blekfis

Jag har inte varit hemma, därav den dåliga uppdateringen! känner mig skitdålig, men kom hem väldigt sent efter träningen :( 

Skolan var chill iallafall :D vi gör typ ingenting ;) haha, kom nyss på att vi har en läxa till på fredag, snälla påminn mig för jag kommer glömma annars! :D

Min skola ligger ju på stan, skitfint med vattnet precis utanför fönstret ;) så cyklade ner på stan med katrin, hon gick och köpte nya gympaskor och jag gick och träffade tobbe och oskar :D eller stavar han oscar.. hmm ;) han hade en blogg iallafall, men han tog bort den :P alla kan ju inte ha så bra fantasi som oss, eller hur? ;) köpte nytt bandage också innan jag gick hem till oliver :D ♥

Tog sedan bussen hem till Cristian tha "Biff" ;) var där ett tag innan vi åkte på hans orangea motorcykel till träningen ;) haha, jag LOVAR den ser ut som en moppe ;) skitsamma, den gick fort :D

TACK FÖR ERA FINA KOMMENTARER, JAG BLIR SÅ GLAD! :D har inte hunnit acceptera eller svarat på några men det kommer jag att gottgöra med en massa roliga inlägg, svar på frågor och kommentarer, bilder och annat kul imorgon :D ska passa mina syskon då så tur att man har datorn ;D

Just nu sitter jag och lyssnar på Red.. så kär!

förlåt om ni tycker att det här blev ett plöttrigt inlägg, men som sagt, i be back tomorrow! :D ni överlever väl tills dess? hoppas det :D


Jag har tagit den här bilden! :D är så otroligt stolt! tycker ni den är fin? :)

Skrubbade bort all solbränna nyss. HAHA! nice! jag ser typ ut som en sån där vit fågel ni vet? FISKMÅS! haha jag ser ut som en fiskmås :) men skitsamma, jag bryr mig inte! det är en skön känsla. JAG BRYR MIG INTE! 



frågestunden!

Fråga på nu allihopa! :D kommer nog att avsluta den på torsdag om jag har tid :) har ingen träning eller så då ;) så passa på nu! :D FRÅGA HÄR!

minibananer!

&quo t; src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2027735/images/2010/dsc02534_105204709.jpg" alt="" />
Det här åt jag idag :D visst ser det jävligt fräscht ut?! känner mig som en liten kanin nu!




Helt sjukt vad små dessa bananer är eller hur?! var bara tvungen att köpa dem! ;)

Btw, har laddat upp bilderna från kameran nu, svimmade nästan! så grymma är vi med den i händerna ;)

ha en bra kväll :D

äppelkrig! my bad

Vad gör ni babes? :D jag kom nyss hem. Åkte till vårdcentralen idag för att kolla upp såret i min hand så det inte hade blivit någon infektion eller så :S det hade det inte! puuh! men jag får inte träna med min handled, får bara göra saker där man inte använder den :(  men åkte sen till mälarsjukhuset och tog mina sprutor som vanligt, usch det gjorde riktigt ont :(

Var i Rothoffsparken idag igen och pallade äpplen, de är så sjukt goda! :D blev skitarg när jag såg några jävla, små sjuor stå och kasta stenar och äpplen på änderna! vad är det för idioter som vill göra illa så fina djur? 



Blev så arg så jag tog upp några äpplen och sulade iväg dem på dem! hoppas jag träffade något ömtåligt ;) sen kommer mina kära tjejkompisar in i äppelkriget och kastar iväg en hög de också! hehe, ANDPOLISERNA!




Håller nu på att ladda upp bilderna vi tog med kameran! :D spännande!

Kom ihåg att ställa frågor i min frågestund! :D

FRÅGESTUND!!

Ska jag ha en frågestund? Hell yeah! :D

Fråga VAD NI VILL!

SÅ ÖS PÅ MED FRÅGOR NU! 



frågafrågafråga!

lite foton

Här kommer lite foton från när vi fotade i rothoffsparken :D











Alla bilder är tagna meeed... Badampadam! MIN MOBIL! ;)



Bakade alicias byxor!







Visst ser det gott ut va? ;)

Wee


Jag och Tilde, hehe..

filmkväll

När Alicia sov här i fredags så kollade vi på 3 filmer, vi hyrde 8 men hann inte titta på alla haha ;) tänkte ranka dem och skriva lite vad jag tyckte :D

NUMBER ONE!


Den här filmen var enlig mig riktigt bra! coolt gjort och bra! :D så var det mycket gymnastik i den också, det gillar ju jag såklart ;) första pris av dessa 3? hell yeah!

NUMBER 2!


Första intrycket var riktigt dåligt haha :P skitdålig musik! är det dålig bakgrundsmusik så kan det verkligen förstöra hela filmen! men den hade endå en mening, tyckte den var helt okej! Gullig men konstigt gjord. Huvudpersonen hade dessutom nästan inga repliker haha ;)

NUMBER 3!


Blev riktigt besviken när jag såg den här filmen :( trodde att den skulle vara bra, men icke! finns inte så mycket mer att säga än att den sög! fanns ingen mening med den ;)

stöveltrenden

Något som är mode just nu är ju stövlarna right? ;) jag tycker inte att det ä r så speciellt snyggt och skulle nog inte gå ut på stan i det frivilligt haha ;) menmen, det finns det ju andra som vill!

Bilder från google!






Pixie Geldof glänser i leran med sina snygga gummistövlar från Jimmy Choo ;) låter inte fint tycker jag!



Vad tycker ni? HOT or NOT? :)





Få gratis gåvor och presenter!

Jag är en Buzzador! :D

Jag är nu medlem på en skitrolig sida! :D det innebär att man får prova på produkter och erbjudanden som är heta nyheter överallt! :D det kan vara allt från tuggummi, till tvåler till hundmat till kläder och skönhetsprodukter :) även mat ;) det är helt GRATIS! :D coolt va? :) sakerna skickas hem till dig i ett paket :) här kan du registrera dig om du vill! :) jag tycker att du helt klart ska göra det, vem vill inte få presenter helt gratis liksom? :D 

kramisar till er!

älskar kommentarer

Hoppas att ni ser vad det står :) älskar verkligen alla gulliga kommentarer och nya kontakter man får när man bloggar! här är två av dem :D



"Heej :D

Jag måste säga att jag älskar din blogg och jag har två frågor till dig , Varför började du blogga och vad är din favoritfärg ? 

Kram // Naima"

Tack! du anar inte hur glad jag blir av din kommentar! så himla gullig :)

1. Jag kände ett tag att det skulle vara kul att ha en blogg, men vågade inte skaffa en. Var rädd att jag inte skulle ha något att skriva om. Men när jag började skriva ganska långa status-updates på fejjan tänkte jag att en blogg kanske skulle passa mig endå ;) min kompis Isabelle hade en blogg och tyckte det var kul, så en kväll hemma hos henne skaffade vi det bara! :D faktisk så har min mamma också sagt åt mig att skaffa det haha, hon trodde att det var något som skulle passa mig :) vi hade ju rätt! är skitglad att jag började blogga, även fast många inte gillar det ;)

2. Min favoritfärg är.. Badampadam! LILA! så gullig färg enligt mig :D

Tack så mycket söta Naima! :D




"sv: jag är 15 år (:
jag tycker att din blogg är jättebra och med en jättefin design. följer den varje dag faktiskt, har fått bra tips på olika saker också och det gillas alltid(:"

Aw, tack sötnos! :D blir så himla glad när jag får kommentarer av folk som gillar min design. Jag har gjort allt själv utom headern (en jättesöt tjej som heter ebba hjälpte mig med den) innan jag började blogga för ca. 3 månader sedan hade jag INGEN ANING om någonting i bloggvärlden haha! har setat och pillat med stor försiktighet och ångest för att något skulle förstöras i mina kodmallar haha ;) och kul att du gillar mina tips! :D

Im in looove

Gud vad jag bara älskar den här låten! har lyssnat på den typ 3000 gånger idag! :D känner mig så kär av den. Jag kan slå vad om att om det just nu satt en ko i stolen bredvid mig så skulle jag bli kär i den bara för den är så bra!




Vad tycker ni? :)

Att sola solarium

En till liten fakta-grej om mig är att jag ääääälskar att vara brun! man blir så mycket snyggare och ser så mycket fräschare ut när man har fått lite färg! :D håller ni inte med?! ;) solar alltid gärnet när vi är på semester och börjar nästan gråta när brännan trillar bort ;) 



Till saken! jag fick en fråga att om jag kunde berätta lite om solarium.

Solarium har jag solat två gånger. ENDAST två gånger i mitt liv ;) första gången var det riktigt skönt, inte alls för varmt eller så, fanns fläktar som blåste över ansiktet och musikspelare och sådant. Andra gången solade vi på ett annat ställe. Då använde vi en sådan där kräm om ni vet vad jag menar? aa, alla krämerna har olika funktioner ;) vi smorde in oss med den och jag råkade ta lite i ett pyttesår på benet, det började blöda och rann och rann haha! starka grejer det där!



Det här är sanning. JAG HAR ALDRIG VARIT SVETTIGARE ÄN DEN GÅNGEN I HELA MITT LIV! usch och fy vad  varmt det var, vi kände oss typ som kokade grisar! (inget ont om kokade grisar) man flöt liksom runt där på sängen i sin svett. Usch och fy! men brun blev jag ;)

BUS har jag också provat. Man blir orange och flammig och blir brun i händerna. Inte kul.



