matchande iPhoneskal

sitter här och funderar på varför just JAG ska vinna ett nytt iPhoneskal från http://www.iphone4skal.com. Jo för att jag verkligen behöver det! mitt gamla rosa är visserligen väldigt bra o så men så klantig som jag är och tappar hela tiden så har det blivit slitet och smutsigt.. anledning 1 alltså! För att jag har varit klantig och slitit ut mitt gamla. Sen är det ju så himla mycket roligare att ha flera som man kan byta mellan, eller hur?? som skor, man har olika skor beroende på vad man har för övrig klädsel. Anledning 2 har vi här då: För att jag ska kunna matcha mina kläder lite bättre. Kolla här nedan bara, så fint! älskar den där outfiten förresten, liknade kläder jag kommer  glida runt i i sommar ;)


sen är det ju alltid kul att vinna, skulle bli superglad om jag gjorde det! varje gång jag tittar på mobilen bara: Ajuste! den här vann jag ju av Joel, han den där bloggaren ;) så måste jag gå in och kolla hans blogg! haha :D fast det gör jag ju endå så inget vidare bra argument kanske, hmm.

Jag vill vinna det för jag BEHÖVER det. Jag är ett riktigt klantarsel som behöver någonting som skyddar min dyrabara iPhone från alla hårda golv som jag tappar den i :)

Nu när ni endå är här och läser den här texten så kanske ni blir lite sugna på att veta vem den här Joel är, eller hur? eller så vill ni också tävla? Så när ni har läst klart mina inlägg så kan ni kolla in hans blogg! fast bara ett litet tag för sen får ni komma tillbaka hit igen, okej? här har ni honom, badampadam...

JOEL LINDBLAD

Kommentarer
Postat av: Joel Lindblad

SUper duper bra motivation du :D och tusen tack för att du e med :D

2011-03-05 @ 07:53:39
URL: http://scenbloggen.com/joellindblad

Är det något du vill säga? Let me know!:

Har du ett coolt namn precis som jag? =):
Hänger du ofta här?

Din e-post: (Don`t worry, den visas inte i bloggen ;))

Har du en egen blogg?: Jag vill ju kunna svara på din kommentar bby! ;)

Din alldeles egna åsikt, ingen random skit hörru ;):

Trackback
RSS 2.0