SÅHÄR FÅR MAN BORT KLORLUKT

TA EN DUSCH!

Nu luktar jag inte klor längre wieehoo! :D tvättade håret typ 4 ggr ;) oh, shit jag vaknade typ 20 över 9 och hade panik för min träning börjar 10 så sprang runt som en tok innan jag kom på att nu är det ju BADAMPADAM VINTERTID! ville gå och lägga mig igen med det fick jag inte så jag gjorde mig pigg med en kalldusch istället, sköönt ;)



HÄMNDEN + TRAILER



yes, den här filmen var det vi kollade på igår! vad tycker ni när ni ser trailen? :)

The Slanket

SIMMNING ÄR SKITBRA TRÄNING

Såå today ;) idag drog jag med mig min syrra till badhuset för att simma lite! hon var självklart på som vanligt :) misstaget var bara att jag hade glömt ena bikinidelen hemma så det var bara att gå ner och prova i affären som finns i badhuset! jävla skitbikinis. Mamma köpte en på stadium som hon kom med, gullig :) vi simmade lite där innan vi badade vidare med två mysiga killar ;) träffade björn lite också, cool kille som vanligt ;) sen gick jag med derice på stan och köpte tomater innan vi gick till munktell och spelade golf, derice är så jävla grym! bäst i sverige =) sen kom lilla pappa och nu sitter jag här och luktar klor, mysigt va? :)

såhär såg jag och min lillasyster ut innan jag åkte till bion igår ;) gissa vart hon skulle haha!






The Slanket

BILJARD, BIO OCH ISTE!

Hello! tillbaka =) vad vill ni höra om först? idag eller igår? igår! yeah!

Igår slutade jag halv 12, så himla skönt! men då åker jag (idiot som är) till min gamla klass och pluggar matte nån timme?! aa, men det var kul =) åkte sen ner på stan och träffade katrin, alexander och daniel ett tag innan jag tog bussen hem för att duscha och fixa mig.

"Lite update om Daniel. Han glömmer sina saker överallt!"


Katrin och fia när du fotar sin bil.

När jag duschat och dragit på mig mitt nya utseénde så åkte jag ner på stan igen och träffade underbara derice, daniel och alexander. Vi gick till nån kina/thai restaurang där de hade biljardbord, var skitkul :D vi skulle på bio senare så vi gick till godisland och köpte lite saker. 


såhär spelar jag biljard om ni undrar

Vill bara tipsa om isteet som jag drack till mina bröstcancerbilar på bion igår, underbart gott! iste med persikosmak mmm..

Sen hämtade vi fia på hennes träning och gick vidare till donken där daniel satt och trollade. Alicia kommer inspringandes och hon och jag sprang i förväg till bion som började om två minuter medan de andra väntade på sin mat, hmm..

JAA! vi såg i alla fall hämnden som var en dansk film haha ;) men bra var den! 

END OF THE DAY-
i was home

The Slanket

PAKET OCH SKOLFOTOT

Fick ett paket på posten för några veckor sedan, glömde visa upp det i bloggen hehe.. ;) ska fota det imorgon så får ni se :D

fick hem mitt skolfoto för ett tag sen också, usch.. varför ska man alltid bli så hemsk på foton?! aja skitsamma :D kan visa det för er iallafall ;) såhär blev jag! :)



Fråga: Blev ni nöjda med era skolfoton? :)

BREAKDANCE!

Kom nyss hem från breakdance med hamoar och några till :D var skitkul ;) nu ska jag nog försöka plugga mig igenom engelskahelvetet en gång för alla! 

Jag vet att nästan alla där ute verkligen HATAR att plugga och göra läxor, ibland undrar jag varför det finns egentligen! om man gjorde ett annat system i skolan så skulle ju läxor inte behövas och man kunde få ha sin fritid ifred! kan bero lite på att jag är dålig på att planera och är en STOOOOR tidsoptimist men det finns fler som håller med, i know it!

Vad ska ni göra ikväll då? nåt kul? :D tell me! ;)

har tyvärr inga bilder från idag för minnet är fullit i mobilen. Så ni får nöja er med lite gamla bilder sålänge ;)


fia och jag där bakom =)

Club4Beauty.se

pluggpaus

Många sitter ju och pluggar på all idiotisk skit som kan gå att plugga på just nu och då tänkte jag att ni kanske vill ha en paus! titta på det här klippet som henry visade mig under tiden, jättecoolt, skitäckligt och helt omöjligt. I wanna do it haha! 


FOTOTÄVLINGEN!

FOTOTÄVLINGEN ÄR PÅ G! :D kommer bli kul :)

IM BACK ON TRACK

Hej alla!

Som ni har märkt så har jag nu varit borta skiiiitlänge! har haft lite problem och legat efter mycket i skolan, men nu är jag på gång igen! och nu nä christian kommer och säger att jag borde ta tag i bloggen igen så är det väl bara att göra som han säger antar jag? eller? nej, men nu är jag här igen! och tack till er som följt min blogg medan jag vart borta, eller följt och följt det har ju inte funnits så mycket att följa haha ;)

har gått runt som en zombie hela dagen idag, somnade halv fem för det var så himla svårt att somna! det var för varmt, för kallt, törstig, kissnödig, plugg, sms, telefonsamtal och en massa annat som snurrade runt i mitt rum. Gick till och med upp och tränade innan jag kom på att jag kunde ju lika gärna plugga musik istället. Hade prov idag och musikalisk som jag är så fick jag ju självklart alla rätt! wieehoo ;)


sötnosen deria hjälpte mig att slå sönder en radiobil idag för vi ska använda hjulen till att bygga en egen bil, haha good luck!


älsklings derice och jag! vi kände för att kladda och det slutade i färgkrig" jag vet, jag ser ut som en mupp.






The Slanket

Jag har inte glömt fototävlingen! Lovar. F...

Jag har inte glömt fototävlingen! Lovar. Finalisterna kommer upp så fort som möjligt :-D


RSS 2.0