Riktig sol är det bästa! :D frisk luft och roligt sällskap blir man brun av :)



Ska också någon gång prova på att solduscha! någon som har gjort det och vill dela med sig av sina erfarenheter? :)



TIPS! peela ALLTID innan ni solar. Brännan blir så mycket jämnare och håller mycket längre :) lycka till! ^^

Hur gammal tror ni att jag är?

Haha, har fått för mig att ni tror att jag är ganska ung. Så min fråga till er är: Hur gammal tror ni att jag är? ;D


så får du längre ögonfransar!

Hittade det här på en hemsida :) trodde först att det var som en mascara men icke ;)




Ser lite fake ut, men fint! tänk att behöva kamma sina ögonfransar, hmm.. Love it!

Kostar ca. 1500 kronor på deras hemsida :)


Dyyrt för lilla mig haha! ^^ men det är ju snart jul så då kan man iallafall önska sig, så bara ut och börja shoppa lite presenter ;)

Har btw inte gjort någonting idag, sitter fast här för sista bussen gick för nån timme sen :P funderar på att ta en taxi in till stan ;)

Första dagen på nya skolan ;)

Jag är det där blonda lilla filuren i blått ;)










Fler bilder från tjejkvällen








tackinlägget

Har nu tagit tag i tackinlägget som jag lovade till alla som röstade på mig så att jag vann tävlingarna! :D många superkramar till er sötnosar!

Rösterna till finalen!

Emma Mina Mina Emelie Malin Jenny sötnos!♥ Linnea Frida J Julia Tara Linnea Sharlee och Simon Felicia Moa Josefine Sanna Elin Cajsa Alma

Rösterna som gjorde mig till vinnaren!

Tilla Shiko Marie Johanna Netty Eila Mina Jennifer Matilda Elina Nilma Sandra Emma och Emelie Jenny sötnos!♥ Jelena Josefine Rebecca Mina Tiliaouw Emma Jenny Elene A Filippa Berith Julia Moa Linn Emma Amanda Michelle Ninni Linnea Julia Nathalie Sandra Carlosa Labiiosrosados Sandra Emma och Felicia Malin SaraEmilia Maja Krusbärspaj Freja Karen Emelie Agnes Theresé och Barifay Elene Jessica Johanna Vicky Christine Madurk Carro

Phuu! det där tog ett tag kan jag säga ;) tack till er alla! :D

Länkar de som har blogg!

Handledsträning!





Det här är alltså ett slags träningsredskap för handleder, underarmar och fingrar. Ingen enkrona som blivit mosad på en tågräls eller något sådant haha ;) sötnosen som gissade rätt hittar ni HÄR! :D


Träningsmusik

Har ni några bra tips på låtar man kan träna till? som är lite svänginga liksom så det blir skönare att träna? ;) hittade en låt med eve idag, helt okej :) blir jätteglad om ni tipsar mig! :D kramisar

magtröja!

Min garderob är full av överraskningar ;) kolla vad jag hittade! 








Hade glömt att jag hade den. Hmm..



mysoutfit

Det här blir min outfit idag! inget man går ut i jag vet, men piffar upp det med läppstift!








Det syns inte på bilen :( haha!

ska vi cykla till skolan? FAN HELLER!

Aldrig mer ska jag cykla! craschade med cykeln igen igår :( skrapade upp handen, ett äckligt jävla köttsår :S tur att mitt huvud landade på min handled för annars hade jag slagit huvudet i asfalten och kanske fått ännu knasigare ideér än vad jag får nu ;) aja, har skitont i handleden nu och handbromsen på cykeln gick sönder :P pfft är skitglad iallafall :D 





Söta Alicia följde med mig till träningen igår, nice! fick pappa att hyra 8 filmer åt oss! :D wieehoo, kul att vi bara hann se 3 ;) men vi kollar på resten efter skolan på måndag med en stor fräsch fruktsallad istället! :D hon sov över här i mitt kalla hem i extrasängen, mys! :D hon hade coopertest med handbollslaget kl. 12 så hon åkte för någon timme sen, hoppas det går bra :)




Sist vi gjorde fruksallad ;) fräscht va?




nagellacks ideér!

Såhär målade jag mina naglar sist. Ingen gissade på blå, så hmm.. ingen länkning på det ;) några gissade rosa så det var väl det som fick mig att vakna mitt i natten och måla rosa streck över naglarna ;)





Svar på frågan!



SVAR:

Hmm.. såhär var det nog ;) jag hade väl som alla andra en period då man trodde man sminkade sig skitsnyggt! sen när man tittade på gamla bilder något år senare så kan man inte fatta hur man kunde gå ut sådär! har inte haft någon fjortisperiod med idomin och skit, men i 5 an började jag med kajal och mascara. Använde INGET smink i 6an ;) sen gick jag ju på sminklektionen i 7an med katrin, då lärde jag mig hur det blir superfint! så sedan dess har jag sminkat mig ordentligt haha ;) men använder för det mesta bara mascara och kajal :)

Så mitt svar blir.. 7an! ;D


Hur brukar ni sminka er? :D


Mitt smink kommer från make-up store ;)

Eskilstunakonst

Tycker helt klart att Eskilstuna vinner första pris för konstnärligaste stadsdekorering! håller ni med ? ;)





Välkommna till Eskilstuna - Den allra mysigaste och finaste lilla hålan!

idag.. ;)

Såhär såg jag ut idag :) SÅG ut! nu sitter jag i handduk och blött hår haha ;)









Vad hade ni på er idag då? ;)


länkarna till alla de sötnosar rom röstade på mig i tävlingarna (SOM JAG VANN! ;)) kommer troligen att komma upp på lördag :) så oroa er inte!

känns som fredag! :D

Eller hur det känns lite som fredag?! :D känns bra hehe ;) kom nyss hem till vårat SKITKALLA HUS! pappa håller på och fixar med värmen så det är endast, hmm.. jättekallt här inne! som högst har det varit 17 grader :( baah!

så sitter här med mitt köra duntäcke haha! :D lånade en jättebra kamera från skolan idag, är till ett skolarbete. Otroligt hur fina bilder man kan ta! och vi har tagit bilder, massor av bilder, GRYMT SNYGGA BILDER! på något sätt ska jag få dom! de är helt grymt jävla bra ;)


Mycket kärlek till denna uppfinning! viktigt att spara sina minnen! ♥


sjuk :(

Har blivit jätteförkyld :( IGEN! imorgon skulle jag ha tagit den där sprutan (blev ju sjuk samma dag jag skulle ta den förra gången också) men det skiter sig ju! mamma gav mig några kosttillskottabletter (jävligt långt ord va?;)) som skulle hjälpa, får se om det gör det :) men åå! jag har ju grönt te! undrar hur många gånger jag har sagt till er söta bloggläsare att dricka te när ni blir sjuka? så glömmer jag det själv?! duktigt Kim! ;) ska gå och göra iordning det när jag skrivit klart :) 

Vad har ni haft för er idag? :)

Jag var i skolan, träffade oliver en snabbis, cyklade hem till alicia, bakade hennes byxor sen vidare till träningen :) 

min dator är så seg så jag bara vill slå sönder den med en stekpanna och kasta ut den från balkongen! inte för att jag har någon balkong, vill jag göra det så får jag väl släpa hem skiten till oliver och kasta de
n från hans balkong ;) 

ibland drar jag bara ur sladden och ser skärmen slockna samtidigt som jag skrattar lite elakt för mig själv ;) där fick du din jävel typ! ;)

jaa eftersom datorn inte tycker något vidare om mig efter alla svordomar den fått utstå så bjuder jag på lite gamla bilder som ni säkert har sett idag ;D nya kommer snarast!

vad ska ni göra i helgen? det är ju snart helg! vad skönt :)

Funderar på att ha en bloggdag på lördag, bara fixa! om den vill funka förstås :S ladda upp bilder och skriva om lite roliga saker :D

förlåt att jag inte kunnat svara på era gulliga kommentarer :( men man får inte så mycket tid till det när det tar MINST 20 MINUTER ATT KOMMENTERA EN BLOGG! om ni förstår :( 

Men ha det så bra babes så hörs vi snart! :D


Det här var den allra första bilden som jag la upp på min blogg :) vad tycker ni? var det ett bra första val? ;)


Jag :)


Jag som rider på min sötnos till kusin! ^^


min syrra in the background ;)

buhuhu, undrar hur många som skrattade åt mig när jag nös som en galning i hallen idag :( baah!

Bläddra gärna i arkivet haha! skitkul att läsa! massa smilisar överallt också ;)


Btw, Ludde är cool! (H)


NU. GRÖNT. TE. BLI. FRISK. !.

