min syster och jag.

Det är verkligen skitkul när man är med katrin, vad som helst kan hända haha! :D käkade tonfisksallad imorse sen åkte jag till henne, vi låg på bryggan och solade. Sen hämtade vi en gummibåt och en flytring för jag kunde ju inte bada på grund av diverse tjejproblem =( iallafall vi band fast dem i ett lååååångt snöre i bryggan och hoppade i varsin flytgrej ;) snöret var aaaaslångt så vi åkte iväg typ en kilometer med strömmen, när vi inte kunde se bryggan längre blev vi rädda och drog i snöret för att komma tillbaka. Helt plötsligt, utan förvarning, hoppar det upp en GIGANTISK fisk rakt ner i gummibåten som katrin sitter i och börjar sprattla som fan! hon blir asrädd och hoppas över till den lilla ringen som jag sitter i, vi välter skrikandes ner i vattnet och får för oss att det finns hajar där så vi får panik och skriker ännu mer! 20 meter bort står grannfamiljen och tittar på oss där vi håller på att drunkna i helvetesvattnet =(
Jag påväg in i vassen =)


När vi hade tagit oss upp på bryggan satte vi oss på kanten och pustade ut, då kommer det en bäver flygandes! eller vi trodde iallafall att det var en bäver och katrin hade precis sagt att bävrar äter människor så jag blev asrädd och ryckte tag i katrin så att båda ramlade baklänges rakt ner i vattnet, då kom vi att tänka på den äckliga fisken igen och blev skiträdda! vi kommer upp på bryggan igen och då kommer anden som vi trodde var en bäver upp och går till attack! vi springer iväg och springsläpar varandra till grinden och låser den. Vi väntar tills anden är borta sen går vi för att trassla ut det långa repet och packa ihop våra saker för att åka och köpa glass =)
såhär såg vi ut när vi försökte trassla ut oss ur nätet.

Katrin ville ha glass till lunch så vi tog våra sista veckpengsslantar för att cykla till coop. Gick väl ganska bra ett tag även fast cykeln vinglar och inte har några växlar. Jag cyklar, med katrin på pakethållaren, när cykeln helt plötsligt tvärnitar så vi båda två flyger över styret och landar i en skitstor taggbuske! tur att busken fanns där för annars hade vi nog varit döda nu.. nee inte döda kanske men haft himla ont iallafall, för bredvid var det asfalt och stora stenar :S låset hade typ gått sönder, åkt in i hjulet och haft av alla ekrar så att hjulet lossnade haha ;P hjulen gick inte att rulla så vi släpade cykeln upp för en stor jäättebacke och ända hem till katrins farmor och farfar, lämnade cykeln där och gick vidare till coop. Det var skitvarmt så vi tänkte hoppa i och bada i Haals damm när vi gick förbi (hysh säg inget till honom!) men han ropade och sa hej precis då så det kunde ju ha blivit lite pinsamt =) framme på coop köpte vi sorbet, snodde skedar i restaurangen och satte oss på uteserveringen och åt =) mysigt!
Såhär ser den trasiga cykeln ut. Förlåt anna-karin.
Katter gillar glass =)

På vägen hem ville jag klättra upp på MAX tak men det var för högt så vi fick nöja oss med lekplatsen på baksidan. :P
Vi besteg klätterställningen.


Och lekte i rutshkanan.

När vi kom hem till katrin igen tog vi våran sista energi och klättrade upp i äppelträdet och spelade yatsy innan vi däckade i en hög på gräsmattan. När vi vaknade gick vi upp och kollade på segermyr. :D Jaa det här var väl våran dag, i korta drag =) vi diskuterade lite om snoppar också, skönt för killar att ha en. Kunna kissa var fan man vill utan att det ser konstigt ut. Jag kanske ska skaffa en..? vore ju bra, eftersom jag dricker så himla mycket te =) hade en engelskatimme också, då vi bara pratade engelska, ska nog göra det här på bloggen också så får vi se om ni fattar ;D vi var jätteduktiga och vi måste ju ändå förbereda oss inför englad nästa sommar! :D
Katrins fina äppelträd med myror i :)
Förresten, vi har inget smink på bilderna. MEN VEM FAN BRYR SIG?! vi är ju skitsnygga endå! :D Jag orkar inte nu, måste gå och lägga mig för ska ju till grönan med de bästa imorgon, men imorgon om jag hinner ska jag förklara varför killar har det mycket bättre än tjejer. Katten och jag diskuterade det idag och vi har såååå rätt ;)
Nu måste jag sova, GODNATT! :D :*
Du är som en syster för mig, jag älskar dig.
/Kim


jag KAN cykla!

