blubb

vaknade upp till en usel morgon, tur att man har en syrra som piggar upp ;) Dagen igår var förjävlig rent ut sagt, hände lite grejer som jag inte mår så bra över nu. Menmen, hårsprayen var slut i morse ÄNNU VÄRRE haha. Jag sprutar hårspray som en tok annars så antar att ozonskiktet mår lite bättre idag iaf :D Tog sovmorgon också, väldigt skönt när man är sjuk. Tänkte inte åka till skolan men nu mår jag bättre, tjohooo! :D Mm aa, idag ska vi åka skridskor så det är väl bara att trycka ner skridskorna i väskan och dra till skolan nu! ha en bra dag


hade en skitkul helg! berättar om den sen
Playman.se

semlor

hejhej :D sitter med en stoooor filt och tittar på parlamentet. Vad gör ni?

hade hemkunskap på rinman imorse. Skulle egentligen inte åkt till skolan, är genomsjuk och har jätteont i ryggen. När vi var klara där så vandrar Katrin och jag hela vägen till Faktoriet i den bitande kylan och när vi kommer fram får vi reda på att engelskan var flyttad till rinman. Irriterande! Vi gick och sjukanmälde oss och åkte hem. Skönt. Duschade, fixade mig och sov ett tag så är rätt pigg nu :D

imorgon kommer nog Katrin hit och har spadag med mig! om jag kan få igång vårat bubbelbadkar vill säga.. annars myser vi med en film eller nåt. puss hej



vet inte riktigt när semlans dag är. Katrin vet säkert, hon har koll på alla såna dagar ;) åt iallafall en för några dar sedan. Är glad att man bara äter dem en gång om året, tror man skulle kunna överleva minst en vecka bara genom att äta en semla.

Playman.se

en dag försent


såhär såg jag ut igår. Syns det att jag var jättesen och hade bråttom? jacka på och allt!
 Playman.se

not another teenage movie

var på eskil idag och tittade på deras musik estet linje. Verkar kul! var ju på ett gymnasiemöte igår med en studievägledare och mamma. Där kom vi överens om att estet linjen på eskil var det jag skulle söka. Åå vet inte vad jag vill längre, har panik och vi ska ha valt innan 1 mars. Tur att jag har en privatlärare i musik! :D his name is jeeeeeeesper!
                                                                                                                                                                                                                                            
efter det gick jag med jesper till lunchen och godisland för att köpa tuggummi. Sedan bjöd han på fika på coffe house :) tacktack!



åkte direkt hem med pappa efter skolan. Fick jätteont överallt när vi hade idrott och fattade inte varför. När jag kom hem satte jag mig på golvet, tänkte att mattan känns jätteskön och sen bara *DUNK* så hade jag somnat. Sov till åtta och tittade på sveriges värsta bilförare. Sega människor.

nu sitter jag med lillasyrrorna och tittar på "not another teenage movie"! haha så kul film, kolla 6an! :D

igår

onsdagar är katrins och min träningsdag. Vi gick till ASK och tränade på gymmet där innan vi sprang 3,2 km runt, runt på friidrottsarenan. Var bara det att de som tävlar i friidrott skulle ha sina tävlingar där och höll på att värma upp där vi skulle springa. Vi hoppade in där mellan dem och sprang, de trodde säkert att vi skulle vara där. Katrin är nog den av mina kompisar som är bäst på att peppa! så himla skönt att träna med henne :) efter träningen tog jag bussen till christian och tittade på zoombiefilm! 28 dagar senare tror jag det var.


där sprang vi, runt, runt, runt, runt. 16 varv. Så tråkigt haha :D

tisdags!

vad har ni haft för er? :D har vart borta ett tag, är sjuk igen. Blir galen, hatar vintern nu! i tisdags hade jag iallafall träning och fikade med christian vid lunch. På café tingsgården.