Sitter hemma hos alicia

Är hemma hos alicia nu! bakar förfullt! passade på att låna datorn lite, (hoppas det var okej!) så att jag kan blogga! ;) lånade katrins cykel och åkte till hemköp för att köpa bullformar nyss, vi glömde det när vi handlade haha ;) hennes dator är jättebra att skriva på så det rullar på som tusan här nu alltså! måste skynda mig innan jag katrin kommer och säger typ: Kiiim! vad gör du?! vi bakar faktiskt! wieehoo :D hmm.. vet inte riktigt vad jag håller på och skriver, mina fingrar går så snabbt så min hjärna hinner med orden! måste sluta nu, bye sötnosar!

hmm.. vad kan det vara? ;)

Förlåt, hinner inte blogga så mycket idag, har haft fullt upp med träning! nu ska jag duscha sen blir det sängen för det var så himla grymt jobbigt att gå upp imorse! gick upp halv 6 fast jag börjar 9, konstig jag är :S

Köpte den här saken idag! :D den som kan komma på vad det är får en länk ;)




hmm.. ;)

Bilder från mina första dagar på faktoriet kommer imorgon! :D ha det bra, dagen var helt sjuk idag btw, vi skulle gå runt i stan och leta reda på helt random grejer hah ;) gick runt i 4 timmar! baah! aja, tell you tomorrow babes! :D

pusseli.

7 månader med dig

Har 7 månader tillsammans med min söta boyfriend idag :) skickar många pussar på posten! älskar dig





är med och tävlar


om den här supersnygga datorn hos lazybitch ;)

den där webbcameran..

Kan ni fatta att jag är helt klar och färdigfixad redan? :D haha, jag börjar 11 och nu sitter jag här HELT KLAR! grattis Kim! :) ska möta issa halv 11 sen cyklar vi och möter de andra snyggingarna ;) 












Poppar musik som ekar i hela huset så sitter och sjunger, moheh ;)

Fy fan vad dåliga bilder! me n ska försöka ta några med kameran idag så ni får se sen! :D

Och hörrni! tack för alla era gulliga kommentarer, de gör mig verkligen glad! läser jag lite kommentarer på morgonen så är hela dagen räddad! tack vare er sötnosar, mycket kärlek till er!♥

Nu ska jag försöka hinna fila och måla naglarna. Vilken färg tror ni jag målar dem i? den första som gissar rätt får en länk i nästa inlägg! ;D

Önska mig lycka till på min första dag i skolan! puss på er.

min andra syster!


Det här är ett kort på mig och Katrin vääääldigt tidigt i sjuan, precis efter våran första sminklektion! :D söta va? ;)

HJÄLP MIG!

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon! hjälp mig! :D jag vill ha något basic!

HAR NI NÅGRA FÖRSLAG? :D

första skoldagen!

Imorgon ska jag till skolan igen, usch ;) nej men det ska bli kul faktiskt! även fast jag ska börja på faktoriet istället för stålfors buhuhu :( men det kommer bli nice! alla tjejerna är ju där :D det här året ska jag verkligen sköta mitt skolarbete! på riktigt! jag vet att jag alltid säger så haha, men nu har jag ju er söta bloggläsare som stöttar mig, right? ;)



FRÅGOR!

Har ni börjat skolan igen efter sommarlovet? tänker ni satsa gärnet iår? ;)

inget vatten!

Vi har inget vatten som man kan duscha i här hemma just nu?! Vad händer?! usch vad jobbigt :( så ska packa mina grejer snart så åker vi och duschar hos min gulliga mormor och morfar :)



Jag som hade tänkt spaa till mig ordentligt ikväll! det är ju första dagen i skolan imorgon, ska vara fresch som en nyponros! äh, jag tänker ha ett litet mini-spa endå ;)

spadagen i bilder

När jag kommer hem efter en dag med tjejerna finns det alltid så mycket att berätta att jag inte har någon tid till att skriva ner allt! så här kommer våran spadag i bilder ;)

Katten glömde sina spagrejer hemma hos sig så vi for iväg på hennes systers vita, fina kronan för att hämta dem! var bara det att vi var 3 stycken så det blev lite krångligt att cykla dit haha ;) alicia var grym på att skjutsa! hon skjutsade båda mig och katten på pakethållaren samtidigt, vi försökte också men kom inte alls lika långt som henne! 







Då fick vi nog, så vi turades om att bli skjutsade, skjutsa och springa bredvid haha!


Jag tyckte att jag var grymt bra!


Tills vi körde in i broräcket hehe..


back on the road again! och jag var återigen grym.. ;)


Vi såg en apa på andra sidan vägen och blev helt CHOCKERADE! tills vi insåg att det bara var lilla Katrin som sprang omkring ;)


*ont mellan benen*


Det rullar på :) katrin springer som en tok bredvid oss och fotar som en papparazzi haha! :D


Alicias favorit-cheapmonday-jeans gick sönder :( så imorgon efter skolan ska vi baka kakor och sälja så vi kan åka till stockholm och köpa nya! :D nice va? ;)


visst är det en fin bild? :D


Katrin är en bra fotograf :)


Det var så jävla skönt att basta!

Efter den mysiga kvällen hos issa åkte jag över till fia och sov hos henne! ja, ni såg ju hennes inlägg, right? ;) snoozade imorse innan jag åkte iväg till min träning som började 10, sen hände ju det där med Tilde och nu sitter jag här! :D

hur har eran dag varit? :)

Kramisar!







en lillasyster utan arm

Det är alltså inte jag som har fått gips, det är min stackars gulliga, lilla söta lillasyster Tilde som har fått det! :( tycker så synd om henne, skolan börjar ju imorgon också :( var skitläskigt när det hände, hon bara låg där och skrek och skakade. Ögonen stirrade! shit vad jag blev rädd! följde med henne till akuten direkt!



NÅGRA BILDER PÅ MIG OCH TILDE
Vi hade fotodag ute i snön haha ;)






Sötnosen :)



sofi bonde nostalgi!

Hittade en gammal skiva i mitt rum med Sofi Bonde. Shit vilken nostalgi alltså! älskade henne när jag var liten, varje kväll satt jag och lyssnade på samma skiva! älskar hennes röst fortfarande ;) och så är hon ju så grymt söt också! :)


den här skivan är det ;)


Visst är hon himla söt? :D



Sitter och väntar uppe på akuten. Hände en...

dsc02401 (MMS)

Sitter och väntar uppe på akuten. Hände en olycka på träningen. Nu blir det gips!


Fia b-b-b-bloggar!

Dagens fråga:

Vad ska man göra när man inte är trött och klockan är över halv 2 på natten?
- Jo, då tar man med sin bästa vän ut och lägger sig på en fin, grön gräsmatta för att kolla på stjärnorna!

Så, till er alla som inte kan sova, ut med er ;D



Och om ni inte får arslet ur vagnen och går ut så har jag äran att bjuda på en härlig bild på mig själv och såklart sockersöta Kimmie.


grönt tee är gott! hej!


it look like me :)

Nu ska jag äta, sen cyklar jag nog till bussen! vad ska ni göra idag? :) 

Bjuder på några egopics som ni kan kolla på medan jag är borta ;) hmm.. om jag hittar några ;)







puss på er sötnosar, hoppas att ni får en helt underbar dag! :)



DAGENS FRÅGA!



Vart bor du någonstans? :D

Alltid kul att veta ju! :D såå alla söta bloggläsare, var bor ni någonstans? :D kanske bor ni i skåne, helsingborg eller nyköping? Kanske eskilstuna eller kiruna? :D 

BERÄTTA!

allt fixar sig, ta en dusch!

Har ni någon gång tänk på hur otroligt praktiskt det är att duscha? det är ju så grymt jävla skönt! känner man sig glad kan man stå där och skratta som en tok utan att någon hör, man kan sjunga ut hela sitt register och behöver inte bry sig om att man sjunger dåligt för ingen hör! man kan storböla också om man vill. Det är skönt, är man riktigt ledsen så kan man ställa sig i duschen och låta allting rinna! love it



random stuff

Okej, nu ska ni få veta något om mig! jag ääälskar att prova nya saker som kan förändra mig! gillar t.ex att gå in på life bara för att kolla vad de har för coola produkter ;) äter vitaminer och sånt haha :) men vem gör inte det? köpte lite saker där igår iallafall :)





Satt nyss och plågade mig med den där hemska saken till höger :S baah! vad konstigt det känns i hela kroppen nu! inte för att det smakade något med var strävt som fan att dricka. Huvudet började skaka år olika håll för det var så äckligt :S



Min shopping :)

Var ju och shoppade med issa i förrgår :) när vi kom in på vero moda var alla helt crazy därinne! en kille kom fram till och och började snacka som fan! men han hjälpte mig iallafall ;)

- Tja brudar! ni ska börja skolan nu va! KUL! du behöver kläder! hmm.. få se på dig! sån stil.. då går vi hit! mörka eller ljusa färger? st. x small ser jag! det här linnet blir supersnyggt på dig! och det här! och den här tröjan! vi har värsta bra pris på byxor just nu också! *tappar alla kläder* fan, ojdå. *slänger upp allt över axeln* nåt mer du behöver? inte? då kör vi!

puttar in mig i provhytten och står och sjunger och dansar utanför medan han väntar på att jag ska bli klar. 

- Det där blev ju jättesnyggt! nu får du mannekänga! *blablablablablablablabla*

sen står jag vid kassan och ska betala, då hoppar det fram en liten kille som jobbar där och ställer fram 3 nagellack framför mig, de här ska du ha! 80 spänn, du kan inte hitta finare någonstans!

Shit! alla snackade verkligen OAVBRUTET! vi var helt snurriga när vi kom ut därifrån! 

Men lite grejer fick jag med mig hem iallafall! :D


Från Vero Moda :)


Gina :)


Monki :) lite stor men.. det går till tights! :D


Också från Monki ;)

spakväll? hell yeah!

