig inte längre. Är det något du vill säga till mig så säg det. Vi skapade ett ordspråk tillsammans, kommer du ihåg ? ♥

<3

vaknade nyss ute på gräsmattan.. undrar hur fan jag hamnade där?  hade någon konstig tofs i håret också som gjorde mitt hår helt lockigt! :D jättefint, undrar hur jag gjorde :S råkade väcka oliver lite grann imorse.. hehe, sen åkte jag hem till honom och sa hejdå, vi kommer ju inte träffas på minst en vecka nu ju :( shoppade lite på tuna park igår också =) pincett, örhängen (som jag tappade genom springan ute på altanen nyss, helvete!) bh, 3 tunikor och trosor. Emil följde med mig in på gina och bestämde vilka trosor jag skulle köpa hahah :D och pappa satt utanför och kollade på honom med stora ögon haha ;D min lillebror är cool han! (H) jag skulle nog vara kär i honom om jag inte redan hade en sådan gullig pojkvän och om det inte var äckligt :S haha ;) funderar fortfarande på hur jag hamnade på gräsmattan.. dåligt korttidsminne kanske ? ;) nej herregud, håller på att bli gammal och skrynklig! måste dricka te och smörja in mig i blåbär snart tror jag =) och mitt rum! VAD har hänt där?! ALLT ligger på golvet! UTANFÖR dörren! måste städa innan jag åker, shit! badade i nya poolen idag också :D var lite kallt men den är ganska stor, 6 meter och 30.000 liter :) ska packa klart min väska innan pappa snor den och lägger ut den i packlinen nu, sen träna med mamma lite senare ikväll innan vi kör på spaaaa! (H) hörs senare! :D förresten, det blir nog ganska dålig och konstig update när jag är på semester haha, men ni överlever ;) hejs!
Louise babe, saknar dig <3

/Kim

salut

hello, vaknade för några timmar sen, försökte äta lite frukost, fungerade inte. Packade väskan till öland och städade lite i mitt rum, däckade sen igen på min lila matta i mitt rum med min fina lila kudde =) så nu är jag vaken och ska blogga lite om våran skitroliga dag på grönan haha ;) vi tog tio över 8 tåget dit, spelade lite kort på vägen och tog finfina bilder ;)
JAG HAR TAGIT DEN HÄR GRYMT FINA BILDEN! vi hade vanlig kamera på sen kom det en solstråle precis då och gjorde bilden så här fin. Jag tycker båda två ser ut som modeller, håller ni med? det blev ju bra för jag ska ju satsa på att bli fotograf när jag blir vuxen tror jag :D


Alicia och jag.


Everyone!


När vi var framme i sthlm, kutade vi till slussen för att ta tunnelbanan som gick om 1 min. Efter det letade vi reda på Djurgårdsfärjan som skulle ta oss till gröna lund.

Katten och jag på båten =)

Vi kom lite för tidigt till grönan så vi stod och väntade ca. 45 minuter innan vi fick komma in. Vi var tvugna att låsa in alla våra saker i farvaringsboxar som var skitdyra! 20 kronor varje gång man låste skåpet, så skulle skulle man hämta något fick man betala igen :P
SEN KÖRDE VI PÅ KARUSELLERNA! wieeehoo :D
Vi i tekopparna ;)

Ajuste! Alicia är såå grym! det var ett spel där man skulle träffa en tennisboll i ett litet hål på en tavla som snurrade som nästan var lika stort som bollen. Inte många som klarar att träffa där alltså ;) alicia köper en boll för 30 spänn, kastar iväg den som fan och träffar mitt i det där lilla minihålet! såå coolt! haha, alla bara skrek :D hon var den första som lyckades den dagen iaf ;) stolt kompis!
Det lilla hålet längs upp träffade alicia med tennisbollen :D helt sjukt..


Apan.


Issa och jag i kärlekstunneln.. ;)


Vi som pettson och findus ;)

Såå äckligt! den där lilla ungen trodde att jag var en riktig katt och tryckte in fingrarna i munnen på mig! fyyfaan! :S och så kom det två afrikanska killar och fotade mig där jag satt fast som katt haha ;P
Katrin och jag vågade gå spökhuset! det var skitläskigt! så här skaj såg jag ut när vi kom ut därifrån.. nej men seriöst jag var skiträdd och gick runt och skrek och drog i katrin och hon sa bara: lugna dig kim det är inte farligt, det är lugnt och jag ba: AAAAAAAHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHWAAAAAAAAAHWWWWWWAAAAAAA!! typ..

Vi gjorde mycket mer som jag inte orkar skriva, vi har haft skitkul iallafall! ;D vi fick lite bråttom att hinna med tåget så vi sprang till båten och missade den med 2 minuter, sen sprang vi till tunnelbanan, upp till tågstationen, till biljettautomat, köpte mat, srang till tåget! vi hann precis i tid! tjohoo! :D
skriver mer sen om jag orkar, åker ju till öland imorgon! wiee! (H) ha det!
/ Kim

hejhej

sätter på mig jeansen och drar till tuna nudå! kanske ses där, bloggar sen!
/ Kim

Nattblogg! Kom nyss hem från grönan och sk...

dsc02235 (MMS)

Nattblogg! Kom nyss hem från grönan och skitmysiga tjejer :)<3 är så trött att jag inte ens vet vad jag heter :-S eller kim heter jag ju.. Aja är jättetrött iallafall så berättar om min dag imorgon om jag orkar vakna haha ;) Hmm har ätit korv nyss, jag äter aldrig korv för det är skitäckligt! Och igår åt jag gröt, jag verkligen avskyr gröt!! Vad är det för fel på mig!? Men det är ju inget fel, det är ju bara bra att förändras till det bättre. Nu har jag ingen aning om vad jag snackar om så ska nog ta och sluta nu, gröt tror jag sa :) jag lägger till en bild på någon av oss, får se vilken det blir, godnatt!:* /Kim


RSS 2.0