GYMNASIEVALET AVKLARAT!

  1. SAMHÄLL-BETEENDEVETANDE/IDROTTSPROGRAMMET, rekarne
  2. ESTET-DANS, eskil
  3. ESTET-MUSIK, eskil
  4. TEKNIK-INFORMATION/MEDIETEKNIK, teknikcollege/rinman
  5. NATUR/SAM, rinman
  6. NATURVETENSKAPSPROGRAMMET, rinman
  7. INTERNATIONAL BACCALAUREATE, eskil

    Hoppas verkligen att jag har valt rätt nu ! fast det har jag nog, jag är en rätt smart tjej faktiskt ;)



    lillebror har koll förresten ;)

Familljen annorlunda

Kollar på familjen annorlunda med family ikväll, gulligt program :) har nog sagt det några gånger ;)

såhär såg jag ut idag









haha egoboost, ni får stå ut med den ikväll ;)


stil

ÅÅÅÅ JAG DÖR! darrar av titta på dessa bilder. Vinter/höst/vår-inspiration kanske?






Club4Beauty.se Frossle.com

helg med bby

är nyduschad, fresh och luktar oliver nu efter träningen när jag sitter och kollar på disney channel med lillebror. Det är den värsta kanalen jag vet! hanna montana all day long, iisch.

Har varit med min fina pojkvän hela helgen, väldigt mysigt!♥ tittade på film, lagade mat, bubblade i vårat bubbelbadkar mm. Ååå, saknar honom nu :(

min dator har äntligen laddat klart första säsongen av how i met your mother så har tittat på några avsnitt nu tillsammans med en skål flingor ;) haha, det gjorde jesper och jag igår när vi badade också, ställde in datorn bara.



ska titta på lite mer kläder och äta upp mina flingor. hejsvejs
Club4Beauty.se Frossle.com

MODEBOMB

Jag har fått något slags klädberoende. Jag tror det är Katrins fel, SÅ JAG SKYLLER PÅ DIG KATTEN ;D såfort jag sätter mig vid datorn så tittar jag på olika hemsidor med kläder och jag har gått igenom varenda tidning som finns här hemma. Vågar inte gå på stan längre nästan för jag vill köpa allt jag ser! tur att jag är rätt så pank nu för sparar till språkresan, annars skulle min garderob vara full med fina kläder just nu! åå, underbar tanke.













Fan vad jag längtar till sommaren! vill kunna ha på mig kläder i den här stilen utan att frysa sönder i denna isbjörnsvinterkyla!

Imorgon ska jag med Katrin på en kul grej, får se hur det blir. Har med sminkning och fotografering att göra ;)Frossle.com Club4Beauty.se

träningen var jätteskön, hoppas jag får träningsvärk!

är på mitt rum och försöker väcka jesper som sover som en sten. Fast ska kasnke låta honom sova så kan jag sitta här och fixa med bloggen sålänge, hmm.. ;)




såhär såg jag ut ett tag idag innan jag gick ut i snön. Inget smink! har inte använt det på skitlänge nu and it feels good! så skönt på kvällen att man slipper kladda med smink när man är trött och vill sova, mmm ;)




på med jackan och ut i snön!


dans, gymnasie

hej!

jag har varit borta ett tag nu.. ni kanske har märkt det? ;) men nu är jag tillbaka :D typ. Sitter och äter flingor och pratar med min gulliga mormor i telefon! :) vad har jag gjort istället för att blogga då? joooo..


har kollat in en massa gymnasieprogram (vet fortfarande inte vad jag sak välja) här sitter jag, derice och fina jesper och gör en film tillsammans med en klass i tvåan, var kul. Dagen innan fick vi göra en reklamplansch!




dansat en hel del!

sen om ni vill veta resten så kan ni bara scrolla ner lite ;)

vad har ni haft för er? :)

girl VS boy

vi hade en speciell dag i skolan i fredags. Det var meningen att killarna skulle klä ut sig till tjejer och tjejerna skulle klä ut sig till killar men ingen verkade vilja. Så kommer derice till skolan och ser ut som en tjej och jag har inte klätt ut mig. Kändes taskigt så lånade jespers mjukisar, robins keps och martins peruk och gjorde om mig till det här monstret.. har inte så bra bilder men men