Hej sötnosar! vad ska ni göra idag? :D jag håller på att städa, fixa och svara på kommentarer för fullt! :D ska snart träffa issa på stan, vi ska sola så vi blir bruna och snygga :) sen går vi hem till henne och fixar iordning till spakvällen med tjejerna! :D så kul! måste köpa ansiktsmask och hårinpackning också, remember me! kom nu på att jag måste städa min garderob också innan jag åker! får skynda mig :)


Sola ;)


...??


btw. jag har inte glömt er ;) kommer att länka er som röstade på mig snart! :D


en naken man!

Fick ett litet ryck igår och ville måla naket hehe ;) fick till den här bilden! :D vad tycker ni? konstnär nästa kanske? ;)



fin rumpa va! :D

Alicia fyllde ju för någon dag sedan.. ;)

Vi var ju själklart tvunga att fira henne! :D träffade issa och fia på stan, köpte lite helt random presenter och åt på your choice :D var skitgott ;) skulle shoppat kläder också men det blev inte riktigt så :P sen mötte vi upp katrin och cyklade och överraskade alicia! :D


Fia och hennes mat ;)


Min mat ;D kul med bilder på mat va? ;)


Söta isabelle!


Vi slog in presenterna hemma hos min lilla babyboy ;)


Happy birtday to alicia ! :D


Vi köpte strumpor.. ;)


och en spelande hatt ;)


nagellack :D


och badampadam! en cykeltuta! ;)


Katten fyllde ju också år för ett tag sedan så till henne köpte vi ett paket tom och jerry kex (en katt ni vet ;)) och en vattenkanna fylld med geisha! ^^


jag är den där lilla drogade filuren mellan issas ben ;)


love ♥


jag och katten :)


igen ;)


crazy haha :P


jag blåser upp alicias boll ;) jag har en likadan hemma! :D

kommer mer bilder sen, nu ska jag träffa cristian och sen dra till träningen! :D pusseli.

yes!

Nu har jag laddat upp en liiiten del av mina bilder! kommer bomba er snart! :D pusseli.

hjälp!

Är det någon av er söta bloggläsare som kan hjälpa mig med en sak?! jag kan inte ladda upp mina bilder på datorn och jag suger på elektronik/teknik-skit! jag sätter in usbn och kör på masslagring med då kommer bara en och samma bild upp HELA TIDEN?! jag vill kunna ladda upp bilderna så jag kan visa er vad jag gjort för roliga saker! inte kul med googlebilder ju.. :(

idiotdator!

Jag ber om ursäkt om jag inte har svarat på din kommentar, min dator är inte villig att samarbeta med mig :( men ska ta tag i den imorgon! kan fortfarande inte ladda upp mina bilder.. vad är det för fel? :( tråkigt inlägg, bara problem och problem :( men jag har värsta happyfacet endå haha! :D jag är konstig ibland, det värsta kan hända och jag sitter och asgarvar ;) 



Brukar ni också det eller är jag ensam? ;)

JAG VANN!


Tack såå mycket ALLA som röstade på mig i veckans blogg tävlingen hos matilda! :D jag vann den! :D fan vad glad jag är! :D kommer att lägga upp ett tackinlägg med länkar till alla som röstat på mig så fort jag kan! :D puss på er! :*

min torsdags outfit!

Såhär ser jag nog ut idag! dåliga bilder igen, men vafan! något iallafall :)









Hahahah! ^^ visst ser det ut som om jag har snopp på några bilder! :D en liten en hehe.. :§ 

äh! drar iväg utan smink! vem bryr sig? ska ju ändå sola ;)

puss på er ;)

hej sötnosar! :D

vad gör ni? jag sitter här med morgonrufs och ska snabbfixa mig till stan där jag ska träffa issa. Ska shoppa gärnet idag! äta på your choice och sola! så skönt ;)

vad ska ni göra idag? :)






bilder från google, kan fortfarande inte ladda upp mina kamera och mobilbilder :S GAAAAH!





Ska försöka hinna till frisören och plocka ögonbrynen också ;) och kanske klipper mig i eftermiddag om jag vågar! träningen var skön igår även fast jag var seg som fan hehe, fixade en grym grej ;) ha det bäst alla! och glöm inte att RÖSTA på mig! tackar alla som röstar med FEEETA länkar! såå rösta, länkar är alltid bra ;) 

ojoj, ska vara på stan halv 12! nu KÖÖR vi!

just nu lyssnar jag på:

Jason Mraz - The Dynamo Of Volition
och ;)
Oskar Linnros - Från och med Du

Vad lyssnar ni på? :D



grönt te med cranberrysmak!

Grönt te med carnberry-smak is tha shit! det var faktiskt riktigt gott! eller tycker jag bara det för att jag har blivit så miljöskadad av allt naturella gröna te? ;)





Drink it! 

NEJ FÖR FAN NU MÅSTE JAG DRA! SÄG TILL MIG NÅGON?!

min snabba outfit!







Sen sätter jag på min skinnjackan, mina rosa converse och tar med mig min svarta converseväska!

vad tycks..?

Btw, jag har knallrosa strumpor på mig.. ;) såå nice!



bråttom! och lite försenad hehe...

Är färdigfixad och nästan klar nu! håller på att dricka upp mitt gröna te! måste ju bli frisk direkt! ;) slänger upp en outfit innan jag åker tror jag, ska möta upp mina tjejer på stan och göra diverse skitroliga grejer ;) skulle vart där halv 11, helvete! aa men jag får skjuts snart så det ordnar sig I hope! har träning i kväll också. Vilken tur, där påminde jag mig själv hehe ;) vi körde air truck på träningen i söndags förresten, så jävla kul! :D lägger upp film på det sen ;)

Gissa vad jag ska göra på stan idag? den som gissar rätt vinner en FET LÄNK! ;)


Stan today..? ;)



ALICIA!

Idag fyller underbara ALICIA år! :D ett stort grattis till dig! :D det finns ingen mer underbar person än henne, hon är helt unik! även en av mina allra bästa kompisar! det finns inte någon annan som har fått mig att inse så mycket viktiga saker som henne! vi älskar dig sötnos ♥

Bild kommer senare, promise ;)

förkyld..

Blev förkyld igår, för att bota mig själv gick jag in på ICA i fröslunda och köpte mig en citron. Satte mig utanför vårdcentralen, skalade och åt upp hela ;) emil satt och skrattade hela tiden :P men bättre mådde jag, helt klart! gjorde likandant en gång när jag var förkyld och vi skulle ha ett giganstiskt prov i skolan, tog en citron och voilá! det är på grund av allt c-vitamin som finns i frukten :)


Så är du förkyld? ät citrusfrukter med hög c-vitaminhalt! och drick grönt te.. ;)



ett litet inlägg..

Jag är med och tävlar hos Robinhoods.se om en fokus till bdb/bloglovin, bildlänk & vanliglänk och ett inlägg i hennes blogg! 
Det är gratis att vara med och du är med genom att läsa & kommentera hennes inlägg här:
http://robinhoods.se/2010/august/bloggvarldens-finaste-design-tavling.html#comment
Ps. Robin hood designar bloggar gratis och har designat över hundra blogg.se bloggar!

Min älskling, det finns ingen bättre än du.















Jag vill vara hos dig nu och vill att du ska bli bra. Nu! Tänker på dig, hela tiden. Kom ihåg att det finns ingen bättre, sötare, mysigare, snyggare, smartare, otursbenägnare, mer betryggande, knäppare, galnare eller finare person än dig! INGEN! jag älskar dig mest av allt älskling♥



nyladdad med reload!

Nice rubrik jag fick till va? ;)



Drack en sådan här idag btw! känner mig fresch! :D jag känner mig alltid så vitaminig och duktig när jag har druckit en vitamnindryck hehe :) gör det ni med, supergoda!


göta kanal tonight?

Vad gör ni babes? :)

Jag ska nog ta och titta på göta kanal med min gulliga family ;)





saknar oliver så inihelvete mycket! tycker det är så himla onödigt att folk ska bli sjuka och må dåligt, finns ingen mening med det :S samma sak med att man blir gammal, skrynklig och dör, också helt jävla onödigt! eller vad tycker ni? visst borde man få slippa att bli gammal om man inte vill? att se sig själv ta slut liksom, som en blomma som vissnar. Så sorgligt!





tips, ät tonfisk!

ÄT TONFISK!

Har hört jättemycket om att tonfisk är jättebra för kroppen. Och det hela blev ju bekräftat när min kompis Christian också började tjata om det ;) tänkte berätta lite för er!

  • Bra om du har bråttom!
  • Det är gott :)
  • Det är billigt ;)
  • Man kan göra VADFANSOMHELST av det! sallad, grilla, steka, koka, ROSTA om man vill ;)
  • Enkelt (bara att öppna en burk om du vill)
  • Innehåller väldigt mycket proteiner! bra om du tränar styrketräning ;)

  • Från...


    Till... ;)











baaah batman ?!

Batman!



Annan crazy karusell!



(OBS. BILDER LÅNADE FRÅN GOOGLE!)


Tänk att jag har suttit i batman! och inte bara en gång utan TVÅ! helt frivilligt, nice va? ;) men det var riktigt coolt, helt sjuk karusell haha! de två sista bilderna är från en karusell jag inte vet vad den heter, menmen den var också nice! :D bara att det drog som fan i magen när man åkte den ;)


Dessa fanns på å-festen i Eskilstuna "den stolta fristaden" mohehe

Vann veckans blogg tävlingen!

