smidigt var det ja

jag sitter nu med hela håret fullt av sirapsolja, även mina kläder, mitt ansikte, golvet och handfatet är fullt av olja. Kul också att jag tog oljan på ögonfransarna och nu är de typ vita eftersom färgen dras ur av den, haha. smidigt var det ja. 

Håller fortfarande på med den där dumma labbrapporten, hur var det nu tove? tio minuter skulle det ta? jag är så jävla seg :( fan. Ska bli klar med den idag iallafall, annars blir det straff!hade en riktigt mysig kväll igår med mina underbara klasskompisar. otroligt hur man kan hamna i en sån bra klass!

ForHair.se

snacka om ont i fötterna

jag slutar aldrig att imponeras av vad modevärlden hittar på för skit haha

ForHair.se

vad tycker ni om min nya hårfärg?

NuForHair.se

julkalendern

Har ni tittat på julkalendern iår? Det har jag, tycker den är rätt okej faktiskt! Brukade gå upp klockan sju för att se den även fast jag hade sovmorgon tills jag kom på att man kan ju kolla i datorn haha. Tog paus från naturkunskapen nyss och tittade på de två senaste avsnitten. Upptäckte att Madame Bovén har en likadan ring som jag. Vad skönt, nu känner jag mig lite mer modemedveten..ForHair.se

power kallas det

Är hemma från skolan idag. Ska försöka vinna över den feta läxhögen som ligger och stirrar på mig på skrivbordet strax men tvivlar på om orken kommer att räcka till. Det känns som att jag hela tiden vandrar omkring instängd i en bubbla. Jag ser folk göra saker och bli klara med en massa grejer medan jag själv sitter där i bubblan och vet inte vad jag ska göra med någonting. Skitsamma!

Nu har jag myskläderna på mig iallafall, tror alla människor mår lite bättre av att slippa stänga in sig i jeansen ibland.

ForHair.se

RSS 2.0