Derice                                VS                                           girl


Jag                                   VS                                           boy

vad tycks? ;)


HELGEN

hej på er! kom hem från stockholm idag efter en grymt rolig helg med världens underbaraste kille. Om ni undrar vart jag varit ;) kom hem runt 12 och hade inte ätit frukost så grabbade tag i ett paket riskakor och drog iväg till Katrin! pulkatime! gick runt på stan jätteluffiga, katrin med termosar och jag med gigantiska moonboots typ haha. Vi var tvugna att köpa en pulka, endast därför vi visade upp oss i våra snygga kläder på stan. Åkte lite pulka i djurgårdsbacken innan jag liftade med pappa hem och åt godis. Min helg i korta drag, waay, inte alltd jag kan klämma in allt i sådana här korta inlägg!

hoppas ni har det super






sliten tjej, tack jag vet






mina björntassar



ajuste hihi, när vi stod och väntade på bussen så kommer det en gammal dag farandes på en sparkcykel i hög hastighet. (VEM ÅKER SPARKCYKEL PÅ VINTERN?!) utan hjälm också. Sen ställer hon sig vid oss och börjar rapa som en gubbe. Skum tant, höll på att skratta sönder

ps. håller på och försöker ladda ner filmer och så till datorn med uTorrent. Datorn är seg, jag är seg, allt är segt! GAAH

BORSÖKNABOSSE

haha trög tjej. Satt på bussen påväg till borsökna kiosk där pappa skulle hämta upp mig och trycker lite försent på den röda knappen så missar hållplatsen och blir tvungen att åka ända till hyndevad. Var bara det att jag inte kunde ringa pappa och säga vart jag var eftersom min mobil hade laddat ur dig. Så fick sitta där och vänta 22 minuter innan bussen bytte linje och åkte tillbaka till stan. waaayhoo, riktigt smidigt


*google*

men iallafall! fick en ny kompis. Busscahffisen Bosse. Vet ALLT om honom nu! hehe. Började köra lastibil när han  var tjugo år i sörmland mm. och gjorde det i 38 år. Är pensionerad och kör nu buss som extrajobb vilket han gjort i 22 år. Han åker på semester till Grekland två gånger om året, bor i Näshulta och firade jul oxh nyår på mallorca. Det var bara 16 grader i vattnet så man kunde inte bada med det var fint endå tyckte han. Nu tänker jag inte berätta mer, tack och hej!

Det är sådana här onödiga saker som händer HELA TIDEN när man heter Kim Karlström, får leva med det.



vad gör ni? jag tänker dricka varm saft, börjar få ont i halsen igen :(

ps. frågade till och med bosse om gymnasietips, undrade vad han gick för linje och så. Tydligen så fanns det inte gymnasium på den tiden, man slutade i sjuan och gick bara åtta år. HMMMMMMMMM?

gymmat

kom hem från gymmet nyss, blev en konstig väg hem, berättar snart haha..

som sagt, har gymmat och är helt död i kroppen nu! åt en banan efteråt, har tagit åt mig av vad christian säger :)

har varit på eskil hela dagen och tittat på samprogrammet. Verkade helt okej, men bara helt okej haha. Sista lektionen var media och då fick vi göra en reklam annons, der var skitkul :D! ska dit igen imorgon och titta på alla estitiska program och se om det är något för mig. Har ni en bra kväll? det har jag :)


aaaaaw alla hjärtans dag! har ett hjärta på mitt skåp

GYMNASIEVAL

hey!

har varit på mikael elias gymnasiet idag och tittat på deras samhällsprogram. Verkade skittråkigt, verkligen ingenting för mig. Verkar som om sambeendevetenskap/idrott på rekarne kommer högre och högre upp på listan ;) är min stil tror jag! var med på tre lektioner och på den tredje somnade jag nästan. Vi drog därifrån efter den lektionen för då var vi så sjukt trötta. Fick lite ryck så Katrin och jag gick in på godisland och köpte godis också.