Wieehoo, jag vann veckans blogg tävlingen hos Sandra Ackefjord! :D kolla gärna in hennes blogg, jättegullig tjej :)


Ursäkta att mina printscreen bilder blir så konstiga, men faktiskt så är jag inte proffs på paint ;)


Tack ALLA som röstade på mig i den tävlingen! :D länkar er (alla som har blogg eller har anget sin bloggadress) som tack sötnosar ;)

Shiko Linnea Jelena Cajsa



så jävla söta hehe!



Watch and enjoy people! ;)

Vinnaren i veckans blogg tävlingen!

Nu är veckans blogg tävlingen slut! :D pust! ne skoja :D alla bidrag var jättefina men här kommer vinnaren, badampadam! här är den lyckliga vinnaren.. vänta på henne ;) BANG!


Vinnaren blev Linnea! ett stort grattis till dig! :D


Sprutdags..

Hello, vad ska ni göra idag? :)

Jag ska till sjukhuset och ta massa sprutor igen, isch :S sen åker jag och hälsar på älsklingen :*

Blir ett litet kort inlägg det här, MEN NU STRAX KOMMER VINNAREN I VECKANSBLOGGTÄVLINGEN UPP!

konstigt inlägg

Det här blir ett konstigt inlägg, har inte haft någon tid till att blogga. All tid tas upp av att bråka med datorn ;) är ledsen och jätteorolig just nu så antingen blir det inga fler inlägg idag eller så kommer det komma upp helt galna, sjuka, roliga inlägg hela natten för att hålla humöret uppe :) min syrra ska vara vaken med mig säger hon, vi får väl ligga och mysa i soffan och titta på film ;)

ha det gött! ;) pusseli

Tackinlägg!

Här är tackinlägget till alla som röstade på mig i veckans blogg tävlingen! :D jag gick till final tack vare er sötnosar! :D snälla rösta fram mig till vinnare nu! :D länkar er igen såklart! det är ju alltid bra med länkar om man vill ha högre trafik till sin blogg och högre optimering i sökmotorer som google ;) kommentera att du röstat så länkar jag dig :D

TACK!

Emma
Mina
Mina
Emelie
Malin
Jenny
Linnea
Frida
Jenny
Julia
Tara
Linnea
Sharlee och Simon
Felicia
Moa
Josefine
Sanna
Elin
Cajsa
Alma


Blev topp 3 och nu är det FINAL!

Hej, kom till final i matildas blogg, topp 3! ;) SNÄLLA rösta på mig nu, jag är nummer 3, man får rösta 2 gånger och jag kommer självklart att tacka dig i form av länkar! :D kommentera att du har röstat så kollar jag :)

skön dusch

Hej, dålig uppdate haha ;) men nu blir det ändring! kunde inte blogga på hela dagen igår, datorn KOLLAPSADE HELT?! skitdator :) ska köpa laptop snart, har ni några tips på vilken sort jag ska köpa? ;) åt VÄÄÄÄRSTA frukosten nyss iallafall, hehe ;) ska gå och duscha och fixa mig lite nu så jag blir fräschast på träningen ikväll ;) skriver snart! pusseli.

Till träningen!

Nu CYKLAR jag iväg till träningen! ojoj! puss

Mina nya shorts!

Såhär ser jag ut PREEECIS innan jag ska till min träning ;) är lite tidig idag menmen. Gymnastik är ju alltid kul ;)





Dålig bild, men ser ni shortsen? hummel :) det var de jag köpte när jag stressade in till kanotcenter precis innan träningen ;) tur att killen som jobbade där var så himla snäll! :D klippte sönder mina gamla shorts också så nu är de supersköna! ;)


Btw, snart kommer veckans blogg vinnaren upp :D lite sent hehe men jag har haft fullt upp! så håll utkik!

NI KOMMER ALDRIG TRO MIG?!

Gissa hur många grader det är här hemma hos mig just nu? 

34 grader celsius?! eller vad det heter ;) så nu ska jag UUUUT! fast har ju träning halv 5.. fan. Hur varmt har ni? :D eller blir ni avundsjuka? ;) 



Nu ska jag gå och byta om till träningen och äta tonfisk och potatis ;) ha det så bra! :D 

pusseli.

Ny bloggmail!

Hej igen!

Nu har jag skaffat en egen bloggmail! bra va? :) så vill ni någonting så kan ni bara mejla till mig om ni vill! :D här kommer mailadressen.. vänta på den.. ;) BANG!

[email protected]

Min outfit idag! :)

Ber ÅTERIGEN om ursäkt för dåliga webbcam bilder ;)







Vad tycks? :)

Åfesten igår!

Var ju på åfesten igår med coola killarna ;) var riktigt kul, finns inte ett enda ställe i hela stan som jag inte har stått på händer på haha ;) men jag står ju på händer typ överallt, på stan, på tak, på tåg, i rabatter, på murar. Fast henry är ännu värre han står UTANPÅ tågen på TAKET! och högt upp i stolpar och på soptunnor ;) han försöker få mig med att göra det, han lyckas väl snart ;) vad ska ni göra idag? jag ska åka iväg och träna snart, sen efter träningen åker jag till å-festen igen med robin, henry och louise sen möter vi upp katten och fia :) mysigt :) imorgon kommer älsklingen hit och sover hos mig, så VARNING FÖR DÅLIG UPPDATERING! ;) kan inte ladda upp några nya bilder, inte för att jag har tagit några nya för mitt minneskort är fullt, ni får se några gamla ;)


Knäpp bild på robin från dagen då vi köpte ett random bord på myrornas och badade i fontänen utanför statt ;)



Jag TVÄTTADE idag :D nästan HELT SJÄLV! :D eller det var helt själv ;) är ni stolta? ;)

Fredag den 13?!

Baaah! det är fredag den 13 idag! är ni rädda? ;) brukar faktiskt hända mig lite knäppa saker som inte är så kul på fredag den 13 haha :) så jag är lite orolig! 

Bild lånad från google

Tror ni på sådant här skrock? kommer ni få otur? ;)



Vann tävlingen! :D

Tack alla som röstade på mig i veckans bloggare tävlingen i Simon och Sharlees blogg här är länken till inlägget! :D som tack får alla som röstade en länk i det här inlägget! nice va? ;) de som har blogg vill säga ;)

BÄSTASTE ISSA!
NETTY ♥
FANNYLOVISA
REBECKA

Ett stort tack till er! :D



å-festen!

Nu ska jag fixa mig sen blir det att dra iväg till åfesten med min älskade katt! ;D  vad har ni gjort idag? jag har sovit i poolen hehe ;) lånade lillebrorsans båt och flöt runt, skönt va? :D det var riktigt varmt här idag, sol i fleeeeera timmar! :D gissa om jag stekte.. ;) möter nog upp robin och henry ett tag också, hårda killar det ;) men vi hörs efter eller senare! :D förresten min dator är SUPERSEG så jag kan nästan inte svara på kommentarer alls :S men aa ha det så bra! :D



Blev finalist i dagens bloggare!

Hej alla söta! Nu är det så här va att jag har blivit finalist i dagens bloggare hos Simon och Sharlee! :D kul va? :D så snälla söta rösta på mig nu! :D alla som röstar får såklart en feeet länk i ett inlägg här! :D kommentera bara att ni röstat :)

sool!

Hej, var jättefint väder imorse så jag gick ut och solade lite! :D shit vad snabbt det blev dåligt väder igen, molnen bara shoff och så blev det kallt haha ;) men jag hann nog bli lite brun iallafall :D mu ska jag äta kyckling, ha det så bra! :D

Svar på tal!

Svar på tal till "Nizze" som kommer börja tracka mig för mina hemska bilder utan smink ;) hehe






Ursäkta om ni inte ser vad det står :)

Jag vill bara klargöra några saker för dig "Nizze".

1. Det här är MIN blogg där JAG skriver om MINA tankar och MINA åsikter :) en blogg är liksom till för det, att skriva sina åsikter och tankar i ;) den läses av mina kompisar och av personer som gillar vad jag skriver! 

2. På nästan alla bilder på mig och mina kompisar är vi helt komplett utan smink, vem fan orkar sminka sig på sommaren?! tror du inte att jag vågar lägga upp osminkade bilder i bloggen? baah, tönt!

3. Jag är jävligt cool ;)

4. ALLA mina kompisar bits ;) så akta dig!

5. Hmm.. du ville vara anonym sa du? vi får väl se hur länge du kan va det.. "muahaha"

6. Gillar du inte min blogg så dra! :D den är som sagt till för de som GILLAR VAD JAG SKRIVER!


You made my day! :D kommer låta din kommentar ligga kvar bara för att mina läsare ska något att skratta åt ;) ha det så bra "Nizze"! :D

Titta till höger!

Titta till höger i min blogg, precis över "sök i bloggen" och under bilden på mig. Där ser ni en ruta som det står visitors i ;) kolla på flaggorna i den! det är ju personer från helt CRAZY länder som har hittat hit till min blogg! :D nice.. ;)

BLOGLOVIN

Okej, så här är det! jag gillar att läsa bloggar och tycker det är jättekul när ni gillar min blogg! :D jag följer er gärna via bloglovin om ni följer mig! :D lägg en kommentar eller klicka på knappen sötnosar! :*


bloglovin

ett litet test om mig

Det här kan man roa sig med när det är så grått och trist ute som det är hos mig just nu!

halsband/armband
brunett/blondin
blåa ögon/bruna ögon
lång/kort
långt hår/kort hår
tv/dator
kissie/Kenza
dessie/paow
blondinbella/dessie
pool/havet
fest/myskväll

Vinter/sommar
cola/fanta
frukt/godis
vatten/mjölk
tv/dator
komedi/skräck
H&M/Gina tricot
skåne/stockholm
Prata/lyssna
sjunga/dansa
läppstift/läppglans/läppsyl
ute/inne
kärlek/pengar

hittade testet på den här tjejens blogg :)

Helt random eller?!