det här hade jag på mig



syskonkärlek

Börjar bli dags att gå och lägga sig nu, är helt dött här i huset. Mörkt och kallt, jag tror det spökar lite också så vågar inte gå och dricka vatten. Gick förbi robyns rum nyss och dörren var öppen så kröp ner i hennes säng och pratade ett tag hihi. När jag har skrivit klart det här inlägget, gjort de saker som jag alltid gör på kvällen och hon förhoppningsvis har somnat så tänker jag gå och sova hos min älskade syster♥ mysigt att ligga sked ju haha! fast vet inte om hon är lika på så väntar tills hon har somnat innan jag smyger in


jag och Robyn


Emil


Tilde och jag





Tilde och jag igen


Emil

Älskar er, så himla mycket

spakväll



Har haft en jättemysig dag idag. Hemma, tagit det lugnt, lyssnat på musik och till och med pluggat lite trots min regel om att inte plugga på helger och dagar då jag är ledig. Bra regel där va? på helgerna ska man ta det lugnt! Sitter just nu och tittar på vänner med lillasyster och klockan sju när det är slut så ska jag ha hemma spa i badrummet, såå skönt! fast har bara en timme på mig för klockan åtta börjar familjen annorlunda på 4an. Får inte missa, det är så himla gulligt. Brukar faktiskt inte gilla såna program, med det där, det är någon ni borde checka alltså!

som sagt, snart blir det spa med inpackning, ansiktsmask, raka benen, insmörjning, bubbelbad och användning av min vackra tvål från body shop som luktar fruktsallad tillsammans med lite bra musik, mmm!

hoppas ni har en superbra kväll för det kommer jag att ha, puss

Förresten, isabelle om du läser det här så har jag bokat dig en heldag med mig. Bara så du vet liksom.

 Playman.se

the wedding date



Sitter just nu med lilla bror min och ska titta på the wedding date som går på hmm.. 5an! bra film, snygga männsikor! Alltså jag och min brorsa.





Playman.se

Kim Ekdahl Du Rietz



DET ÄR BRA SVERIGE!

undrar när jag blev en sådan här handbollsnörd. Det blev nog bara så någon utan alla de dagar jag gick i handbollsklassen. Gogogo! Tror det kan gå hela vägen.

Nu blir det solsidan :D

Playman.se

tips, ögonbryn



Ögonbrynen
Är något som jag tycker är jättesvårt att få till bra. När man plockar dem så kan det vara svårt att veta hur man ska plocka för att få en fin form som passar till sitt ansikte. Den här bilden kan vara till hjälp för en bra början.


Använd en linjal eller liknade och följ dessa linjer via näsvingen till punkterna A,B, och C. Det kan vara smart att fylla i ögonbrynen med en ögonbryndpenna som är mörkare än hårens färg så att du lättare ser var du ska plocka. Tänk på att inte plocka för mycket på en gång, ta lite i taget och växla mellan att plocka på det högra och vänstra samtidigt så att det blir lättare att matcha formen.

Det enklaste är att gå till en frisör eller en hårterapeut och låta dem göra grunden åt dig. Då är det bara att plocka efter den formen när de små fjunen har börjat växa ut.

När man vill ha mörkare ögonbryn så använder man ju oftast en penna för att fylla i dem med. På mig brukar det se väldigt kantigt, hårt, för mörkt och onaturligt ut. Ett tips är att använda en vanlig ögonskugga i önskad färg eller en ögonbrynsskugga för ett naturligare resultat. Använd en väldigt smal pensel för lättare applicering.



Det var lite kort om ögonbrynen, kanske uppdaterar det här senare

Playman.se

parisoutfit?


vi ska ju till Paris snart, dags att börja shoppa haha!

Playman.se

Bantningsprogram

Hej, kom nyss in. Gick en promenad med familjen och åkte scooter haha. Scooter är pappas grej, han älskar det ;) så nu luktar jag avgaser och ska ta en dusch med min tvål från body shop så jag luktar normalt igen!

när man är sjuk så finns det inte så mycket att göra tycker jag, så satte på tvn. Känner mig som en gammal tant som sitter och tittar på tv på dagarna. Tvn hör till kvällen!

iallafall så satte jag på tvn och upptäcker att det enda som visas är bantnings- och kroppsfixeringsprogram!

