Gästbloggen!!

Hej allihopa :) det är Kims vän Wictoria här ;) vi sitter just nu i skolan och jobbar med våra projektarbeten. Kim jobbar med ekologisk mat, och jag jobbar med motocross! Men nu är jag klar! Feett skönt! Jag har skrivit om motocross för att det är världens bästa sport som jag håller på med :D ska försöka få Kim att börja också, vi får se hur det går ;)

Idag så ska jag ha en chilldag eftersom jag slipper jobba med projektarbetet nu! Underbart. Kim jobbar på riktigt bra här så jag ska väl hjälpa till lite och peppa henne. På fredag ska i alla fall jag och Kim köra karate med Rasmus! ;) hoppas dom andra brudarna följer med. För våra brudar är bäst :) nu ska jag rulla vidare men tack för mig, ha det bra alla Kims läsare :) puss / Wictoria


godmorgon!

gud vad jag bråkar med detta plugg! har en engelsk analys att göra på en låt, en sjusidor lång rapport att skriva om hållbar utveckling, massa mattetal att klura med och har dessutom ett historieprov nästa vecka. Vilken jädra tur att vi inte har någon franska den här veckan också, då hade jag nog låst in mig i skåpet och kommit ut nångång nästa vecka eller så. Måste verklige bli klar med ALLT innan fredag för då vill jag följa med jesper till hans pappa i stockholm, jättemysigt! TAGGA NU DÅ KIM!! 

håller på att gör mig iordning för skolan nu, börjar runt halv tio med projektarbete i några timmar innan lunch. Jättepepp.



ajuste! ÄNTLIGEN så finns det nu en app för blogg.se! som jag har väntat haha! se till att ladda ner den nu och glöm inte heller att följa mig med appen! 

vi hörs sen!


Gratisbio.se

england

hade myskväll med jesper och chips igår kväll hihi! nu har han åkt hem och det finns ingen anledning för mig att skjuta upp plugget längre, tråkigt nog. Måste bli klar idag, aldrig att jag tänker uppta heeela helgen med bara plugg. Glöm! en rapport om hållbar utveckling-ekologisk mat är vad jag börjar med, önska mig lycka till för det kan jag behöva haha! ni får ha det så bra idag, pussen!


alicia och jag i england. goda tider, goda tider!

på tal om england så har jag inte visat bilder från språkresan jag var på!!!!! Gratisbio.se

Lucas

sju timmar senare och men en jävla värk i benen sitter jag nu här igen. Ska duscha och SOOOVA! jag har verkligen längtat hela dagen efter att få sova. Alltid är jag trött, jag till och med drömmer om att sova så trött är jag! har sovmorgon imorgon, wieehoo :D fast tove undrade om jag ville följa med henne till skoolan kl. 8 för att plugga istället, ska försöka komma dit så fort jag förmår haha!

efter skolan ska jag träna små gulliga gibbonbarn i gymnastik, är superkul faktiskt! sedan sover jag hos jesper igen, värsta mys♥

hoppas det är tillräckligt varmt imorrn så jag kan ta Lucas till skolan!

update: min moppe heter Lucas. Sådär.



Gratisbio.se

jobbdags!

hade en kul dag idag även fast vi hade orientering i geggan! lekte i skogen med roliga människor sen också på lärakänna dagen! nu ska jag snart iväg och jobba, tidningsutdelning wieehoo, det är världens mest lågbetalda jobb tror jag. Tur att mamma hjälper mig, sista veckan innan jag slutar idag dessutom :D ni får önska mig lycka till så kommer jag hem om sisådär sju timmar eller så..


lånad bild.

Gratisbio.se

orienteringsmorgon!

godmorgon!

vaknade hos jesper till spöregn alldeles nyss och ville bara lägga mig och somna om igen. Men nej, det får jag inte för jag har ju superrolig orientering ute i skogen klockan åtta! fyfan. Känns ännu hemskare att älskling börjar halv elva, hade ju kunnat myst med honom hela morgonen istället. Får tänka på jesper som så sött ligger o sover medan jag springer runt och letar stationer i lervällingen haha!

ni får ha en superbra dag!


thaaaai

sprang in i mitt rum direkt när jag kom hem för att dra igång musiken, nu sitter jag och köttar franska som faaan! måste skynda mig att banka in de här 30 glosorna i huvudet nu så jag kan åka och sova hos jesper ikväll sen! vad gör ni för något? haft en bra dag? :D lärde mig de där konstiga mattetalen idag förresten, superglad tjej !

imorgon ska vi ha orientering kl 8 på morgonen, superpepp.. efter det ska vi till en äventyrsbana för att lära känna alla de andra ettorna haha ;) slutar vid tolv så det är skönt! på kvällen måste jag jobba igen :( 760 tidningar ska delas ut i hela mesta och vem gör det om inte jag?! för skitlön dessutom. Nu är det bäst att de läser sin jäkla tidning också. 