Lite nya pics till helt random samlingen kasnke hehe ;) hittade bilderna på TARAS BLOGG :) nu ska jag skriva det som först kom upp i mitt huvud när jag såg bilderna ;)


Jag undrar vad hon skrattar åt.. kanske tittar hon i en spegel?


Crazy! tänker på den där filmen om rymdvarelserna som gick för nån vecka sen, v. 29 för då var jag på öland ;) de var skitäckliga! och det var när jag såg bilden på lady gaga hehe ;)


Okej, han ser ut som en tjej! So what? Live with it!


Baaah! Känns som det står någon bakom mig och fösöker hugga mig i nacken :S var tvungen att titta efter..


Hihi, Draaaaco har en liten virvel mitt i pannan :D hann kanske vill låna Eminems mössa..? ;)


I vilken film klädde han ut sig till tjej?!


Hmm.. de var väl lika :) Kiera har snygg sminkning ;)


Baaaaah! Daniel ser ut som en påtänd apa!

Vad är det första ni tänker på när ni ser bilderna kära bloggläsare? :) ser ni några likheter? ;)



kissie?

Mina tankar om Kissie!




Inte för att jag gillar henne.. MEN!

haha, hur fan orkar de som kommenterar i hennes blogg? vafan! vad tänker de med? tror inte att de skulle vilja få vilja få 200 kommentarer om dagen där folk talade om för dem vilket jävla luder de är, hur fula och feta och dåliga de är? skulle inte tro det va! varför läser de ens hennes blogg om den är så jävla dålig och hon är så grymt jävla ful?! läs min blogg istället ;)

JAG SKULLE BLI SKITLEDSEN! 

Inte konstigt att hon redigerar sina bilder så hon blir smalare när ni hela tiden talar om för henne hur fet hon är?! sen har ni mage att sitta och kritisera att hon redigerar bilderna? herregud vilken jävla dubbelmoral!

Blir kanske lite dubbelmoral från min sida också nu när jag säger att jag inte alls gillar hennes blogg eller personen som hon verkar vara där, men jag sitter ju inte och kommenterar mina åsikter i hennes blogg som en efterhängsen jävla apa! nej! jag kommenterar mina åsikter i min egna grymma blogg och det borde ni också göra istället! ;)

Fattar ni inte att hon blir ledsen? hon delar med sin av sitt liv, ni läser och kommenterar med era knäppa och snedvridna åsikter! väx upp nu alla skitungar!



OBSERVERA!! JAG ÄR INGET FAN AV KISSIE!

Nej nu ska jag gå och käka melon! hoppas ni växer upp under tiden!

Kommentera gärna med era åsikter sötnosar! :)

karotensolkräm

Idag är det sol! så jag drar såklart ut och solar! har smörjt mig med karotensolkräm hehe ;) nu kör vi!

hörs sen, pusseli.

Shit vad jag är slut! Hade styrka i en och...

dsc02307 (MMS)

Shit vad jag är slut! Hade styrka i en och en halv timme sen träning sista timmen. Jävligt skönt nu efteråt! :-D sitter typ och halv sover i bilen nu haha ;) finns en jättegod dryck som jag köpte för att bli lite piggare, kan ni gissa vilken det är? ;)


Träning och shorts?

Nu drar jag iväg på träning! åker en sväng förbi kanotcenter och letar efter shorts också om jag hinner! har ju inga som är bra att träna i :S ha det så bra! pusseli.

Gratis Bio - Bli medlem helt gratis!

Har blivit medlem på gratis bio nu, vad nu det ska vara bra för ;) nej skoja, det är skitbra! :D man får poäng på ALLT man gör! om man spelar ett spel, blir medlem på något community, eller VAD SOM HELST! poängen går att byta ut till premier och presentkort som man kan använda i massor med olika butiker! :D så registrera dig HÄR!



Glöm inte att rösta på mig!!

Hej! Glöm inte att RÖSTA på mig i matildas blogg! Alla som röstar får en länk i tre olika inlägg av mig här i min blogg! :D kommentera att du röstat här i bloggen, så checkar jag ;)

Rösta på veckans blogg här i inlägget nedan också om du vill! :D

Finalisterna i veckans blogg tävlingen!

Här är finalisterna till veckans blogg! se till att rösta gärnet nu!

1. http://godiznapparna.blogg.se/


2. http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/




3. http://mandalii.blogg.se/

4. http://rredroses.blogg.se/



5. http://ailicec.blogg.se/

6. http://carolinepralin.blogg.se/
7. http://minvaggvisa.blogg.se/

8. http://justlittleme.webblogg.se/










money, money and craig david

Godmorgon bloggläsare! 

Sovit gott? :) åå, det gjorde jag! vet inte varför men sov jävligt gott inatt! kanske kan bero på alla era gulliga kommentarer ;) idag ska jag bara vara hemma, sola om det blir sol (skrubbade bort den sista brännan igår kväll, snyft :´() och komma på något sätt att fixa pengar till språkresan! skönt :)



Har ni söta bloggläsare några förlsag till mig som är liten och fattig hur jag kan tjäna 20.000 innan nästa sommar? :)

pusseli.

IDAG LYSSNAR JAG PÅ CRAIG DAVID, så skön! :)


Veckans blogg tävlingen!

Imorgon kommer jag nog att avsluta Veckans blogg tävlingen tror jag! :D så vill du vara med och tävla så anmäl dig i det här inlägget och gör som det står! :D lycka till nu allihopa! :D SISTA CHANSEN!



Dagens fråga!

Okej, här kommer dagens fråga! 

Om man solar med brun utan sol, blir man brun av den riktiga solen då iallafall? :)



Sån man kan fundera på? right? ;)

Nya karate kid!

Har sett nya karate kid nu med tobias sjöberg! den var ju grymt bra! fast endå inte.. ? ;) eller det var den nog :) tyckte bara att det var hemskt med så små barn som skulle slåss på allvar! :O förstörde tyckte jag, men den var helt okej! :) verkligen, bra film :)

Watch and enjoy!






Har ni sett den nya karate kid? vad tyckte ni? är den bra? :) berätta!

hett tips! ^^

Har som sagt värsta värken, när man är tjej så förlorar man ju en massa järn som man behöver i kroppen, right? man blir irriterad, kan bara börja gråta helt plötsligt och är arg som fan! någon som känner igen sig? *poff* jag! okej, så nu sitter jag och dricker den här drycken!





Proviva female! enligt texten ska den öka förmågan i kroppen att ta upp järn med hela 50%! jag verkligen drogar proviva produkter haha ;) dricker det hela tiden! dricker ni det? eller några andra produkter som är bra? tipsa mig!

sen vet man ju redan att glass och grönt te är bra. Eller det är nog bara för det är gott ;) inte grönt te då, men glass!

*ber om ursäkt för dåliga webbcam-bilder igen*

tjejkvällen! and the guy night..?

Hade ju tjejkväll i torsdags! vi 5 är verkligen de 5 tjejerna i jeans eller hur man kan säga, vi är som ett pussel, alla bitar har olika färg men passar ändå! åå vad jag älskar dem! alicia kom tidigare så vi lagade taco och moffade som tusan! vi kunde knappt gå efteråt, nästan rullade fram haha ;) sen kom issa och fia efter fias träning, de käkade tacos de också hos mig :D sen får jag ett sms av katten att vi ska fira min blogg imorgon! ;D så min pappa åkte och hämtade henne! ingen fest utan katten haha ;) eller, det hade det väl blivit endå, men inte kul med en tom stol som hon borde sitta i! ;)

hade mysigt som fan, lyssnade på musik, dansade och var allmänt flummiga! sen fortsatte vi festen inne i mitt rum, fia och jag sov i samma säng, katten kände sig ensam så hon kom också och la sig där bredvid oss! gick hett till hehe! ;) vi dygnade hela natten! eller typ, fia och alicia var trötta så issa, jag och katten gick ut i tältet och busringde lite haha! :D så var det en konstig brud som ringde till dig och snackade massa skit vääääldigt tidigt i fredags morse? jaa, då var det jag! :) däckade typ 7, halv 8 och issa tog en massa skitfula bilder på mig när jag sov! fy på dig sötnos! :)









åt mysig frukost tillsammans halv 10, kollade på film, MOFFADE glass och fixade oss lite innan vi åkte in till stan. Jag hade ju träning ;) var skitroligt! :D



Efter träningen åkte vi och hämtade älsklingen, sen vidare och hämtade tobbe ;) blev en till natt då vi dygnade! :S mådde inte bra efteråt kan jag säga! sov till 3 dagen efter som jag berättade! 

Vi vaxade oliver och tobbe blev sur för att jag somnade när han ville kolla på film :(



På lördagen åkte vi hem till tobbe och oliver tog bussen hem till sig, han var skittrött  stackaren :( tobbe och jag åkte till stan och kollade bio! :D karate kid! berättar om den snart ;) 



finns säkert mer att berätta och en massa bilder att ladda upp, men de kommer senare ;)

käkar glass..!