Hade chansen att åka hem som katrn och alicia gjorde, men nej. Jag gick hela vägen till slottskolan för slöjd och efter det tillbaka till faktoriet för svenska. Varför? ingen aning.

Hade träning idag! derice följde med och tittade :) kändes inte så bra, har inte tränat på 3 veckor. Imorgon blir det gym med katten, simon och jesper :D


papparazzi by derice*

ska gå och smeta massa krämer i håret nu, sov så gott :)

förresten, har ni tips på skolor, program och sådant så tipsa mig! vad går ni för program och vart? KOMMENTERA OCH BERÄTTA!! :D

moshbit

hello! har inte bloggat på några timmar. Ni trodde att jag hade dött på den där konserten eller hur? men nej, jag överlevde! vilken tur för er :D det var skitkul, ska leta efter någon bild på fb nu som jag kan sno..



sååådär, hittade den här. Här har ni bandet! som sagt, kolla in deras myspace om ni vill lyssna. She´s Wrinkly är namnet. LÄNK TILL MYSPACE HÄR

det var riktigt kul, speciellt den där dansen. MOSHBIT eller vadfan det heter haha. Derice och jag är inte så insatta i det.. vi shakade på våra ass istället! funkade fint ;)


derice och jag

ps. trodde mosha var att skaka på huvudet typ.. får väl kolla upp det.

hardcore-dans?

jag ska ju på konsert ikväll. Jag ba wieeeehooo, älskar att dansa :D sen kom jag på att det är ju hardcore. Och hur fan dansar man till det? hmm.. sökte på google och hittade det här:



helt ärligt, så är jag livrädd nu. Tur att Derice är med

NU DRAR JAG



önska mig lycka till!

BROS?

skulle gått till en frisör igår och plockat ögonbrynen. (det blir inte som jag vill när jag gör det själv så jag fortsätter och fortsätter att ta bort tills de blir jättesmå) derice titta på mig o bara: Whaaaat?! onödiga pengar! skönhetsideal typ. Så struntade i det och använde pengarna till att gå och bowla istället! så värt det.

Gick med derice på stan igår, fick något ryck och ville gå in i en second hand affär. Där köpte jag en vinylskiva med Bros. Ingen aning om vilka de är och har inte ens en vinylspelare! undrar vad det är för fel på mig



tyckte bilden var fin iallafall. De flesta hade bilder på gamla gubbar och det fanns typ tusen med vikingarna haha

Är hemma själv nu. Alla är ute och håller på med saker. Förutom jag som sitter här och känner mig ensam. Ska gå och mysa med min anka nu, den ser också lite ensam ut.


eller vad tycker ni?


balsta

förbannade segdeg! :D så känns det idag. Vaknade vid tolv och blev irriterad över att jag sovit bort hela dagen! så tog en kalldusch som straff haha. Ska fixa lite i rummet och plugga innan jag drar iväg för att träffa anton och derice. Ikväll blir det balsta! jespers band spelar :) she´s wrinkly, kolla in deras myspace här !






kaffe, vindruvor, engelska

heeej, har blivit finalist här! rösta på mig så blir jag superduper lycklig! haha. Förresten, behöver ni röster någonstans? säg bara till, kan rösta på vad som helst haha.

SPOINK JAG ÄR NUMMER TVÅ. Rösta på mig här, nummer 2!


sitter och pluggar engelska nu, jättemycket som ska vara inne imorgon. Har nationella på g också, därför jag inte hinner skriva så mycket här.

Kaffe, vindruvor och engelska. Känns som det kommer bli en bra natt.

NATIONELLA PROV

godmorgon! hur är det med er? jag är sjuk och har ont i knät, yes det är synd om mig lalala. Har startat min morgon med att smörja in mig med jordgubbslotion och lyssna på Veronica Maggio, inte så ofta jag lyssnar på henne haha, härlig tjej.