5an = "Losing it with Lillian" och efter det "Tjocka barn-för feta för lek"
3an = "My big, fat diet show"
6an = "Biggest loser"
4an = "Barn som vill byta kön"

är det bara jag som sätter på en film istället? vad tycker ni om sådana program förresten? tycker ni att det är intressant? :) jag tycker att det är riktigt hemskt att fetma och liknande har ökats så mycket att det till och med täcker alla program på tvn!

ska spela lite gitarr nu och göra Jesper stolt!


bild från musiken när han lärde mig lite. Hans blå tröja förresten, visst är den fin? :D funderar på att ta den..

Playman.se

igår

dagen började med öppet hus på skolan, bra start på en lördag va? ;)

nej men det  var skitkul faktiskt! hade ju musik så vi spelade upp lite grejer. Sjöng och spelade gitarr och bas haha, kul! alicia sjunger asbra, bara så ni vet




sen bestämde vi oss för att gå och bowla. Inte alicias turdag igår haha











efter bowlingen gick vi och åt. Gissa var? ;)



sedan gick katrin och jag till munktell och sprang och körde styrka medan alicia var och tittade på handboll.

´
jag är så armsvag när det gäller att hänga i grejer! men katrin, hon bara pumpade på, hård tjej!

efter det gik vi till sporthallen och tittade på alicias och några andra kompisars match. Sedan hem till alicia, katrin åkte hem till sig medan alicia och jag åt och tittade på handbollen (GO SWEDEN) innan vi fixade popcorn och åkte till katrin för myskväll!

som sagt, jag hade en bra dag

 Playman.se

sjuk

var en jobbig dag igår, fast skitkul! vaknade precis och är ännu sjukare, härligt. Sov ju rätt länge, tur att jag kan göra det imorgon också, är ju ledig lalala! Behövs lite sovmorgnar när man är dålig på att gå och lägga sig i tid på kvällen





ser ut såhär nu när jag ska ladda upp lite bilder, fixa rummet, plugga och lyssnar på fin musik. Fast ska gå och lägga mig igen först. Skulle fixat garderoben också som är helt fullproppad med kläder som väller ut, men det hade mamma redan gjort, gullig she made my day!

 Playman.se

tävling

har blivit uttagen i en bloggtävling här. Rösta gärna om ni har lust ;) blir glad då! är nummer 12 :D

Playman.se

banana

Okej, blev inte frisk av pillrena, vad ska jag nu göra? fick svimmningskänslor på träningen, läskigt. Säger man ens så? svimningskänslor? aja, känndes som jag skulle svimma iaf!

har duschat, smort in mig(luktar gott) och klätt på mig lite sköna kläder. Skulle träffat alicia idag och hittat på något kul men det blev inte rktigt så. Blir att chilla framför tvn och gå och lägga sig tidigt ikväll, ska ju till skolan imorgon igen. Jag som hade hoppats på en låååååång sovmorgon.. får väl bli på måndag då vi har kompledigt istället :D


jag och alicia när vi var på gröna lund

min lärare Silver som är duktigt på film och media och sånt har en jätterolig filmkamera. Den fick alicia och jag låna idag för att filma lite. Det är skitkul att filma folk som inte vet att man filmar! haha, puckade saker folk gör. Vi ställde oss bakom dörrar, bakom trappor och filmad genom fönster på folk. Var rätt kul, vi borde göra en riktig film nån gång!

imorgon blir det alltså öppet hus, kom gärna och kolla om ni vill ;) sen träning och springa med katrin, kan bli kul


gammal bild, med det här har jag på mig nu. Hemma, fredag med familjen, mys!