Hej allihopa! nu är jag tillbaka igen efter en liten bloggpaus ;) kom nyss hem från en shoppingrrunda i stan men sötnosarna, blev ingen powerwalk med chrille idag för det började spöregna och åska som fan! får bli en annan dag biffen?! :) gå/cyklade hem i ösregnet med katrin hah ;) upptäcker nu att jag inte kan ladda upp några bilder?! :O men vafan! ;O men då får ni se lite gamla bilder istället! :D fick ett foto av katrin där vi är himla små och söta, kanske kan visa det i camen senare :)



sitter nu här framför mig sega irriterande dator som inte vill göra som jag vill att den ska göra! har fetaste mensvärken och käkar glass. Kan det bli konstigare? :) sjuste! (: jag kyssnar på håkan hellström också ;) så jävla skön snubbe! lyssna och njut! :)




Glöm inte bort att RÖSTA på mig i veckans blogg tävlingen! :) du får länkar av mig.

sent inlägg

Hej, förlåt för dålig uppdatering, även fast jag älskar att blogga så har jag verkligen inte haft tid! kommer att berätta så fort jag kan :) sov till tre idag?! :S usch och fy, men dygnade 2 dygn i  sträck så det är ju inte så konstigt hah :P har ingen persienn i mitt rum så jag satte upp ett underlakan för fönstret så jag kan sova längre! :D smart va? :D hur länge brukar ni sova? är ni sådär så ni kan sova bort en hel dag? det är inte jag haha :P

Imorgon blir det shopping med bästavännerna, fast det får nog bli fönstershopping för min del, måste ju spara pengar till språkresan haha :P


POWERWALK
blir det också med min andra kompis Cristian ;) han är en riktig biff ;) vill ni se? *letar efter bild*


Vad tycker ni om hans muskler? han själv tycker att han är snyggast i världen :) 

Så får väl se om jag kan hålla samma tempo som honom imorgon haha ;)

Glöm inte bort att RÖSTA på mig! :)

Vaknade ju 3 idag, sen ringer henry klockan 4 och säger att jag ska komma och träna 5, fatta vad jag skyndade mig! ;)

Aja, måste sova nu, fast duscha först :) hinner inte blogga mer idag tror jag, det är ju ganska sent som ni kan se på klockan ;) städade gärnet när jag kom hem, såg ju förjävligt ut hah :P


träningen gick skitbra, stog på dubbelvolt, stolt! ;) blir mycket träning innan jag kan bestämma mig för vilken förening jag vill gå i.. tränar dubbelt med både egf och gymmix så länge, blir nog bra :)

Fan kommer på nya saker att skriva hela tiden, fast jag försöker avsluta! men nu så, så kommer det.. vänta på det.. BANG! 
GODNATT!
*POFF* så var hon borta..


Blev finalist i veckans blogg!

Jag har blivit finalist i veckans blogg hos Mathilda! Så nu får ni köra på och rösta på mig! :D alla som röstar får självklart en LÄNK I TRE STYCKEN OLIKA INLÄGG! så rösta nu! :D

Förlåt förlåt, har fullt upp och ingen...

Förlåt förlåt, har fullt upp och ingen tillgång till dator så kan inte blogga igen förren imorgon tror jag, därför jag inte kunnat svara på kommentarer:( men har haft Skitkul och har gjort skitmycket saker, så det kommer Garanterat att komma upp mycket inlägg imorgon ;) har varit vaken i 2 dygn förresten, ni kan ju tänka er hur flummig och hög på cola jag är just nu ;)


look of today!

Ja, såhär har jag tänkt att se ut idag :) fast utan blött hår och med kanske lite mascara om jag orkar ;) Vad tycker ni? ser det bra ut? :) även fast man inte kan se så mycket i min skitdåliga webbkamera hah :P








Jag har iaf på mig:
Långt linne från Bik Bok med mönster av en papegoja i paljetter.

och:
Jeansshorts från Week Day i stockholm.

Hoppas ni får en bra dag och kväll! för det kommer jag att få :)

nyduschad!

Kom precis ut från duschen och måste smörja in mig nu direkt innan brännan trillar av! Sen ska jag fortsätta fixa tills tjejerna kommer :) ha det så bra!





Jag brukar smörja in mig med någon Dove produkt eller den här smarriga body buttern från bodyshop :) Vad brukar ni använda kära bloggläsare? :) några tips? ;)

ny header!

Kolla in min nya header! visst är den grymt snygg?! :D Den är gjord av en skitgullig tjej som heter Ebba! Hon gör gryymt snygga headers! Såå, vad tycker ni? :)



Kolla in hennes blogg och andra headers som hon har gjort. :)



ojoj..

Höll på att bryta allt och var jättenära att äta fläskfilé, fan. Men jag gjorde det inte! ;D ryckte snabbt upp mig och åt musslor istället ;)


Visst ser det äckligt ut? :S smakade saltvatten ;)

en till.. ;)






bildbomb




















vegetarian? iallafall lite..

Okej, jag kommer klara det här tror jag! :D har inte ätit fläsk eller nötkött på aa, samma dag som jag sa att jag skulle sluta! ;) kommer inte ihåg när det var, men käkar grillad kyckling nu istället för kött :) stackars kycklingar! :(



godmorgon :)

Hej, bloggläsare :) sovit gott? det har inte jag, somnade väl typ vid 4 halv 5, bara låg och skruvade mig i sängen :S blir väl bättre ikväll när jag delar säng med fia och ska ligga gaffel ;) eller så ska vi tälta allihopa! :D vi har ju köpt ett gulligt rött tält nu haha ;)

Snodde datorn nu lite snabbt innan min lille syrra och hennes kompisar vaknar mohaha ;) nejdå, jag ska vara gullig :) vad ska ni göra idag? :) jag ska fixa till tjejkvällen ikväll, kommer bli mysigt, mysigt och kycklingtaco at my place ;)

Sitter här och lyssnar på ace of base haha ;) vill ni höra vilken låt som dunkar ur mina högtalare just nu? okej, här kommer den.. *POFF*



Ibland är jag konstig.. jag vet ;)

Satt och tittade på lite gamla bilder och hittade den här bilden från midsommar tror jag ;)


hmm.. långa fingrar jag har, right? ;)

En till vinnare i outfittävlingen!

Hon heter Alice och driver bloggen http://aaaaliice.blogg.se/.  Kolla gärna in den!

Här är hennes outfit!



Bli Veckans blogg!


är med och tävlar


Är med och tävlar om att bli veckans blogg här på http://feliciaaulen.blogg.se/
Gör det du med, man vinner en länk på hennes meny under en vecka :)

solbada i poolen!

Nej, nu är jag trött på att vara inne! drar ut och lägger mig på en flytmadrass i poolen! vill lyssna på musik också så jag får väl lägga mobilen i en plastpåse ifall jag skulle tappa den hah ;)




Saknar det som FAN! ^^

nelly.com

Hittade den här gulliga tröjan på nelly, vet inte vad det är för jävla film men den är väl på tröjan! titta så får ni se;)


Zorro Top SEK 599, Gestuz - NELLY.COM


Ouijabräde till tjejkvällen, prata med andar!

Titta vad jag hittade för skitläskig sak!

Ouijabräde är en metod att få kontakt med andar som enligt den spiritistiska teorin förmedlar meddelanden från krafter som ligger utanför våran kontroll.  När man kontaktar den “andra sidan” sägs det att man t.ex. kan få kontakt med döda anhöriga, astrala väsen eller olika typer av “andar”. När man bjuder in främmande besök är det mycket viktigt att man respekterar det förflutna och den anden man fått kontakt med. Vissa tror att eftersom vi inte kan kontrollera andarna bör man vara respektfull och seriös för att undvika att något otrevligt inträffar och undvika onda andar.

Ett Ouijabräde kan köpas i vissa esoteriska butiker eller kan enkelt tillverkas själv. Det ända du behöver göra är att ta en träskiva eller ett stort papper och skriva ner alfabetet, siffror, ja- och nej-ruta och en hejdå-ruta. Som pekare kan man använda ett glas eller en krona.

Miljön man ska vistas i måste man kännas varm i och sitta bekvämt.  Stäng av all elektronik runt om dig, så som TV, radio, dator och lampor. Lampor kan ersättas med stearinljus. Det är dock inte alltid nödvändigt att stänga av all elektronik, men det kan underlätta för att öppna andevärlden. Tänk på att inte ha för starkt ljus då det kan störa koncentrationen men inte heller för mörkt så att det hindrar att se Ouijabrädan.

När ni är klara med förberedelserna ovan är ni redo att börja ceremonin. Alla börjar med att sätta ett finger väldigt löst på pekaren som står på brädet. Tillsammans rör ni pekaren runt i en cirkelformat rörelse. Efter några varv slutar ni och därefter frågar en person i gruppen om det finns någon vänligt sinnad ande i rummet. Vänta en stund, och efter allt från 30 sekunder till 5 minuter kommer din arm kännas konstiga och omedvetet röra pekaren runt på brädet och forma meddelanden. Försök aldrig tvinga den okände till samtal och om markören pekar på hejdå, avsluta då genast.