Nu ska jag plugga klart lite franska som jag ska ha extra redovisning på. Gjorde den i måndags, gick bra. Förutom en liten del. Satt hela kvällen och översätta franska. Ett otroligt tidskrävande arbete! Blev så trött och irriterad efter ett tag så att jag använde mig utav google översätt till det sista stycket, vilket resulterade i att min lärare fattade NADA just där under min redovisning. Okej, vad har vi lärt oss av det här kära läsare?

Använd INTE google översätt till uppsatser och redovisningar, skitprogram!

Eftersom jag inte har möjlighet att vissa er hur jag ser ut idag just nu så gör jag det ikväll och visar måndag och tisdag.

MÅNDAG





TISDAG





hade nationella igår gick SKITBRA! ska försöka gymma lite idag även fast jag är sjuk och har ont, känner mig så sjukt slapp efter att inte ha tränat på så länge. Men springa tänker jag INTE göra, det är inte bra.

AJA nu drar jag till skolan, som jag har gjort nästan varje dag i hela mitt liv. Om och om igen. Älskart!

Kim Karlström

pigg tjej

godmorgongodmoroogon! :D känner mig otroligt pigg idag och gick upp runt nio, halv tio. Har spelat gitarr i flera timmar nu så ont i fingrarna har jag. Glömde min gitarr hos Jesper så tur att jag fick låna syrrans :D

ska fixa i mitt rum och slänga bort massa saker idag och plugga är ett måste buhu :( har nationella prov i veckan så taggar till det! ska även åka till min kära mormor och morfar♥ men först: UT! det är sol som tusan så nu ska jag ut och sola!

ser ut såhär idag, lite lagom helgluffig sådär





Var busig och åt godis nyss förresten, har hört att man får det på helger!

Dunken.se

Dunken.se

tävling







tävlar hos http://guevacci.blogg.se älskar den killen och alla hans inlägg!

blått och svullet knä

Börja med att springa eller småjogga

Ha gärna tunga saker i armarna.

De ska vara så tunga så att du knappt kan stå rak med ryggen och tappar en massa saker på vägen.

Du ska gära ha hala, halkiga skor på dig, som converse. Lila helst

Kombinera detta med en hal isfläck på marken som du inte ser när du flyger fram

RESULTAT: ETT BLÅTT, SVULLET, BULTANDE KNÄ

Det som hände mig imorse :( uppföljt med en massa skratt i bilen från min söta, rara, snälla familj som hade sett alltihop. Det hände säkert bara för att jag skrev om att halka igår!

Playman.se

rekarne


hej alla! ska byta om nu och fixa håret innan jag skyndar mig iväg till rekarneskolan för att titta på några utbildningar! önska mig lycka till. Vad ska ni göra?
 Playman.se

plommonpaj med grön sylt

gick på bussen idag och satte mig framför en afrikan. Sitter där och är irriterad över att jag har glömt mitt headset, bussresor blir ju så mycket roligare med musik ;) så tar han upp sin mobil och börjar snacka i telefon. Det var det roligaste jag någonsin har hört, har aldrig hört någon prata så fort på något språk förut! lät som om han var speedad med typ 10 redbull eller nåt. Och trött som jag är så börjar jag såklart skratta, så himla pinsamt att få skrattanfall när man är själv, då tror ju folk att man har nån störning.

samma sak när man går på stan själv och halkar eller något. Man kan ju inte skratta åt det på samma sätt som om man var flera, förstår ni vad jag menar? jobbigt läge!

Playman.se

kebabpizza



*AKTIV STUDENT*
 Playman.se

joddla

kom hem nyss och tittade mig en snabbis i spegeln när jag gick förbi. Hoppade till, såg riktigt ruggig ut :s nu ska jag ta en skön dusch och fixa till mig lite så jag blir som folk! skärpning Kim, men får skylla på att jag är sjuk. Känns som jag har mycket att göra idag, mycket äckligt pluggande att ta tag i.




hörs när jag duschat

Playman.se

RSS 2.0