Känner att det här blir ett stressigt inlägg så börjar runda av nu haha ;) 



jag är hungrig som en varg just nu, tur att pappa lagar thai mat ikväll (a)♥

Gratisbio.se

otaggad tjej

hej där! 

jag förstår inte hur trötthet bara kan falla över en helt plötsligt utan förvarning, jag somnar lite här och där nuförtiden. Skitskumt! 

aja, halvkonstig träning idag. Kom till hallen kl 5 bara för att upptäcka att träningen börjar 7 så körde lite eget med systrarna istället, asskönt! kom sedan hem till en osamarbetsvillig mattebok som bara ville jävlas. Varför ska man krångla till alla tal så mycket för? känns som om de bara sladdrar ihop massa ologiska tal för att få boken så tjock och jobbig som möjligt haha! lovade mig själv att hinna med franskan idag också men det löftet bröt jag snabbt när robyn kom och frågade så snällt om jag kunde rätta hennes svenskauppsats. Får kötta franska imorrn istället, inget jag ser fram emot ;)

tisdag är det imorgon, jobbigaste dagen på hela veckan.. riktigt opepp! men ska gymma med älsklingen efter skolan iallafall, stort plus!♥ oj, nu måste jag verkligen sova, klockan är myyycket över tio nu då jag vanligtvis försöker ligga i sängen! brukar aldrig lyckas med det men försöker mitt bästa.

Kan visa er bilder från när jag och syskonen lite random åkte afgahanistanskstridsvagn i strängnäs haha!


jag o lillebror


tilde o robyn


<3

Gratisbio.se

skitträning

det där blev typ världens sämsta löpträning haha, tur att vi ska springa imorrn!

vad gör ni för nåt? jag ska gå och ta slut på allt varmvatten nu och fixa håret med inpackning, superskönt! sen blir det en massa plugg innan träningen som börjar halv sju. Har ett helt kapitel i matten att göra och EN MASSA franskaglosor! Jag måste ha gjort ett jävligt bra intryck på franskaläraren iallafall eftersom hon verkar tro att jag kan trycka in 30 franska glosor i hjärnan tills på torsdag haha ;)

vi ska välja en engelsk låt och analysera den också. Som vanligt så får jag brainfreeze när jag ska komma på låtar så har ni några känslosamma låtar på lager så skriv dem till mig, skulle uppskattas!


snygga bananlådor till höger!

Gratisbio.se

godmorgon!

godmorgon på er!

vaknade imorse halv nio av att pappa och emil stog och spelade pingis i rummet bredvid så det ekade i hela huset?! då var min enda sovmorgon förstörd, fan vad arg jag blev! aja, nu tjänade jag några timmar iallafall! 

så på med springkläder, på med pulsklockan och i med lurarna för nu ska jag ut och springa! fast nejnej, då spöregnar det..


Gratisbio.se

monki jacka

alla har väl sett de där skitsnygga blåa jackorna från carlings som nu väldigt många går omkring i? vet ni vilka jag menar? de är i lite oversize stil och grymt snygga. Om man inte är lika liten som jag vill säga, för då ser det bara ut som om man går runt med en designad sopsäck. Varför ska det alltid vara så för? irriterande!

nu har jag iallafall hittat en likande på monki som jag fastnat för. Fast den är röd! jag kan inte bestämma mig för om den är värd pengarna eller inte, svårt beslut det här haha! 




självklart så har jag bara dåliga bilder

väldigt osäker, brukar ju inte gilla att ha på mig för stora kläder! men fin färg iallafall visst? :D Gratisbio.se

länge sen

hej allihopa, nu har jag äntligen hittat hit igen!

Jätteroligt att så många trillar in hit även fast jag inte bloggat på såååå himla jättelänge haha :D nu ska jag försöka bättra mig igen!

vad har hänt med er sen sist? antar att ni inte har lust eller ork att läsa om vad jag gjort de här månaderna i ett och samma inlägg på en gång så vi börjar väl om nu då! 

Lillasyster robyn fyller ju år idag så ikväll blir det PAAAARTY!! :D 



gissa vad hon fick i födelsedagspresent då? vit iPhone såklart! bara för att bräcka min svarta såklart, skitunge :(

älskar dig lillasyster, underbart grym är du! ♥


Gratisbio.se

RSS 2.0