Tips på vägen:

  • Fråga inte frågor du inte vill ha svar på
  • Tro inte på allt brädet säger
  • Om brädet börjar ge obehagliga svar, avsluta då genast kontakten
  • Ingen vet om Ouija verkligen fungerar
  • Kom ihåg att allt är under kontroll och det finns inget att vara rädd för

Alltidkul.se fråntar sig allt ansvar för vad som kan hända!

Jag blir lite rädd! men ska försöka få med mig tjejerna och göra det här på tjejkvällen imorgon ;) haha, kommer bli kul! men fan vad läskigt om det skulle fungera, och man avslöjar allting.. men skitsamma, dessa tjejer vet typ redan allt om mig ;) det läskiga är att alla filmer om "Ouijabräde" har tagits bort från youtube.. hmm mystiskt va..? ;)




me just now










Så här kan man göra när man har lite tråkigt :)

vad gör man inte när man har tråkigt?

Kommer bomba bilder om min sega dator tillåter det! skulle ut och hämta posten förresten, såg hur ful våran brevlåda är! den är grå. GRÅ?! jag tänker måla om den till rosa i hemlighet när ingen ser :) wish me luck!

Vinnaren av outfittävlingen!

Blev en lottning den här gången! har inte så mycket tid till att sitta vid datorn längre :) men här är den vinnande outfiten! :D kommer en till vinnare senare!

http://mollyhejsan.blogg.se/2010/august/miss-you-my-blog.html

sssssch!

Min lillasyrra ska ha tjejkväll tonight, lycka till till henne! :D jag måste vara tyst, ssssch! ;) haha, vårat tv-rum och datorn står ju precis vid mitt rum så jag får väl campa i extrasängen inne hos Tilde för att inte bli störd :) hon är jättegullig så det blir finfint! :D sometimes ;)


Tilde och jag för nåt år sen ;)



bröderna karlsson

Åkte ju hem till oliver ett tag innan issa sötnos hämtade med mig till bion ;) såg bröderna karlsson med alicia, fia och issa =) skitrolig film! blev dock lite pinsamt när jag fick skrattanfall.. var knäpptyst under en allvarlig sen under filmen, en kille rapar skithögt och jag får värsta skrattanfallet haha :P men skitsamma! kände inte för att äta godis så jag köpte gurka och bonaqua på ica ;) undrar hur många som hörde mig sitta och knapra på min gurka under filmen? ;) vart så jävla kissnödig efter filmen så vi var tvugna att springa ut! gick med issa hem, för jag skulle få skjuts från stålforsskolan, men så tittar lilla oliver ut från sitt fönster så då blev jag hämtad där istället ;) kunde inte blogga när jag kom hem för det blev ganska sent. Menmen, ha det så bra!

Drar till älsklingen snart och ikväll bl...

Drar till älsklingen snart och ikväll blir det bio med de allra bästa! Kan inte blogga från datorn, min syrra spelar nåt konstigt spel :s men vi hörs nog snart :-D under tiden kan ni ju kolla på videorna som jag ja upp igår ;)


How to trick people into thinking you're good looking

Såg den här videon första gången på Lisas blogg tror jag. Skitgullig tjej.



Eller hur den är klockren? hahah! tycker hennes röst är skitkul, och jättesöt tjej i början btw :) watch and enjoy!

häxskrattet number one!



Någon mer än jag som tycker Sean Banan har ett jääääävligt läskigt skratt som påminner om en häxas? blir lite rädd haha! nej, men han är ju himla skön och sådär, men läskigt skratt? det har han fan!

nu blir jag vegetarian!

Jaa, eller jag ska ju inte bli VEGETARIAN utan kanske en liten vegetarian, ungefär som de där småungarna som är wannabe fjortisar fast inte riktigt lyckas ;) bra jämförelse haha, bra av mig! aa, men iallafall jag tänker sluta äta nöt, och fläskkött. Tänker leva på de proteinrika sakerna som man annars kan äta, som fisk, ägg, bönor och kyckling =) jag vet att det är djurplågeri med alla djur, men jag börjar gråta ibland när jag äter fläsk och nöt kött, jag vet inte varför men jag tycker inte det är lika farligt att äta kyckling och fisk, taskigt jag vet, men så känner jag. De föds ju liksom upp för att ätas, usch fy faan vad äckligt! och så finns det ju sådant som galna kosjukan också men det behöver vi ju inte gå in på ;) tänker inte bli någon galen ko iallafall! jag tänker göra mitt bästa, önska mig lycka till!


Mina tankar?


Erkänn! det här ser himla mycket godare ut än en flottig jävla fläskbit, right?


Sant!

Tänk er om djuren skulle äta människor? föda upp oss och sedan käka oss? eller springa och jaga oss på våra tomter med gevär? haha, sjukt! :D

Möblera om i ditt rum.

Undrar ni vart jag har varit hela dagen? ;) fick ett sådant där konstigt ryck som jag brukar få och började möblera om mitt rum på ett helt sjukt sätt! min familj trodde jag var konstig när jag började på och släpade ut sängen mitt på golvet ;) men det blev riktigt nice kan jag säga! skulle ha lagt upp bild men mitt minne är fullt i mobilen och det tar en evighet att radera så det får bli en annan gång ;) tror den försöker hämnas för det där med vattenpölen! gjorde jättegod kyckling och gurka med tomat idag faktiskt! blev bra =) har bestämt mig för att bli halv vegetarian btw! vi hörs snart

Vinn länkning!



Här kommer en liten tävling nu när det är söndag, dåligt väder och lite allmänt tråkigt!

1. Du behöver en snygg outfit!
2. Kommentera det här inlägget att du är med i tävlingen!
3. Skriv ett inlägg på din blogg om mig, länka hit och berätta att du är med och tävlar om "Kvällens hetaste outfit!"

Vinnaren kommer att dras ca. kl. 12 imorgon =) vinnaren kommer även att få en länk här i min blogg, synas för en mängd människor och få sin supersnygga outfit uppvisad! LYCKA TILL!


Breaking and Entering

Såg en film igår, "Breaking and Entering" heter den, vet inte riktigt varför jag fastnade för den, kanske för att den lilla tjejen som var med i den var gymnastikgalen ;) aa, jag fastnade iallafall för den här filmen och tycker den var jättebra =) har ni sett den? vad tyckte ni?:)


Trailern.

här kan du köpa dem =)

Glömde säga var man kan köpa de jättelika babybodiesarna som några påpekade ;) de kostar ca. 1.300 kronor och kan köpas på http://www.onepiece.se/ jag tycker det är lite dyrt haha, men det är nog kanske värt det ;)



Hjälp mig! jag kan inte gå, fan.

Okej, det var typ en månad sen jag sprang så det kanske är därför? men man ska väl förihelvte inte behöva kräla sig fram på golvet som en jättebebis som inte har lärt sig krypa bara för att man ville vara lite duktig och springa?! nej, fy på det här! jag satte mig här vid datorn, skrev ett litet inlägg, skulle resa mig upp och gå och äta, PANG! skitont i vristerna :( hjälp mig någon det går inte över!

reste mig och sprang 4 kilometer lite sådär bara

Är jag sjuk eller? fick för mig att springa helt plötsligt, bara reste mig upp och bytte om innan jag kutade 4 kilometer ;) idot jag är! men stolt =) emil cyklade bredvid på sin gröna cykel haha ;) vi sprang och cyklade hela vägen förutom ett litet avbrott när vi hittade en blåbärsbuske, mm! vem kan springa förbi en blåbärsbuske utan att plocka lite liksom? ;) nu ska jag gå och äta lite gurka och fläskfilé, ha det bäst! :D  



Förresten, Rhiannas låt Rude boy var jävligt bra att springa till, några av Justin Biebers också faktiskt, haha! ;) Tipsa mig gärna om bra springlåtar! ;D

One Piece - Jump In

Det är ju väääldigt många som delar med sig av sina åsiker om den här gulliga dressen, tänkte att det är dags för mig att tala om vad jag tycker nu ;)




Finns ju för killar också.. ;)


Jag tycker att de är himla gulliga och mysiga! :D jag älskar ju stora mysiga kläder, och gillar att känna mig liten ;) HA! så alla ni som klagar på att jag är så liten, I LIKE IT! brukar alltid ta min pappas och killkompisars tröjor ;) sov i pappas t-shirt inatt, sitter med tobbes munkjacka på mig nu och har robins tröja i garderoben haha ;) juste påminn mig om det Robin! så jag ger Jump In en stor tumme upp! hissar det säkert i nästa hiss och diss ;) men det dåliga är att den kan ju knappast se så bra ut bakifrån? rumpan försvinner ju liksom? ;) plus att man ser ut som en stor jättebebis, men det är ju bara gulligt, right? =)

Tänk att nyss komma ur duschen en kall vinternatt, lukta blåbärslotion och bara krypa in i den här stora bodyn! haha! love it.


LISA NAJJAR- the rest is still unwritten

Här kommer ett till bloggtips från mig. Tjejen som, skriver heter Lisa. Hon berättar om sin vardag och lägger upp musikklipp mm. hon skriver om lite allt möjligt =) så kolla in den! 



http://najjar.blogg.se/

bloggreklam =)

Den här tjejens blogg som jag gör lite reklam för nu heter Olivia :) hon började blogga i februari och skriver om mode, kläder och smink :) här kommer länken... vänta på den ;) BANG! www.olivias.bloggplatsen.se hon har även skrivit ett inlägg om mig :)

RSS 2.0