utan bilder, astråkigt

jag är lite småtjurig nu eftersom inga av de inlägg jag ville publicera åt er kom upp. Förbannade iPhone-app :( aja, det här går förhoppningsvis att läsa! jag sitter och försöker hålla ögonen öppna så att jag kan plugga men det är nästintill omöjligt. Har haft en jättemysig helg med bästaste tove! vart ute i det fina, kalla vädret och fotat en massa med hennes systemkamera. Så himla vacker tjej hon är, världens finaste ögon det är helt sjukt! I fredags tränade jag karate och självförsvar med rasmus på morgonen, shit vad duktig han var! så nu kan jag bryta armar och få folk att svimma, så bråka inte med mig hur liten jag än ser ut att vara! på lördagkvällen åkte vi hem till rasmus med marcus och kollade på en skräckfilm om hajar. Asdålig film haha. Men det var jättekul! vi gick ut i lekparken och lekte lite medan vi väntade på meteorregnet som aldrig kom. Ja, vad har hänt mera? En massa plugg som hänger efter och hotar att kväva mig. Märker nu att blogg.se laggar eftersom det inte går att ladda upp några bilder haha! skitsamma jag orkar inte :D får uppdatera inlägget imorrn dådå! ni får ha det så bra och glöm inte gå in på toves blogg som står länkad i inägget under ;)

Kommentarer
Postat av: E l v i r a

1 år för att fixa en blogg-app och den är dålig... Lyckat...svar: Jamen där ser man! ;)

Hoppas du haft det bra då! :)

Kram.

2011-10-10 @ 13:05:55
URL: http://lillvalpen.blogg.se/
Postat av: Amanda - 17 år & tvillingmamma

kolla in min blogg :)

2011-10-30 @ 10:10:23
URL: http://mammandaa.blogg.se/
Postat av: martina

Just nu har jag 4st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en snygg & stilren ljuslykta från Blomus!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9227/tavling-vinn-en-ljuslykta-fran-blomus/I den andra tävlingen kan du vinna naturliga hår & hudvårdsprodukter från Eilas till ett värde av 200kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9243/tavling-vinn-produkter-fran-eilas-till-ett-varde-av-max-200kr/I den tredje kan du vinna riktigt roliga spel från Prylsjuk!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9547/tavling-vinn-roliga-och-enkla-spel-fran-prylsjuk/Och i den fjärde tävlingen kan du vinna ett valfritt plagg från Misslia!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9673/tavling-vinn-valfritt-plagg-fran-misslia/Ha en bra dag :)

2011-11-04 @ 15:08:37
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Malin

Sjukt snygg blogg du har<3 kolla gärna in våran och kommentera <3 puss :)

2011-11-25 @ 18:50:44
URL: http://gymnastbarn.blogg.se/

Är det något du vill säga? Let me know!:

Har du ett coolt namn precis som jag? =):
Hänger du ofta här?

Din e-post: (Don`t worry, den visas inte i bloggen ;))

Har du en egen blogg?: Jag vill ju kunna svara på din kommentar bby! ;)

Din alldeles egna åsikt, ingen random skit hörru ;):

Trackback
RSS 2.0