gym

fan vad jag har gymmat den här veckan! måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag! fast det är ju torsdag idag.. aja!

har verkligen jättemycket plugg just nu, usch o fy så jag kan spy :S ni vet sånda här "fästisar" som man kan ha på datorn, kom ihåglappar ni vet? jag skriver upp mitt plugg i sådana så jag ska komma ihåg det! men nu strejkade datorn, man får tydligen inte sätta upp hur många lappar som helst :(hej, längesen!

heej, länge sen va? :D som ni vet, alltis samma problem. Datorjäveln vill inte sammarbeta! eller är det blogg esse som det är fel på, hmm.. nu är jag iallafall här, vad har ni för er? :D

jag vaknade nyss (klockan åtta på en lördag?!) och är jättetrött. Men ska försöka dra med mig pappa ut och springa nu innan frukosten annars springer jag själv. Beach 2011 ni vet?!?! haha skoja, vi har coopertest på måndag så vill värma upp lite så jag är uppvärmd tills dess ;)

sen ska jag dra mig iväg till stan för att träffa tobias, me like! har saknat honom. Sen blir det kanske gym med alicia innan jag ska på sharkbait här i e-tuna. Eller ska jag? vet inte om jag vågar haha! hoppas sofia kommer :)

sen sover jag hos min älskling inatt, känns som det var jättelänge sen. Jättemycket plats i sängen här hemma haha! usch, gillar inte det, trångt ska det va höhöhö ;) gymnastikträning imorrn också! 
RSS 2.0