Katten och jag har alltid otur när vi ska cykla, ALLTID!

1.
Första gången när vi skulle cykla till borsökna och bada så körde jag in i en soptunna, till mitt försvar så stog soptunnan faktiskt mitt på trottoaren! men då flög jag iallafall av cykeln och gled över asfalten, började blöda asmycket på knät coh kunde inte gå. Katrin får syn på en gul postbil, stoppar den och säger att vi måste få skjuts, och att det är en nödsituation! vi lämnar cyklarna bredvid idioterna som ställde soptunnan på trottoarens tomt och åker med postbilen till min mormor och morfar. Jag tänkte sedan på alla människor som fick blod på sina brev, vi satt ju mitt i högen. Mycket trevligt att få ett julkort, godjul, och sen en blodklick i hörnet ;) dit kom en granne som är läkare och hjälpte oss, sen åkte vi med pappa, hämtade upp cyklarna och katten följde med mig till akuten =)


Så här såg bilen ut om ni undrar.

2.
En dag skulle vi hyra film, så vi cyklade till ica slagsta för att hyra. Vi var 5 st och hade bara två cyklar. Alicia skjutsade mig och elin och issa skjutsade katrin. Sen när vi kommer fram och ska låsa cyklarna kommer vi på att det inte finns något lås till den ena, och vi kunde inte lämna den där utanför för det var en väldigt fin cykel som inte var våran. =) så alicia tar helt enkelt in cykeln på ica och går runt med den där. Medan några stod och valde film cyklade vi runt och letade efter popcorn ;) personalen var inte glad haha ;) när vi kom till kassan fick vi en rejäl utskällning och de förklarade allt för oss om oansvariga ungdomar, och stod och diskutarde oss med andra kunder.. elak personal och puckat att inte ha något ställe att ställa cyklarna på, såå alltså är det i princip deras fel! =)

 

Har hänt mycket mer än det här lilla när vi har cyklat, alla mina ärr är från ett samarbete mellan mig, katrin och någon cykel. Berättar om våran cykeltur från idag snart! ;D

 

/Kim

 


Katten bloggar. Hej idag har jag ätit glas...

dsc02004 (MMS)

Katten bloggar. Hej idag har jag ätit glass:-P jag slog just ihjäl en mygga :)


Sitter på kattens gräsmatta och vi tränar ...

dsc02003 (MMS)

Sitter på kattens gräsmatta och vi tränar på att stå på händer :) så här står katrin, Skitbra! Jag är så stolt, ska nog ta och fälla en liten tår sen :'( bloggar när jag kommer hem :-D /Kim


jordgubbar =)

Godmorgon a lla ! =) bloggade nästan ingenting igår, lite svårt när man inte är hemma. Och när man kommer hem sent så är det ju helt onödigt att skriva, för vem läser min blogg då liksom? ;P hade ni en bra dag igår? jag åkte hem till pojkvännen, vi tittade lite på film, en beckfilm och nån skitäcklig/läskig hajfilm typ deap blue sea eller nåt :S jag ryser bara jag tänker på den :S tittade under sängen skitmånga gånger innan jag gick och la mig hahah ;) oliver skulle sovit här så skulle det inte ha blivit så läskigt.. =( menmen jag överlevde, inga hajar under sängen ;D idag ska jag packapackapacka! kanske shoppa lite saker jag behöver också, sen träffa katten mm. om jag hinner :D mm, jag åt jordgubbar till frukost =) nu ska jag fixa mig och sno min lillebrorsas skateboard. Nej! helvete jag har inte druckit te på 2 dar! Vi hörs sen för nu måste jag skynda mig och koka te! ha det bra så länge!


En bild på mig från i vintras =), längtar verkligen inte tillbaka!
Sommar in my heart!