Playman.se

lady kookaroue

var på öppet hus på rinman idag med anton, filip, ludwig och adam. Vi var med på en nash-lektion som var sådär. Tror inte anton vill börja där nu haha! aja, jag får leta vidare, verkade intressant iallafall :D


plugg

Playman.se

torrshampoo

Köpte torrshampoo och en ny hårborste på stan idag. Tvättar ju håret hela tiden verkligen! minst varanann dag, om det är oftare än varanann så blir det ju varje dag, inte bra för håret! så är det ju så jobbigt också när man har långt hår.  Får ju nästan ångest när man har sen träning och är påväg hem vid nio, då kommer man på att "fan jag måste tvätta håret" damn, så är hela kvällen förstörd.

Tvätta+balsam+kräm+fön+skum+spray+kam+uppsättning=sova gott

nu ska jag alltså försöka råda bot på mig problem med torrbalsam! 


typ den här


duschade nyss och sitter och borstar håret med den här nu, litet minus att det är vildsvinsborst i den. Vill ju inte borsta mitt hår med någon annans hår!

Playman.se

förkyld, fast nee

sitter och fryser och är jätteirriterad. Känns konstigt att vara det när jag har skrattat och flamsat med alicia hela dagen. Håller på att bli sjuk så skakar nu när jag skriver haha! men har tagit mina mirakelpiller mot förkylning så kanske blir frisk snart ;)


koooorta

har filat ner mina naglar så de är jättekorta nu, mest för att jesper ska kunna lära mig gitarr och jag ska kunna spela bra utan att ha naglarna i vägen. Sen tycker jag att det är så mkt finare med korta än häxlånga. aja

var jättesvårt att komma upp ur sängen i morse, tycker att alla skoldagar borde börja med sovmorgon och massage! skulle vara super. Dansade hiphop imorse det första jag gjorde innan vi stressade vidare till nästa lektion som ligger på en annan skola, sen lunch på en annan innan vi ska tillbaka till skolan innan, ett jävla spring! bättre kondition kanske? :D


brinner, lite vackert sådär vid skolan

ska duscha och titta på handbollen nu, hejs!

Playman.se

sommarosol

sitter just nu och tittar på handbolls EM på tv. Sverige-Sydkorea!

det är verkligen skithalt ute, mamma och jag körde av vägen imorse när vi fick möte av en bil. Mamma är så sjukt gullig haha! bara hoppar ut ur bilen med sina supertighta jeans och stilettklackar, hämtar spaden i bagageluckan (wtf?!) och börjar gräva fram bilen! killen vi mötte och jag fick skjuta på, det hjälpte nog inte så mycket att jag gjorde det så liten som jag är, men iallafall.

var en rätt skön dag med sovmorgon, badminton, no och svenska. Ett minus var kanske att svenska lektionen höll på i 3 timmar -.- höll på med svenskanationella förberedelser. Bra att jag är lättroad haha ;) ska fortsätta titta på matchen nu, duscha och sen blir det sängen! blev ingen träning för mig idag, blev tvungen att åka hem direkt när pappa slutat, snyft. Aja, träning imorrn

lite gamla bilder får ni se ikväll, för har inte laddat upp bilderna än




saknar att kunna ha på mig tunna, små kläder, satta på sig bikini och sen bara springa ut, lsänga sig i poolen. saknar sooooolen




hade så sjukt kul med mina killar i somras ! så sköna. Från kvällen hemma hos tobbe när jesper, anton, jag, oliver, tobbe och filip klämde ihop oss i ett litet tremannatält på tomten hahah

rush hour 3

har inte gjort så mycket idag, tränade imorse och åkte till christian efteråt. Tob bussen hem, käkade räkor, lyssnade på musik och nu sitter jag och tittar på rush hour 3 :D så jävla bra film!


nu ska jag sova, godnatt på er

Gratisbio.se

Notlagret.se

isabelle igen!

drömde jättemycker mardrömmar igår natt. Inte såna här läskiga med typ moster, spöken och att man ramlar för ett stup, det var liksom personliga känslor. Usch vad äckligt, hade ångest när jag vaknade

men det fixade jag snabbt med att fixa mitt rum haha! jag drog ut VARENDA sak som jag hade i rummet förutom sängen, skrivbordet och bokhyllan, sen ställde jag det i vårat tvrum. Mina föräldrar blev ju itne så glada när de såg vad jag hade gjort hehe. Men nu är det rent från golv till tak och fint om möblerat :D bra kim!