/Kim

bästa

Har precis fixat mig och ätit kyckling och gurka, sitter här och lyssnar på musik medan jag väntar på att pappa ska bli klar med gräset så att jag kan få skjuts till älsklingen =) vill bara säga att jag har världens bästa musiksmak! helt blandad minus skrikmusik, uääk :S hittade en skateboard på altanen så var ju självklart tvungen att prova lite haha ;) fick upp värsta farten och åkte skitproffsigt över hela altanen! be proud! :D haha skitkul, kanske borde börja med skating.. ska fundera på det ;) nu är pappa klar, så ska åka och mysa med älsklingen, see ya!
/Kim

happyface

Ni skulle sett mitt happyface imorse, yes det är sol! :D men nu ska det ju bli åska så blir nog inget borsökna eller vilsta idag =( jag saknar oliver så himla mycket, tur att jag åker till honom idag :* <3 har börjat packa lite också :D och jag har ångrat mig, jag har jääääävligt mycket kläder haha ;) OCH jag läste på en blogg om en grej som kan stoppa våldtäckter! assmart fast kanske inte så skönt om man har den på sig haha :P kanske skriver om det senare ;D ha det bra så länge! ;) ojdå himla mycket "och" med här, skulle inte lotta gilla hehe..
/Kim

smart !

heej, känner mig väääldigt seg. Allt jag gör känns som om jag sitter fast i ett jävla gummiband som drar mig tillbaka! Usch och fy! men lite kul iallafall att vi har börjat sätta upp den nya poolen tjohoo! :D gick ut och hjälpte pappa med pinnarna som skulle sitta i, inte så kul arbete haha ;) hmm, undrar hur lång tid det tar att fylla i 20.000 liter.. hoppas vi hinner innan fredag :D har börjat packa lite också, inte kul när man typ inte har något bra packa ner =( får bli lite shopping tror jag haha :D jag är sån att jag alltid tar med mig typ 10 kg mer kläder än jag behöver när jag ska på semester, men iår ska jag bättra mig och ta bort hälften när jag har packat klart, smart va ? ;) kanske är lite bra öndå att jag inte hittar något att packa ner :P kanske går och lägger mig nu eller så kollar jag på någon bra film =) förslag? får se hur jag gör, natti på er! :D :*
/Kim

hemma igen!

Är hemma igen! har varit i borsökna o firat hela dagen. Blev så himla varmt efter ett tag så alla gick ner och badade, shit vad varmt det var i vattnet! varmaste för iår! sen låg vi och solade i gräset nån timme, så skönt ;) har ätit glass också så har jävligt ont i magen nu :S studsmattan är sönder också, så var ska jag nu sola någonstans?! får väl hitta något annat ställe :( ses sen!
/Kim

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Det finns verkligen ingen annan som kan få mig att få sommarkänslor mitt i kallaste vintern än Per Gessle. Sitter och dunkar alla känslorna, samtidigt som vi dansar runt! så skön snubbe! :D han var min idol när jag var liten haha ;) aja, bra låt!
/Kim

Min outfit idag! ...

dsc01931 (MMS)

Min outfit idag! Så här ser jag ut idag!:) /Kim


Bak!

Juste! Jag, alicia och katten ville åka till grönan men hade inga pengar haha ;P så vi körde igång med att baka bullar och en massa annat som vi skulle sälja. Vi gick runt och knackade dörr, sen satte vi upp ett bord på plantagen och satt där och sålde! det fungerade skitbra! vi tjänade 2000 kr, minus det vi handlade ingredienser för, på två och en halv dag! ganska coolt va ? ;)

Jag och min katt =)


Snygga Alicia och våran hemagjorda skylt!

Nu ska jag duscha för den har blivit ledig, smörja in mig med blåbärslotion, och fixa mig lite, sen drar jag till morfar! och kanske kolla upp tågtiderna till grönan ;)
/ Kim

öland på fredag!

Sitter och funderar på vad jag måste hinna med i veckan.. Vi åker ju till öland på fredag, kommer bli fullt hus med 13 personer haha :D men det är kul! ;D
  • Träffa älsklingen, annars dör jag<3
  • Bada med Louise och träffa biffen
  • Träffa Robin och lämna tillbaka hans tröja haha!
  • Fira morfar
  • Åka till stockholm för att gå på grönan! :D
  • Shoppa
  • Titta på ny dator och headset som är sönder
  • PACKA!!
  • blogga ;)
  • Och så TÄNKER jag släpa med mig Katrin för att käka sushi om jag hinner! verkar skitäckligt men man måste ju prova allt, eller hur? ;)
  • Sen vill jag ju såklart sola och chilla lite också ;)
Vi får väl se om jag kommer på något mer haha!
/ Kim

godmorgon

Hejhej, började min dag med te och jogging! jätteskönt! :D men det tyckte inte min syrra när jag kom och väckte henne med en kopp äckelte och sa att vi skulle springa haha ;) vågar ju inte springa själv här ute, vem vet vad som kan gömma sig i skogen ? det kanske hoppar ut en stor grizzlybjörn och käkar upp mig! eller så kommer det en påfågel som lyfter upp mig och flyger mig till sitt bo! :S min syrra tog duschen som belöning för att hon sprang med mig, så jag sitter och väntar på den haha ;P har ätit frukost också, vaniljyoghurt och blåbärssoppa =) har inte hunnit gjort så mkt mer så vi hörs sen :) hejs!
/Kimiee

och härmed presenterar...

Härmed presenterar jag er för en av mina galnaste vänner och några av mina knäppa sommarplaner! :D
Han heter Robin och är till och med stördare än vad jag är! :D den dagen
var galen kan jag säga! vi började med att gå till Myrorna för jag hade aldrig
varit där. Vi går runt där några varv, tills vi blir trötta och sätter oss i en
soffa för hundra spänn. Och DÄR bredvid soffan får jag syn på ett bord och
får någon ingivelse att jag MÅSTE köpa det. Robin hänger självklart på och
betalar hälften ;) kostade 60 kr, värsta fyndet ju ;P gick runt med bordet på stan
nån timme tills vi blir trötta, fanns ju inte så mycket att göra på stan med ett bord
under armen, svårt att ta med det in i affärer kom vi på ;) så det var bara att sätta
sig på det på torget och vila lite tills henry kom, ett annat pucko jag känner =) han
fick vakta bordet medan jag och robin tog hans systemkamera och gick runt och busade
lite. Gick fram till folk och sa " Hej, vi kommer från Sméjournalen och vill ställa en fråga.
Tycker du bäst om mjuk- eller isglass? Får vi ta en bild? Tack, nu är det bara att kolla i
tidningen på måndag morgon! " skitkul! vi snackade lite kinesiska med en tant och en del
arga =) sen ville vi bada, jag i fontänen. Robin hänger på och henry filmar. Ganska skönt
i vattnet i fontänen utanför statt kan vi säga ;) till slut tog vi bordet på bussen till vilsta
för att träna. Vi ska måla bordet rosa, skriva våra namn på och skriva lite roliga saker
under det hade vi tänkt. Blir nog skitbra! :D
Den här fina cykeln hittade jag och katten i borsöknasjön, den ska fixas
och målas rosa den också =) gissa vem som hade slängt i den? kan ju
inte vara någon annan än louise haha ;) jag bara råkade trampa på den,
sen drogs den upp på bryggan och så gick vi med den till min mormor och
morfar och tvättade av den lite, så att man kunde se att den faktisk är grön!
Kan inte så mycket om cyklar, men ska fråga "biffen" om han kan vara gullig
och titta på den :) han verkar ju vara expert på det mesta haha! ;D
SEX KOPPAR KLARA NU!
/ Kimiee

jordgubbar och grönt te.. mmm.. !

Hej igen ! Är hemma nu och sitter och dricker grönt te =) åkte direkt från kusinerna hem och duschade, till mormor och morfar och hjälpte till lite, cyklade sedan till Alicia i hennes sommarställe i Närsjö :) det är verkligen jättefint där! alla är så himla positiva människor också, så man blir helt lycklig :D har kommit upp i 4 koppar te än så länge, och SHIT vad man blir kissnödig av det alltså! läste på en hemsida att det är bra för en hiiiimla massa saker, bla. cancer, allergi, solbränna, akne, ämnesomsättning och för tidigt åldrande. Det med för tidigt åldrande verkar ju skitbra eftersom jag är rädd för att bli gammal haha ;) men inte kan det vara bra för kissblåsan inte! menmen, det får bli sex koppar om dagen har jag bestämt! :D hann gå ut i vårat fina jordgubbsland idag också, fullt med röda supergoda jordgubbar! :D wieehoo! :D nu blir ni allt avundsjuka va ;) imorgon ska vi fira min gulliga morfar som fyller, kanske träffar Alicia också en stund om vi hinner :) hm.. nu borde jag nog äta något och gå och lägga mig. Ajuste! kom på att jag har en bok hemma som jag lånade av min kusin för vääldigt länge sedan, typ förra sommaren ;) den var jättetjock och jag tyckte den var så bra att jag inte ville läsa ut de sista 50 sidorna, så jag slutade läsa. Kommer typ inte ihåg vad den handlar om men måste ju veta hur det slutar så ska nog läsa slut dem snart också ;) säger godnatt nu ifall jag inte skriver något mer, så godnatt! :*
/ Kimiee
Gud vad jag älskar sommaren, och att få tillbringa den med de personer
jag gillar allra mest. Alla är inte med på bilden, men här är några av dem.