helt tomt

fick bråttom sen när vi skulle få gäster och bara hade 20 nibuter på mig att få in allt igen. Tur att jag har en söt lillasyster som heter Tilde som hjälpte mig :) hon fick en godispåse som tack!

mötte upp issa vid sporthallen i gymmet sedan. Gick superbra!


issa


jag


Vi





sen skulle vi sola, fast alla solariumen var stängda så vi tog bussen till solstudion. Det var det värsta solariumet jag någonsin har varit på.


så här såg det ut, typ som en maskin från starwars eller nåt. asläskig. Den ungerade inte heller, en massa knappar och grejer och en röst som pratade. Betalade 53 spänn för 11 minuter, det var kallt, ingen lampa lyste och när jag legat där och funderat 11 minuter så säger den förbannade rösten "Hoppas du hade en trvlig solning blablabla." förstod ingenting och är fortfarande blekis haha :D


vi hittade en rolig kundvagn på vägen till christian där vi var ett tag innan vi köpte glass och tog bussen hem till issa


sommarglass, isglass, vinter, mm


gott va!

Gratisbio.se

Notlagret.se


riu

hejhej fredag idag, vad gör ni?

jag skulle på konsert efter träningen men hade ingen skjuts hem efter och pallade inte ta nattbussen hem för har planer imorgon, så det gick ju sådär. Synd, jesper spelade ju, ville höra! aja, nu sitter jag med myskläder och tittar på tv med min kära dator i famnen hehe.

Ska ha mysdag med söta issa imorgon efter lunch nångång. Gymma, sola, laga mat, kanke spa, chilla och lite så, mysigt va? :D

måste fixa mitt rum och min garderob också för jag får ångest bara jag närmar mig någotav dem. Rörigt och dammigt och plöttrigt med julpynt lite här och var, inte bra! ska fixa det imorgon så blir jag av med det.

lyssnade med ett halvt öra på lets dance idag, det enda jag lyssnade på var Andreas Ryback haha! älskar när killar pratar norska, så himla gulligt ;)



söt kille

ska kolla på samantha nu och se om det är något bra, annars fixar jag skönhetssömn till imorgon!


alicia och jag var busiga igår. En sådan här cykel brukar ALLTID alexander cykla på till skolan och när vi gick ut från rinman så stod den där. Så vi släpade upp den i snöhögen, Bara för att det var alexanders liksom.. sen var det tydligen inte hans, otur. Han sa att man inte cyklar på vintern?? klart man gör. Någon idiot på rinman som gör iallafall



hade hemkunskap idag vilket var tur eftersom jag inte hann äta lunch pågrund av mitt utvecklingssamtal, som förresten gick superbra ;)

jonna messade imorse och bad mig säga att hon blev sen på grund av tågtrubbel. Glömde göra det i tid men fixade det när jag kom på det. Tydligen lite försent eftersom alla stirrade på mig när jag ropade ut det över klassen mitt i lektionen, även jonna som tydligen hade varit där hela tiden och pratat med mig till och med, undrar om jag börjar bli senil eller nåt




träning

BLABLA

är just nu superglad! pappa har fixat ett nytt modemgrej så nu går datorn hyfsat snabbt! jag lovar, förut tog det 5 timmar att lägga upp ett inlägg, så mycket bilder som jag vill ha med. Minst 20 minuter för en jäkla bild :( men nu går det bra! och kan kolla youtubeklipp så jag kan lära mig spela gitarr utan att vänta en evighet mellan varje ackord haha! yesyes


har gått runt med converse i två dar nu. helt sjukt kallt! sen när de förbannade bussarna inte går i tid heller så man måste stå ute och frysa i en timme och en kvart som jag gjorde igår hehe. höll på att missa träningen, för kunde inte ta mig dit. samma sak hände idag, men det gör inget för nu funkar min datoooor WIIEHOO! :D



saknar sommaren! kolla hur brun man var???  inte samma sak med solariumbrännan på vintern, ska sluta med det nu! vill ha min blommiga bikini igen haha, !