Mobilblogg!Provar nu på att Mobilblogga ...

dsc01914 (MMS)

Mobilblogg! Provar nu på att Mobilblogga lite Haha ;) vill se om det funkar, hoppas det :) aja, skriver normalt sen:* Förresten så här såg min midsommaroutfit ut :-D / Kimiee


Hello!

Godmorgon! Sovit gott ? det har inte jag. När vi väl har gått och lagt oss och jag ska sova bredvid min lilla gangstersyrra, somnar hon. Hon är helt galen när hon sover, värre än mig ! ;) hon snurrar och lägger sig på mig, petar mig i ögonen och bits, undrar hur många käftsmällar jag fick.. ? inatt har jag dygnat kan jag säga! när vi kom in i huset på morgonen var vi så trötta att vi däckade i en hög på golvet när vi kollade på pokemon haha ;D jag har iallafall varit duktig och druckit grönt te! :D vet inte riktigt vad som händer idag, men vi hörs senare! Pusseli!



Jag, anna och min söta lilla gangstersyrra ;)


/Kimiee

godnatt

Nu ska jag och alla mina syskon och kusiner sova! jag lägger sju blommor under min kudde och drömmer om min fina pojkvän. Eller så drömmer jag bara om oliver och skiter i blommorna! =) aja, ska sova och lämna min kusin ifred nu iallafall! natti! :*


/ Kimiees


klantig..

Guud vad blonda vi är! det måste gå i släkten haha ;) vi satt vid datorn och trodde att vi tog bilder (det gjorde vi ite) när min lillebroro ropar att vi ska komma och smaka på hans chokladbollar. Alla reser sig helt normalt för att gå ut ur rummet, utom jag som får ensladd mellan tårna och snubblar. Jag reser mig och ramlar direkt lver en stol och landar på en leksaksgitarr som börjar spela skithögt! jag får panik för min lilla ettåriga kusin ligger och sover i rummet bredvid och får absolut inte väckas, så jag slänger in gitarren under annas madrass, lägger mig på den och kväver den tills den tystnar! vi går iväg oxh fikar och när vi kommer upp igen upptäcker vi att datorn har filmat allt hela tiden! har försökt att ladda upp filmen i flera timmar nu, men det fungerar inte. Försöker igen imorgon =)

/ Kimiees

jävla insekter !

Cyklade iväg med Anna till Viboö för att leta efter näcken med mina syrror på paketthållaren :) synd att vi inte träffade på honom men det var verkligen jääätteskönt i vattnet! även fast det blåste ganska mycket ;) när vi hade badat klart och skulle gå och byta om i en omklädningshytt blir vi attackerade av en hel jävla getingsvärm! vi höll väl typ på att välta hela hytten så som vi sprang runt och skrek :S väldigt pinsamt när en barnfamilj stirrar och börjar skratta åt oss.. men vi tar nya tag och bikar hem i full fart! :D då kommer det nån jävla trollslända och klatchar mig rätt i ansiktet! en riktig bitchslap kan jag säga! fick värsta röda märket haha ;D nu lyssnar vi sönder min favoritlåt och luktar blommor av våra vackra blomsterkransar som vi gjorde tidigare idag, vi är verkligen ju jättesöta i dem :)


Vi bjuder på en liten söt bild på mig och min kära kusse =)


/ Kimiee


min favorit !

Det här är min absoluta favoritlåt just nu! 7 days med Craig David (L) Jag kommer att spela sönder den som jag har gjort med alla mina andra favoritlåtar =/ menmen, jag älskar den just nu iallafall =) http://www.youtube.com/watch?v=I6fB-BO5XJs

/ Kimiee

Glad Midsommar!

Glad Midsommar Alla! :D Är hemma hos min kusiner, anna och jag sitter och leker lite med camen och försöker komma på något kul att göra..


Vi slår våra kloka huvuden ihop för att komma på något busigt att göra! Aj..


Det är då vi får våra pang-idéer! DING!


ANTINGEN springer vi iväg och skrämmer småbarn med vårat gräsliga
utseende!


ELLER så rullar vi omkring i stan som hippies!


FAST det enklaste är nog att cykla över till de polska grannarna och hälla
tvål i deras damm!


ANNARS så sitter vi bara här och chillar och ser söta ut...

Jaa vi får se vad vi hittar på.. ;) kommentera om ni har några bättre förslag =) Vi hörs snart!

/ Kimiee




blueberry

Solen skiner, glada miner, tar nog shortsen! :D ouf det är tur att jag får såna klipska idéer ibland alltså, kan ju inte åka iväg utan bh.. ! Nu håller jag på att fixa mig så att jag blir änglavacker.. eller aa, jag fixar mig iallafall ;) åker snart till st Sundby och kusinerna, mys! mm.. sitter här och luktar blåbär efter min lotion, den luktar så jävla gott! jag blir ju nästan kär i mig själv.. ;) nej, nu ska fortsätta fixa mig och spela sönder mina favoritlåtar! ha det bra så länge!:*
/ Kimiee

helvete

Kom på att ALLA mina b-har var i tvätt, hade inte en enda i min garderob. Jävla skit! Så jag började handtvätta hehe ;) och nu sitter jag här och fönar min bh, funkar väl sådär ;P min lillebrorsa gick precis förbi och undrade om jag är helt knäpp =/ men aja, är man weird så är man! :D
/ Kimiee

Nyvaken..

Hejhej, vaknade nyss och är skittrött.. hmm hur ska jag pigga upp mig? ;) vill ut och springa men tror inte att jag hinner, nej jag hinner inte.. det får bli en kalldusch och grönt te, isch! =( Nu ska jag äta frukost, bloggar sen så see ya! :D
/ Kimiees

Pippi Långstrump

Satt och kollade på Scrubs med min syrra när jag kom på att jag vill ha vågigt hår tomorrow, så hon började fläta mitt hår :D ser skitkonstig ut med så mycket flätor haha :D så snart går jag och lägger mig som en blond Pippi Långstrump ;)
/ Kimiee
Jag, naturlig utan krull =)

Grönt te!

Mmm.. grönt te.. Usch! det är verkligen skitäckligt så man håller på att spy! :S men alicia säger att det är grymt bra så det är väl bara att dricka på! :D ganska skönt man blir helt lugn i kroppen av det ;) cyklade hem från issa för ett tag sedan, jag hatar verkligen att cykla ensam på kvällen, så läskigt när folk man möter bara vänder sina cyklar och cyklar efter en som jävla galningar, fyfan vad jag cyklade snabbt! kommer att ha värsta träningsvärken imorgon ;D Imorgon är det midsommarafton, då åker jag till mina roliga kusiner i stora sundby, wieehoo! :D får se vad vi hittar på ;) aa, nu ska jag fortsätta dricka te och duscha, sen blir det sängen. Behöver skönhetssömn till imorgon hehe ;) natti! :*
/ Kimiee

Blogg ?

Sitter nu här med issa och hon övertalde mig nyss att skaffa blogg, så nu har jag en blogg och har ingen aning om hur man gör hehe ;) Vi har iallafall nyss kommit hem från börsökna där vi badade och cyklade omkring :) sen kom vi på att tobbe fyllde år igår så vi cyklade till stenby och köpte ett KINDERÄGG haha ;D aa, så nu sitter vi här och jag har skaffat blogg :S vi funderar på att sjunga singstar, men när jag sjunger så skäller hundarna så vi skippar nog det idag tror jag ;) nu kan jag inte skriva något mer för det har inte hänt något mer så vi hörs väl när det har hänt något!

/Kimiee


En bild från igår kväll när jag, oliver, issa och jessica badade. Eller aa..
alla utom jessica ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0