apelsiner



sitter i pyamasbyxor, sportbh och luktar olivkräm medan jag funderar på om det kanske är dags att gå och lägga sig. Är jättesugen på apelsinjuice, gjorde det i förrgår blev asgott. Är skittrött, ser knappt vad jag skriver så nu säger jag godnatt, sovgott, hoppas ni haft en bra dag, eftermiddag och kväll och allt såntdär för nu orkar jag inte vara vaken längre

hejs!

porrtant

har letat jeans med katrin hela dagen! vi hade två regler, gå in i varje butik och prova minst 2 par jeans i varje. Tror vi körde igenom hela tuna park nästan! vi hittade skitsnygga jeans båda två, ska nog köpa dem imorgon

vi hittade dock asfula kläder också





som de här jeansen typ. Riktiga PORR-TANT JEANS. uschusch






okej, det här är faktiskt en kjol. Undrar vem tusan som använder de där kjolarna egentligen?! finns det människor som har sådär långa ben? den släpar ju liksom i marken när jag har den som klänning och jag är ju endå 1.55 iallafall. Och katrin är rätt lång ju. Hmm, ska fundera vidare på det där och återkomma när jag har hittat någon som bär upp den bra..


fikapaus på waynes. iste yeay


vi var bara tvungna att prova, hehe

isabelle

var med isabelle igår. var skitlänge sedan jag träffade henne, vi går ju inte på samma skola längre så det är skitsvårt att hinna träffas. Men igår gjorde jag det iaf ! åkte till christian först på förmiddagen fast då hade han dragit till jobbet så där stod jag och ringde som en idiot, tog bussen ner på stan och åkte tillbaka till honom senare. 

Visste inte riktigt vad jag skulle göra där så bokade en tid på en frisörsalong för att plocka ögonbrynen. Jag kan inte fatta personer som säger att det inte känns när man plockar dem, det gör fan ASONT! förstår inte varför jag gör det hela tiden, jo för att få fina ögonbryn såklart, men undrar om det verkligen är värt smärtan alltså. Tjejen som plockade tyckte att jag skulle prova med tråd nästa gång så hon visade lite i ansiktet hur det kändes. Blev helt rödfläckig överallt och det såg ut som om jag hade en röd mustach efteråt. Inte kul att gå runt så på stan sen, tror inte christian märkte nåt när jag kom dit iallafall hihi.

vid fem tog jag bussen från christian till issa som var på hårstudion och färgade håret. Blev grymt snyggt *avis*, hon är snygg i allt den där tjejen haha :D vi åt på favoritstället, solade och tittade på film hemma hos issa innan jag tog bussen hem till min sköna säng haha.
 







visst blev hennes hår snyggt?! knäpp bild men får väl bjuda på det bara för issa blev så söt då!

höll på att inte komma hem förresten, tur att killen som stod i samma hållplats och skulle med samma buss hjälpte mig för annars hade jag fått gått hem i mörkret haha! gullig kille

biffbroder



min brorsa googlade ordet biffig och såg en massa bilder. Nu vill han bli biff så vi kör gärnet här hemma! haha så jävla gullig

tjejerna

Hej, känns segt att sätta sig och skriva här när min dator är om möjligt segare än min gamla.. fast det gör inget för den är så himla snygg och inte stationär! vad har ni haft för er medan jag vart borta då? som ni kanske förstår så tillåter datorn mig inte att svara på kommentarer och sånt så. Jag har iallafall..

spelat gitarr med jesper och biljard med christian.

jag var urdålig


myst med familjen

varit med mina underbara tjejer










twister, gaaah


sofia, jag, alicia


vi plats allihopa i mitt lilla bubbelbad haha

RSS 2.0